23/1

Har jobbat hela helgen, när jag kommer hem på söndagkvällen har marcus överraskat mig med att han köpt en ny bokhylla till mig, precis den jag tittat på. Monterat och rensat och fixat. Finns ingen som känner och förstår mig som han <3

19/1

Känner att stressen inför att börja skolan sakta men säkert börjar finna sig till rätta nu när det är mindre än en vecka kvar till skolan börjar. Då är allt som det ska med andra ord. de glansiga dagarna är nu snart över och nu är det dags att ta på sig ryggsäcken som inte tar helg eller sover, den är alltid med! haha jag är riktigt sugen nu!


t.A.T.u

Lyssnar igenom gammal musik, fastnad ännu en gång på  t.A.T.u.... Lyssnad så mycket på deras första album att jag fortfarande kommer ihåg alla texter och ordningen på låtarna. Mycket minnen med musik!

Tisdag

Satt nyss och tittade på Sverker i ettan där han tycker att staten ska ta ett större ansvar för att vi svenskar blir fetare och fetare?  Är inte det bara att blunda för vårt eget ansvar gentemot oss själva? staten bär väl inte ansvaret att svenskarna blir feta?

Nog om det, jag har haft en underbart lugn helg, käkade mat med linda&jocke och pernilla&jonas i lördags,  åt grekiska till vi alla låg i matkoma! På söndagen åkte vi och köpte ett nytt Playstation, så vi ägnade kvällen till BUZZ, tycker det är så jävla kul, så tävlingen står nu 6-4 till Marcus, jag har lite att ta igen. haha

Nu ska jag snart gå till jobbet, observera GÅ, är ju hur långt som helst, men vad gör man inte.

Jessica

tisdag

Vad bekväm man blir när man bara går hemma, har iprincip varit hemma och inte gjort ett skvatt sedan i onsdags. Och nu trots att jag blivit frisk så känns det så himla ansträngande att göra något, jag kan städa och fixa här hemma, men att ta sig ut? ojojoj vad jobbigt det är! får praktiskt taget tvinga mig själv utanför dörren.  Visst är det konstigt vad fort det går?

Tur är ju att Marcus kommer hem på torsdag, längtar snart ihjäl mig!


måndag

Nu mår jag äntligen bättre, så nu kan jag börja göra lite vettiga saker. tackar tackar!

en tanke

Är inte ni trötta på all medias fokus på viktminskning, vart du än vänder dig så handlar det om att gå ner i vikt. Och sedan klagar vi över att det är så sjuka ideal hos framförallt unga tjejer? konstigt när man ständigt matas med att man ska gå ner i vikt. Dubbla budskap överallt.


RSS 2.0