29 juni

Det är med väldigt snålt med inlägg nu, men tycker inte att det är någon idé att skriva när det bara är tråkiga och ledsamma inlägg, jag återkommer .

Midsommar

Idag lägger vi alla tankar åt sidan och bara njuter av denna underbara svenska sommardag.

Har hoppat runt till alla möjliga svenska låtar, bland annat Gyllene tider. Det är verkligen midsommar för mig, spelats varje år! Om bara ngn timme ska jag brassa iväg till jobbet, ska bli jättemysigt att fira midsommar med dem. Sedan hem till Theres och Emil för inflyttningsfest/midsommarfirande. Tror den här dagen kan bli riktigt bra!

<3

24 juni

Allt vällde över mig imorse när jag läste VLT, usch fyfan!!!

Jag var på Maxi i morse (07.00) med alla andra pensionärer. gud vad fullt det var. Iaf så tänkte jag passa på att handla till min och marcus midsommar middag ikväll. Men alllt gick fel, tappade iprincip allt jag tog i, ex när jag precis plockat klart potatisen så gick ena handtaget på påsen sönder och en 30 potatisar är på vift på golvet. Egentligen tycker jag inte att det är så pinsamt, men det blir väldigt drygt att springa runt på huk och plocka upp alla potatisar medan alla trängs för att plocka sina egna. kaos redan då!

Nu ska jag hem till Jimmie och Ida och äta jordgubbar i mjölk och njuta av den svenska sommaren. Ska jag vara ärlig gör det mig ingenting att det regnar, känns bättre att få sitta hemma och gräva ner sig i allting då.

Sen imorrn är det midsommar på jobbet, samma som förra året, mysigt!

.

Jag har världens bästa pojkvän på alla sätt och vis,

Jag - Jag har inte städat idag heller, usch ha varit hemma i tre dagar medan du jobbat utan att jag städat.
Marcus - Vi gör det tillsammans ikvl. Jag tycker bara det är skönt att du inte har städat, då kan vi göra det tillsammans.

<3

lång dag

Nu känner jag att det ska bli förändring i mitt liv,
För det första har jag börjat träna! Bara jag som kan avgöra det ödet!
Sedan har jag anmält mig som volontär på flera olika välgörenhetsprojekt så att jag kan bidra med något till världen. På det sättet hoppas jag att det kommer ngt bra ut ur det här, någonting iaf?

20/6

Helgen har gått, det är så mycket blandade känslor att jag blir alldeles förvirrad.  Men jag hoppas och vet att det finns ett ljus i detta, inte ett slut utan ett ljus, det kommer att kännas bättre. Just nu skulle jag egentligen bara vilja åka och jobba dygnet runt, då fyller man huvudet med en massa annat så jag slipper vara ledsen. Klockan är knappt 08.00 och jag har redan hunnit städa, äta frukost, kört marcus till jobbet, sprungit på björnön. Måste hela tiden sysselsätta mig. Men det får vara så nu ett tag, det är okej.

--

Dagen har varit enormt tung.


.

Sämsta möjliga avslut på semestern.
50 mils bilresa i tårar.
jag är fortfarande i chock.
alla minnen

<3

weekend

Helgen har varit skön och slapp, Mest legat i solen och haft det skönt, partade lite med delar ur gamla klassen också, och det gör vi om igen på fredag. 

Nu är jag mitt uppe i studenten planerande för Rasmus, jag har tagit på mig att baka tårtorna, fem tårtor skall göras varav två stycken ska vara "studentmössor". jag har provbakat en gång så nu blire på riktigt med riktiga färger därför var jag tvungen att beställa marsipanen från brynolf.

Men nu ska jag in och jobba kväll och dag imorrn sen kommer det att rulla på i 120 km/h, ska försöka hinna packa och tvätta också. men jag klagar absolut inte, riktigt skönt när det rullar på.

Jessica

Lördag

Nu har jag äntligen sommarlov, det trettonde sommarlovet i mitt liv, och om allt går som det ska kommer jag föralltid att ha sommarlov, det är ju inte helt fel faktitiskt.

Dock kanske jag inte ska kalla det sommarlov för jag ska jobba precis hela sommaren, jag känner bara att det är så skönt att jag älskar mitt jobb och mina jobbarkompisar det är det viktigaste. jobbar lite små pass fram till midsommar då mitt schema drar igång på riktigt. Så innan det ska jag och marcus åka på semester. Jag tycker det är lite konstigt att folk tappar hakan och undrar varför vi ska åka själva och inte med ngn? Det är ju skönt att inte behöva ta hänsyn till vad andra vill, sen har vi riktigt roligt i varandras sällskap. Vi ska packa bilen och sen bara ge oss ut på E18, inga planer om vart vi ska eller vart vi ska stanna, det är det som är själva grejen att allt kommer att vara så impulsivt, Men längs Västkustenn blire iaf.

Nu ska vi ner och klippa och färga oss sen blire bada och sola, känns som att det kommer bli riktigt varmt idag.

Jessica


RSS 2.0