Love Actually

Jag gillar egentligen inte inlägg när man hyllar sin pojkvän, såklart gillar jag när jag hyllar mig egen men vanligtvis gillar jag inte att läsa om det. det rör mig inte så mkt vad andras pojkvänner gör. men den här gången så måste ja göra detta för jag känner att han är värd det!

Varje gång jag sover här så är det jätte städat och han är väldigt ordningsam. Ni som känner mig nu vet ju om att jag är allt förutom ordningsam. så han går seriöst och får städa efter mig varje dag för att jag stressar iväg till skolan och då slänger jag kläder hit och dit och tappar ett och annat puder.

Sen idag när han hämtade mig så hade han köpt med sig Ben&Jerry och lösgodis som vi har myst med ikväll. Hlet underbart. all kärlek till dig my love.


Och nu återgår vi till projektet

jessica


Good Morning

Får jag fråga er en ärlig fråga ? Har ni redan beställt klänning till studenten?
Jag har tittat runt men kan liksom inte beställa riktigt än för jag är rädd att det ska komma något ännu finare i butik som man kan prova och trixa.

Och en till fråga? är det farligt att blöda mycket näsblod? jag gör det det iprincip varannan dag. börjar kännas lite skumt och inte alls bra. har förmodligen något sår som åker upp när jag snyter mig hela tiden men ändå.

Och nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan GÅ ner till skolan. japp,

jessica


Caffe Latte

Sitter här framför datan med projektarbetet i full rulle. Klockan är 22.35 och jag känner att det kommer bli en lång kväll. Det som känns sisådär är att jag kunnat göra ett mkt bättre arbete men nu får man stressa igenom det för att jag är ute i sista sekund. Dock får jag enbart skylla mig själv eftersom jag haft ett år på mig. så tyck inte synd om mig någon.

Sen så har ju Ricky Martin gått ut med att han är bög. Och jag tror att hela världen blev häpna där. För detta är ju inegnting som vi vetat ända sen " viva lavida locka" eller hur det nu stavas. Nej men den personliga utveckligen är ju viktigt och för honom så behövde han denna tid för att kliva ut ur sin mörka garderob.

Hör ni hur jag låter? som en riktig självkänsla typ? och det vore ju konstigt om jag inte gjorde det när jag suttit begravd i ett sådant arbete sen i går morse. men i morgon kväll är det slut med detta och ingen är gladare änjag. då är vi tillbaka på den vanliga vägen.

sleep tight

Not my day

Min dag har inte börjat direkt bra,
För det första så snozar min kära kille från 05.45 till 06.30. Inte speciellt kul om man börjar klockan två. haha
Sen så ska jag kila ner till skolan och plugga med Joel, såklart missar jag bussen och får vandra ner till skolan ( vet inte varför jag inte tog en senare buss). När jag börjat gått så inser jag att jag har en sylvass sten i min sko.
Så den får jag stå ut med hela vägen till skolan.

Och här är jag nu, sitter i ett grupprum och stressar med mitt projektarbete som går sisådär. Inte alls som jag tänkt mig. Men iaf så sitter jag här och jag ska sitta här till halv fem. kuljul.

Men dagen kan ju bara bli bättre, jag känner att det här är min dag i dag. eller vad säger ni!

jessica

Nightmare

jag har börjat drömma mardrömmar igen. Jag vet inte varför men det är alltid en period i mitt liv som jag drömmer extra mycket. och då är det hemskt att vakna ensam.
Men när jag vaknat utav att jag skriker så är jag på ngt sätt fortfarande kvar i drömmen. för precis efter man vaknat så inser man inte att man drömt. så jag ringer marcus mitt i natten för att höra att han mår bra och för att ens våga gå upp ur sängen. Och precis när han svarar märker jag att jag har blodat ner hela mig med näsblod.

Jag blöder alltid näsblod när jag blir stressad eller rädd och tro mig, jag har aldrig blödit näsblod utav en dröm förut. så jag måste ha varit riktigt jäkla rädd, jag kommer inte ihåg hela drömmen bara inslag utav den, men sådan är ändå inte relevant i sammanhanget.

Ska ta och köpa mig en drömfångare kanske,

Jessica


möblerar om

jag gör om bloggen men lämnar datan ibland så det tar nog en bra stund. så om det ser förjävligt ut så ta det lugnt.

möblerar om

Jag håller på att göra om bloggen men har inte tid hela tiden så den kommer se förskräcklig ut emellanåt bara så ni vet.

tankar om framtid

Jag har tänkt på en sak, jag läste nyss om ngn i sverige som vunnit 250 miljoner efter att ha sattsat 70 kronor.
det är ju rena drömmen och jag skulle aldrig tacka nej till det.
men då var det iaf en webb-fråga under som löd " skulle du sluta jobba om du vann 250 miljoner"

Och det var en klar majoritet på svaret " ja" .

jag kan ärligt säga att jag ALDRIG skulle säga upp mig om jag vann så mkt pengar, jag skulle nog gå ner i tid absolut, men inte säga upp mig. och det var då jag började tänka att dom som helt klart säger att dom skulle säga upp sig kan inte ha ett arbete som de trivs med, som de känner att de får ngt tillbaka när de går hem.
Det gör nästan ont i mig att lyssna på människor som har ett jobb som de inte riktigt trivs med, och har en dröm att bli ex tandläkare, men blir det inte för att man är för gammal, måste plugga upp betyg osv.
Jag har också hört argumentet " ett jobb är bara ett jobb, man behöver inte trivas"

saken är bara den att man umgås nästan mer med arbetskamraterna om dagarna är sin familj. och är inte livet för kort för att man ska spendera häflten av det på att göra något man hatar ?
 varför inte förverkliga sina drömmar? tänka ut något som man känner att man skulle vilja göra?

Jag tycker inte att man ska nöja sig med halvbra, vet man vad man vill ska man sikta dit.


jessica

tänk till

Var ner på stan en sväng, ALDRIG mer att jag går ner lördagen efter löning. helvete vad folk det var.
Först var vi ner med jocke,linda och jonas och sen mötte jag upp mamma och pappa för att äta mat och skjussa dom vidare. Så nu sitter jag här i klädpaniken och vet inte vad jag ska ha på mig, antingen en svart hög kjol eller en vit skjorta/tunika. så svårt men jag har ju iaf kläder.

jag såg så många handikappade barn i dag, då skäms man för att man ens sitter och tycker att det är ett problem att man inte vet vad man ska ha på sig trots att man har 100 kläder, eller att man tycker man är lite tjock eller ful. fan det är så jävla angenäma problem så det finns inte. förstå att vara förlamad i hela kroppen förutom huvudet. det är inte så jävla lätt. så nu skärper vi oss alla , och varje gång vi klagar så ska vi tänka på dom som har det värre, det tänker iaf jag göra.


ha en trevlig kväll alla. glöm ej att ställa om klockan i natt

jessica


litesnabbt

Godmorgon.

Halvdassigt väder, och önskan att göra allt för att inte behöva gå till skolan, men nu är det helg snart.

samma värde? mm jotack

                      




herreguud

Jag hoppas att den här mannen ångrar vartenda ord som han sade i den här intevjun.
Det handlar om den här flickan Linnea som blev våldtagen på skoltoaletten, pojken erkände och han åkte på sluten ungdomsvård, på skolavslutningen så kom han tillbaka och välkommnades med applåder och kramar från rektor,präst och alla elever, Linnea vågade inte ens komma.

När prästen ( på bilden) får frågan av journalisten vad han tänkte på när han godkände pojken att komma till avslutningen så menade han på att killen var väldigt stark som vågade det och klarade av det.
Journalisten frågar om prästen vet vad som hände på kvällen? Prästen svarar att han inte har ngn aning.

Så journalisten förklarar att ytterliggare en flicka blev våldtagen utav samma kille.
Prästen tittar på journalisten, säger att han blir helt tom i kroppen.
Så journalisten ställer den vanliga frågan - Va tänker du?

Prästen - Jag tänker stackars kille, mm jaa och tjejen givetvis oxå.

ÄR HAN DUM I HUVUDET?
han tycker FORTFARANDE synd om killen? visst man kan råka ut för falska anklagelser, men han erkände ? vad är problemet? och stackars tjejen som blev våldtagen på kvällen? nej prästen tycker mer synd om killen. Jag hoppas inte att det här är en åsikt som är generell för präster i sverige, då vägrar jag gifta mig i kyrkan. fan!
Men jag tror att denna mannen utgår från sina egna tankar och han råkar vara HELT JÄVLA DUM I HUVUDET


torsdag

projektet in my ***.

Sitter och hamnar in på dom mest konstiga bloggarna jag bara kan för att slippa plugga, det finns ingen ork, det är inte tillräckligt hög press på mig tydligen. haha

gaaaaahhhhh jag har inte ett skit att skriva, jag ska försöka uppdatera så mkt jag kan men jag har inget intressant att skriva. inte till värde för er iaf. haha


jessica


not normal

Jag velar hela tiden, det spelar liksom ingen roll vad det handlar om men det är alltid något. och för studen så blir det ett världsproblem.

Just nu velar jag om jag ska äta nudlar NU; ta en banan och äta senare ikväll; eller dricka en proteinshake och vara lite nyttig `? men om jag ska det när ska jag då ta den ?

ja ni ser, det här fyller mina hjärnceller till max nu, HELT normalt.

onsdag

Solen skiner och jag har precis svept mitt kaffe och funderar på att ta en promenad, men just nu känner jag att soffan lockar mest, blir en låååång dag i dag.

Jag har verklifgen ingenting kul eller intressant att fylla detta inlägg med, jag är inte glad och inte ledsen så det väcks inga känslor här inte, ha en bra dag :)


Tuesday

ni vet när man har så mkt man borde göra men gört inte, vilket leder till att du ligger framför tv:n och är stressad för att du inte gör det ? så ser min vardag ut, haha

Nejmen jag har nog allt under kontroll, förstår egentligen inte varför jag skjuter upp saker till att göra på helgen, som om det vore ledig och bra tid till plugg? verkligen inte!

Men nu märks det iaf att det snart är vår, det snöar ena stunden och regnar den andra, riktigt april väder. hoppas bara snön håller sig kvar uppåt. annars blire inge snowboard åkning. nej nu ska jag göra annat och sen ner till skolan,.

ha en toppen dag :)

hmm

Jag somnade i någo timme och vaknar upp och är jättesur, utan anledning. hmm

21 mars

Jag letar efter en väska, den ska vara så liten att jag inte märker den men ändå ska jag få rum med allt som jag har i min superstora, inga små krav.

Och nu börjar jag bli trött på vädret, snösnösnö! skotta Sverige!

21 mars

Är man världens sämsta flickvän om man köper blommor till sin pojkvän, glömmer att han är super allergisk och han får en mindre attack?

men vi slutade iaf på grekiska igår, det var jätte mysigt förutom att båda var så trötta att vi nästan somnade, väl hemma hade vi B&J och New Moon. men vi somnade ifrån allting så glassen var lagom rinnig idag. Men vi är båda två lite "emot" att fira årsdagar och månadsdagar och sånt. Vi tycker inte att man behöver fira en gång varje år, utan vi tar mer vara på varandra hela tiden. men det är klart man ska fira lite. så eftersom jag ska bo hos honom denna vecka så tänkte jag inleda det med att överaska honom med en storstädning.

Nu ska jag tvinga mig ut och köpa skor och väska.

jessica

samma för alla

Att jag vill bli religions lärare och tycker att det är intressant och roligt med religion tror jag nästan alla vet vid det här laget. men det är många saker som jag faktiskt kan känna att samhället ibland inte riktigt tar sitt ansvar.
Man får bära slöja och burka för att det tillhör religionsfriheten. Då ska man få utöva sin religion även om den inte stämmer överens med i det samhället man lever i.

Visst det kan jag faktiskt hålla med om, klart dom ska få utöva den bäst dom vill. MEN det är olagligt i Sverige att maskera sig så att man inte kan identifiera sig. då kan man åka på böter om polisen kommer. Ska inte alla relger gälla för alla oavsett om det är religion eller ej ? För en kvinna i burka åker inte på böter för hon utövar sin religion. Jag tycker faktiskt att det är lite konstigt. Inte för att jag vill springa runt och maskera mig.
Men att det finns en lag som säger att det är olagligt att göra det med undantag för de som har det som religion.
Det ska vara samma för alla.

tankeställare

Friday night

Igår blev det krogen med tjejerna,

Började med att jag och fia fixade oss tillsammans, när hon skulle gå in i duschen så blev det mitt ansvar att hålla koll på maten ( vilket var potatis klyftor och kyckling i ugnen). Och vad lyckas jag med ? jo jag brände potatisen. men det var ätbart. sen så flög hela kvällen på och Marcus kom och hämtade mig och HK brudarna :P

Så fick jag en försenad present av Fia och det var så himla gulligt och underbart både presenten och tanken bakom. I Love It.


Och i morgon så firar ( hatar egentligen att säga fira, låter skit nördigt) men iaf så har vi två års dag och då tänkte vi gå ut på Karlsson på taket ikväll för det gjorde vi förrå året. Så man kan säga att vi har vetat i ett års tid att vi den här lördagen klockan 19.00 ska äta på karlson på taket.
När ringer vi och ska boka? IGÅR! fick vi något bord? NEJ!

men jag kan bara skratta åt det, så typiskt oss när man haft ett år på sig. menmen. vi hittar alltid en lösning på problemet. 

jessica

friday

Premiär för vårjackan idag och jag vägrar att ta på mig vinterjackan nå mer denna säsong.

Men jag klämde iaf in en underbart trevlig lunch med min kära kära vän Terese. hon hade med sig HELT underbara saker från Kina som jag lägger upp så fort jag fått hem min kamera. riktigt snygga grejer!
Och så håller jag på och planerar hur jag ska göra i morgon, stressjobba och inte hinna till förfesten eller skita i att jobba och kunna gå ut? my dilemma.

Fresten hittat världens underbaraste klänning till studenten, dock slut för den var bara tillfälligt, såklart. haha

See you soon.

friday

Premiär för vårjackan idag och jag vägrar att ta på mig vinterjackan nå mer denna säsong.

Men jag klämde iaf in en underbart trevlig lunch med min kära kära vän Terese. hon hade med sig HELT underbara saker från Kina som jag lägger upp så fort jag fått hem min kamera. riktigt snygga grejer!
Och så håller jag på och planerar hur jag ska göra i morgon, stressjobba och inte hinna till förfesten eller skita i att jobba och kunna gå ut? my dilemma.

Fresten hittat världens underbaraste klänning till studenten, dock slut för den var bara tillfälligt, såklart. haha

See you soon.

kaos

PluggPluggPlugg

Jag sitter med kaffe i ett kaosartat rum, börjar fundera på att erbjuda ngn en rejäl summa pengar bara för att städa och rensa det åt mig, måste bort med gamla kläder, jag har alltid varit emot att kasta kläder för någon gång vill man ha kvar dom, men sen kom lilla mamma ner och predikade för de stackarna som inte hade råd att köpa fina kläder och ville kunna få göra det billigt på myrorna.

åhhh mitt samvete tar över så nu ligger en " skänka bort hög" och en "kanske skänka bort hög" , Mycket ligger i kanske högen för jag kan inte riktigt släppa taget.

sen ska jag försöka ordna med jobb på fredag så jag kan följa med tjejerna ut på krogen, min kropp skriker efter att få komma upp och dansa istället för att sitta och plugga och tvinga i sig påtok för starkt kaffe med skum mjölk.

men jag älskart ändå, puss på er

jessica

vi sitter alla i samma båt

Igår köpte jag mig en almanacka, finns inte ens chans att hålla allt i huvudet. Är det bara jag eller är sista terminen full av tankar och plugg?

Iaf så ska jag duscha nu, hatar dom dagarna när man står framför spegeln och kollar på håret och tänker " Behöver jag tvätta håret nu på morgonen eller kan jag göra det ikväll? nej men det ser smutsigt ut, eller gör det ? )  så då bestämde jag mig för att inte chansa och hoppa in i duschen istället.

Och skulle jag kunna göra om mig till kille skulle jag definitivt göra det, skulle iförsig behöva bli bög då, men jag är så fruktansvärt trött på knivar i ryggen, falska leenden och vice versa, Vad kan man berätta för vilken kompis? blir dom glada för ens skulle eller blir det kniv i ryggen där med? Jag tror nästan alla känner igen sig, för tjejer kan vara hur bra vänner som helst men sen så tar den där bitchiga sidan över. Vi är likadana allihopa tyvärr, även om ni inte vill inse det. så nu tycker jag att vi ändrar på det här, vi kör på raka rör! jag vill iaf ha raka rör.

nu ska jag ägna mig till the voice, gröten och duschen.

ha en bra dag hörrni
<3

opps

Jag satt uppe till tre i natt med kaffe och godis för att hålla mig vaken och plugga, det kändes riktigt bra och allt föll på plats. Vad händer då? Jo jag försöver mig och vaknar en halvtimme efter vi börjat och jag hade provet på morgonen. Det suger fast egentligen så är jag lite glad också, en vecka på mig att plugga mer på det. fast det kommer jag ju ändå inte att göra som vanligt.

Och nu har jag äntligen tessa kommit hem, även om jag förstår henne att hon bara vill vara kvar, gör så ont i hjärtat att höra henne berätta, men det är så fint med riktigt jävla kärlek för det är precis vad det är mellan henne och zoheb. ngt fint! men för att vara självisk är jag glad att du är hemma <3



Drömmar och högskola

Idag har jag vart i sthlm, Vi var i en moské och en Synagoga, Och jag håller mina tankar för mig själv om dessa besök. hmm Men det var riktigt roligt på restrerande tiden och det blev många skratt. hahaha

Sen var jag på mälardalens högskola idag på öppethus, och jag är med kluven än någonsin. ska det vara så svårt att ha alla ämnena på ett och samma ställe ? jag vill inte flytta inte riktigt än!

Vill ni veta en till sak ? eller mer en fråga till er, brukar ni dröma saker och så blir ni verkligen jätte nere i drömmen för ni tror att det är sant och sen när ni märker att ni bara sov så fylls ni av en sådan glädje?

Inatt drömde jag att marcus rådumpade mig, han berättade att han träffat en annan och att han var så jävla trött på mig att jag skulle dra, han var så iskall och arg och jag visste inte vart jag skulle ta vägen, det fanns ingen chans att jag skulle få tillbaka honom.

Och helt plötsligt väcker han mig och frågar vad jag drömmer för jag ligger och slåss och gråter i sömnen. och jag blev så sjuukt glad över att det var en dröm så jag satt som ett plåster på honom resten av natten. gud jag hatar dom där jävla drömmarna, dom känns så verkliga. men inte den här gången tack och lov!




caught

Nu några timmar senare så är jag äntligen klar med psykologin, den känns som en ren ordbajsar uppsatts men det verkar ju vara precis vad man ska göra, vi får se hur det blir.

Nu ska jag krypa ner i soffan med marcus och kolla på super crossen innan det blir greys, jag älskar mysiga vardags kvällar.

seeyou

sunshine

Jag är så glad och uppåt idag, jag vet inte om det beror på det underbara vädret eller bara att allt känns helt toppen just nu. Jag har jobbat ifatt de timmarna som jag missade förra veckan så nu ligger vi i fas, och mer blir det. dock på lördag morgon.

Men jag vet jag är skit tråkig, ska ta och ladda upp bilderna från sthlm men nu behöver jag göra annat.


ooj

Förlåt förlåt för min dåliga uppdatering. men jag var ju borta hela helgen och idag har jag migrän så jag vill bara sova. så förlåt mig men det kommer nog upp mer i morgon eller senare ikväll.

jessica

tonight i´m bored

Dagens humör: Glad och lycklig,

Dagens mående: är inte det typ samma sak? men jag är förväntasfull inför helgen och känner att jag bara sprudlar, som vanligt på torsdagar

Dagens borde: oj ska vi verkligen ta upp alla borden idag?, dammsuga,städa mitt rum,rensa min garderob,PLUGGA, ringa högskolan,jobba med jobbet jag tagit hem, ringa mina kära vänner,SOVA

Dagens frisyr: En enkel tovs då mitt hår är sådär nytvättat

Dagens smink: lite puder , rough och mascara

Dagens klädsel: tajts och en mintgrön tunika

Dagens planer: dagen är snart slut men jag hade tänkt hinna med att göra klart naturen och packa.

Dagens materiella vill ha: en hårinpackning, för lat att åka och köpa

Dagens fundering: västerås? uppsala ? sthlm ?

Dagens beroende: melodifestival låtarna! herregud vilken nörd jag är

Dagens tråkigaste: att när jag trodde jag var klar med allt på jobbet insåg att det var 150 st kvar

Dagens längtan: efter lördag, längtar SÅÅÅÅ mkt

Dagens superlängtan: SUPERLÄNGTAN är såklart studenten

Dagens tidning: har bara bläddrat igenom VLT idag

Dagens låt: NEO - Human Frontier


nrj

Sitter och har inte så mkt för mig, därför brukar jag ibland fördriva tiden med att lyssna på lite NRJ-klipp.
Här nedan är ett klipp på en pojkvän som varit otrogen TRE gånger mot sin tjej och hon ringer upp honom för att göra slut. HÖR hur blåst den här skitstöveln är. tyvärr så är jävligt många killar såhär. Tror att dom är kungar. Bra som fan att hon stod på sig! lyssna, det ligger på " mikaela gör slut"

http://nrj.se/?underpage=163.10422

kräksjuka

med varning för känsliga läsare som har svårt för kräksjuka.


Men hon är däckad igen, jag fattar inte varför jag åker på alla sjukdomar, jag var sjuk hela förra veckan, blev frisk till helgen och sen så insjuknade jag igen. Jag behövde verkligen jobba denna veckan rent ekonomiskt.
Men jag vaknade och kände att jag mådde illa ( i ren panik börjar jag dra paralleler till morgon illamående och sånt crap, men ngt sådant behöver man inte oroa sig för, typiskt mig. haha)

Iaf så släpar jag ivägmig till jobbet, kan inte äta en matbit till frukost då jag spyr på tanken att stoppa ner ngn mat i magen.  Jag mår fruktansvärt illa och får ont i hela kroppen, eftersom att jag nyss varit sjuk och hela fadderuttan så började pappa rota i om jag är otroligt stressad eller nevös infär ngt, ( är otroligt dåligt stresstålig, blir alltid sjuk då).

Efter ett tag får han med sig mig att åka till apoteket och köpa illamående tabletter och jags väljer det såfort jag kommer till bilen, han håller föredrag om att det är bra att jag biter ihop ist för att bryta ihop.

Men jag hann inte mer än upp för alla trappor på jobbet innan jag springer in på toa och kräks som en galning. så det var bara sätta sig i bilen och åka hem.

Jag fick snorhög feber och låg och hallunicerade och kräktes en gång var tionde minut, har aldrig varit så kräksjuk. Men sen när jag mått så i 6 timmar så bärjar febern trappas ner och jag kräks int elängre.

såvarför måste jag ligga vaken nu mitt i natten och må skit dåligt? jag vaknar av att jag pratar med massa människor runt om mig som ställer massa krav på mig, jag vet det låter sjukt men jag vaknade till meningen " men kan ni bara låta mig vara ifred, jag kan inte pressa alla kavajer, snälla låt mig sova". skumt tkr jag.


Så jag ligger isolerad här hemma nu till på torsdag, M och jag ska inte träffas förrän fredag för jag vill inte smitta honom så han är sjuk när vi ska åka till sthlm.


Och nu kan Terese, sofia och lisa ta och komma hem, ogillar starkt att ni är tusentals mil bort.

jessica

RSS 2.0