dagens man

skjuuuut mig.
hade jätte tråkigt så kikade in på tv4play.se och tittade runt lite. Hamnade på " dagens man" men carolina gynning. FYIHELVETE vad pinsamt. kolla på det, sjukt! haha

Onsdag 08.29

Jag gillar dom här dagarna då man kliver upp ur sängen och glömmer huvudet kvar, För det första ringde larmet 05.45 för vi skulle ut och träna. tror ni att vi vaknade? nepp!
Sen kliver jag upp någon timme senare, klär på mig och ska ner till affären och köpa något hälsosamt att äta till frukost. Precis hemkommen märker jag att jag satt min tjocktröja ut och in och bak och fram.

Blev inge jobb så då var planen att träffa fia och sola, dock vill vädret såklart inte sammarbeta bara för att jag  är ledig. så vi får se vad det blir. en sväng till läkaren 13.00 iaf.

jessica

måndag

Om ni bara visste vilken musik jag lyssnar på, fyfan!

Fick tjockis ryck och åkte till hälla och köpte 4 liter glass, strössel, chokladsås och strutar. dock var jag inte ett dugg sugen när jag väl kom hem så det får snällt vänta på mig om ingen annan i huset känner för det.
Väntar in marcus som ska komma hit och umgås med mig, han kommer dock somna direkt men det gör mig inget. lite skönt kanske?

Jobba imorrn 08.00. hejs

Glad midsommar

Jobba på midsommar är väl kanske sådär! hmm inte jätteroligt men det fungerade.
Åkte hem till marcus där alla hans kompisar var och hängde med dom medan de festade,
Nu ska jag sova för imorrn väntar mer jobb, är inte ledig förrän onsdag nästa vecka. då har jag ledigt två dagar sen är det hela helgen igen. men när det är den 25 juli då är det jag som är glad.

godnatt påer!


Bildbomb med delar av minnesarkivet




Det här var den första bilden på mig och Marcus tillsammans



Vet inte varför jag kommer ihåg just denna fika, men tror nästan det var den sista vi fikade :P



Den här bildden kolladde jag på när jag saknade lisa som mest. Just för att den var tagen i matsalen



Att  vi försökte få till en bra "kyss" bild helt omedvetna om att adam och sally stod utanför bilen och såg på. haha



Precis i början när jag lärde känna "gänget"



Att våran debut på krogen var en av de bästa gångerna



Jag orkade inte lägga upp fler minnen nu, finns tiotusentals mer bilder att lägga upp. Men jag hittade bara några bilder och direkt när jag ser dem så får jag minnen som jag tänkte jag skulle skriva ner. dock försvinner orken och SATC kallar. Jag har inte glömt någon eller något minne utan hann  bara inte lägga upp allt.

Godnatt

me and my ego

Sitter på marcus hårddisk där alla mina bilder finns. Har lagt upp dem som en backup iaf min data kraschar. Poängen med att ens berätta detta är att jag hittar bilder på mig själv och inser att trots att det gått några år mellan bilderna så ser jag inte alls nå annorlunda ut. det ska vara håret som jag stajlat annorlunda men i grund och botten ser jag likadan ut. fyfan vad tragiskt. haha se själva och döm ut!











Onsdag 23 juni

Onsdagen i ära var tillägnad solen och min ständigt för lilla bikini. Men så blev dock inte fallet.
Hämtade upp lisa och åkte ner på stan, skulle bara framkalla några bilder för att sedan sätta i fina ramar. Foto grejen kunde dock inte hålla sitt lilla "en timmes avtal" så vi fick döda mycket tid på stan vilket visade sig i plånböckerna. När bilderna väl var klara var den bilden jag ville ha inte klar för dom fick inte ut den ur maskinen. För besväret fick jag dom andra korten gratis. Jag blev skit glad och tänkte att jag gjorde värsta klippet nu, men med närmare tanke tjänade jag 5 riksdaler på det. alltid något?!

Köpte en vit sommarklänning på H&M som jag inte all gillade när jag kom hem, fattade intehur jag kunde gilla den i provhytten. Men istället för att åka tillbaka med den drog jag en chansning och klippte den kortare så man slapp den bulliga formen. och vipps så är det precis en klänning jag gillar.

Nu ska köpas vattenmelon ! : )

Jessica


Tisdag

Nu sitter jag vaken hos marcus och väntar in Sofia. Det är ett under att jag håller mig vaken för jag sover större delen av dygnet, jag fattar inte vad det är med mig. Igår somnade jag 20.30 och sov fram till att marcus väckte mig nu på morgonen. Det som är det sjuka är att jag blivit otrevlig i sömnen.
Idag när marcus inte vaknade av väckarklockan så hade jag puttat till honom så hårt att han nästan ramlade ur sängen, Något jag inte kommer ihåg. Jag VET nästan att allt det beror på att jag sovit för mycket ända sedan studenten. att sova för mkt gör att man blir trött.


Idag ska jag träffa fia nu och sedan skiljs vi åt nere på stan och så ska jag luncha med Maria och hon med sin mamma. Sen möts vi upp igen och fikar med Emil.



Nu ska jag kolla New Moon. återkommer

Lisa

Jag står framför lisa med tröjan uppdragen och håller på att knäppa igen jeansen.

Lisa -  Vilka fina ringar du har jessica
Jessica- Menar du mina bilringar ?

Jag har ju iprincip aldrig ringar på mig och eftersom att jagh blottade hela mig för henne trodde jag med säkerhet att hon berömde mina bilringar.





Måndag morgon

Nu äntligen laddar jag in bilderna på datan, jag fattar inte att något sådant kan ligga över mig nå så otroligt. Men nu håller jag på att ladda upp dom på SEGA facebook.

Idag är min första dag på ett reningsprogram på 10 dagar. Marcus har konstaterat att jag mår dåligt hela tiden för att jag äter för mkt socker och inte nå nyttigt alls egentligen. Så nu ska allt äckligt socker och alla toxiner bort från min lilla kropp. Dock fick jag tvinga i mig frukosten i morse. FYFAN vad det var äckligt. men vill man må bra så är det värt det!

Nu ska lisa snart pallra sig hit!

Jessica

boring

Nu väntar en vecka av ledighet innan jag börjar jobba igen på fredag ( midsommar). hmm men det gör mig inte så jätte mkt. Visst det suger att jag missar all svensk klassisk midsommar musik och god mat.
Men när det är den 25 juli så ångrar jag inte ett skvatt att jag jobbade kväll hela midsommar helgen!

Justnu sitter jag i min fåtölj och kikar runt på lite olika sidor och marcus ligger i sängen brevid och kollar på Discovery Chanel. Inte konstigt att jag spenderar tiden framför datan just nu. haha

Bröllop och intagning

Jag gjorde som jag sagt, kollade på HELA bröllopet.
Jag kan ju säga att jag häll andan precis när Olle Westling och Daniel skulle hålla sina tal, Men de soppade båda två kungen under mattan för de var hur bra som helst.
Ännu roligare var det att se Marcus kusin som gjort bröllopstårtan, snacka om att ha en ganska bra merit på sitt CV då. hah

Imorgon väntar VUC och CPskolan för min del. alla som sökt in har ju fått mejl om att man ska gå in och kolla så att allt stämmer på sina betyg och meriter ( ni som inte kollat, gör det på en gång). Iaf så har jag alla poäng men dom har glömt att sätta namn på två kurser vilket jag är rädd för att dom inte kommer gillas då. Så imorrn ska jag ner och skälla lite.

Tror jag ska ner på stan idag och framkalla alla bilder från studenten. underbart!

Någon som är sugen på att göra ngt idag fresten ?

jessica

Magnifikt

Jag vet att många av dom som läser min blogg har lite svårt för det här med "pojkväns snacket" och jag kan till viss del förstå er med tanke på att det kan vara ganska ointressant att läsa om andras killar.
Men ännu en gång gör jag ett undantag för jag tycker att detta är något som ska uppmärksammas.

Min pojke är helt underbart otrolig, ställer alltid upp och gör saker för min skull och för vår skull. Det finns ingen människa i världen som kan få mig på bra humör så snabbt som marcus. När jag är ledsen så håller han om mig och hyschar lite och sekunden efter så sitter vi båda och skrattar och har roligt. precis så som det ska vara.

Det som jag nu vill uppmärksamma är att han har tagit steget längre i sin underbarhet. I studentpresent av denna man fick jag ett kort där det stod skrivet att bara jag väljer datum så har han flyg och hotell betalat i fyra dagar i självaste PARIS. ( Förstår ni att jag började gråta va ? ) Ingenting kan slå denna present. främst med tanke på att det är vårt gemensamma drömresemål. Och att han tänkt ut detta själv och planerat in i minsta detalj. han vågade inte välja datum eftersom vi inte vet om/hur jag går i skolan i höst.

Nej så jag tyckte att han förtjänade att uppmärksammas och nu ska jag bara komma på något att göra för honom. Jag undrar om jag i smyg ska byta helg med någon på jobbet och sen bara dra iväg med honom utan att han vet vart vi ska. ( han har inte hittat till min blogg på 2 år så är inte så jätte orolig att han skulle göra det nu, ) haha.

Nejmen så i sltet på augusti/början på september hittar ni oss sittandes på en resturang i paris och dricker vin.



livet är underbart, jag älskar dig Carl Marcus Thyselius <3

velighet i ett nötskal

Min sämsta egenskap är utan tvekan att jag är så fruktansvärt velig.
Jag kan aldrig bestämma mig för något och då spelar det ingen roll vad det gäller. det kan vara alltifrån vilken GB-glass jag ska välja eller om jag ska ta en hemma kväll eller en krogenrunda.
I vanliga fall brukar jag ringa min mor och fråga vad hon tycker och hon väger för och nackdelar, oftast slutar hennes argument med " det är ju bara du som kan avgöra jessica".

Själva poängen är att nu kan jag inte ringa mamma och fråga om råd. så jag får känna hur sjuk jag känner mig och leka att jag har en konversition med henne så jag kommer fram till ngt snart. nu ska jag ringa och väcka Fia.

jessica

En flickvän på 200%

Haha jag måste helt seriöst vara världens jobbigaste flickvän man kan ha. eller ja det beror på hur man ser det. Jag gjorde inte detta för att testa honom men utan avsikter så blev det resultatet. haha

Grejen är att ibland så lämnar vi små lappar till varandra där vi skriver små söta puttinuttiga saker. Jag däremot brukar lämna ett A4 papper med värsta kärleksförklaringen. ( jag vet, stackarn). Iaf så skrev jag massa saker eftersom jag skulle jobba kväll så vi skulle inte ses förrän vit 22.00, och han hade haft en jobbig dag på jobbet så jag ville muntra upp honom lite, så i näst sista meningen skrev jag

- Eftersom att jag jobbar kväll idag och vi inte kommer ses förrän du halvsover så har jag städat din lägenhet och köpt en jätte god och lyxig glass som väntar på dig överst i frysen"

Nu till själva poängen.

Jag trippar in vid 21.30 och han och andré sitter och spelar tv-spel. När jag sitter där i soffan ser jag att han har satt upp min lapp på kylskåpet ( lite konstigt med tanke på att jag skrev lite privata saker, ahha) så jag frågar lite snabbt om glassen  var god samtidigt som jag tar ner lappen så ingen ska behöva läsa.

Marcus tittar på mig och förstår inte vad jag pratar om.

Han hade alltså inte läst hela lappen utan tröttnade efter halva, han skyller på att jag gjorde en styckeindelning i mitten som gjorde att han inte orkade läsa mer. ahha det var sista gången jag lämnade en glass och en kärleksförklaring på ett A4 papper. trots att han inte läste det så tycker jag det var så otroligt sött gjort av honom. haha get a life!

nog om det, nu ska jag sova. min kropp måsta lära sig

jessica



en blandning

Nu när jag äntligen orkar lägga in bilder så är kameran 8 kilometer bort. orkar inte åka och hämta.

Men mitt största I-lands problem just nu är att jag inte vet hur jag ska lägga upp mina dagar när jag jobbar kvällspasset som är 14-21. dock börjar jag inte förrän 16.00 idag. Det känns som hela dagen blir slaktad och att man inte hinner göra något. just nu sitter jag och halvsover framför tv:n med datan i knäet och gör så lite som möjligt. Kanske skulle man lägga sig i solen?

Gick upp i ottan idag för att åka till citypraktiken där sköterskan sade igår eftermiddag att de hade drop in mellan 08.00 - 08.30. så jag åker in i bra tid och sitter och väntar. när klockan är 08.25 haffar jag en sköterska som snällt berättar för mig att det bara är drop in på fredagar. vet ni hur arg jag blev? jag blev så arg att jag fick kämpa med gråten i halsen och låtsas glad och trevlig ändå att jag fick åka hem.

Jag vaknade nämligen 05.30 och var så sjukt kissnödig att jag trodde min blåsa skulle sprängas. Men eftersom vi skulle se om jag hade urinverksinfektion så fick jag inte kissa förrän hos läkaren. bara det att jag hållt mig i några timmar och lidit mig genom bilturen ner till mottagningen gjorde att jag ville skrika och gråta och sparka i väggen.
Sköterskan sa att jag kunde beställa en tid till eftermiddagen men hur kul är det på en skala att gå runt och hålla sig två gånger en dag? nej jag tänker gå runt och kanske ha urinverksinfektion. stenålderskvinnorna hade ingen läkare? dom dog inte av det direkt. jag SKITER idet här. hmm haha

jessica

studenten

Studenten har kännts så overklig för mig för den har liksom alltid varit så långt bort.
jag kommer ihåg när vi åkte till göteborg och kollade på mammas kusins student, jag tyckte att hon var jätt evuxen och jättestor och bara längtade tills jag skulle få vara lika stor. men tiden har gått så långsamt från att jag var fem till nu. Och hur gör man för att inte ha för höga förväntningar på morgondagen närman längtat efter den hela livet.?


Äve fast det bara är en dag innan så känner jag fortfarande att det känns overkligt, dagen innan studenten ? just nu känner jag inget vemod för att sluta skolan: jag tycker bara att ddet ska bli skönt: man ska nog inte pressa  olika människor i en klass i mer än tre år: hahah: 

Jag har kollat väder prognosen flera gånger om dagen ända sedan man kunde se fredagens väder på tiodygns prognosen. Egentligen spelar det ingen roll hur vädret är ( okej jo det gör dt) men det ska likförbannat bli en av de bästa dagarna i alla våra liv.


Nu ska jag göra mig iordning för att träffa lärarna för en av de sista gångerna. det känns underbart!


Jessica

bad bad bad

Ni får helt enkelt ta att det är dålig uppdatering sista veckan i skolan.

Känns som jag har gått i trans och sen nu har jag kommit på HUR mycket det är att fixa innan studenten. Pappa åker om några timmar och kommer inte hem förrän torsdag( om flygen inte strejkar). Iaf så betyder det att jag måste vara mammas högra hand och hjälpa henne med allt.

Utöver det måste jag klacka om skor, köpa bh och trosor, sola, FESTA MED KLASSEN, flaket, handla inför studenten med lisa och josse. m,m  m,m   m,m  m,m.   me like!

Imorgon ska jag fortsätta städa mitt rum som jag påbörjade idag, sedan blir det hälla och stan för att föhoppningsvis följas av grill med klassen.

nu blire SATC maraton.

otroligt intressant inlägg, herregud


jessica

wohoo

utklädnad!

ska in nu för att gå in i dimman och ut i vasaparken och fira att snaaart är studenten i vår fula utstyrsel.
tyvärr suger vår klass lite på det att de hellre verkar slappa än att fira studenten. men dom skiter vi i för nu KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI!

hmm

det passar när det passar för dig,
Jag börjat känna mig lite andrahands.


RSS 2.0