Sunday

Att jag tog mig igenom denna dag som endast bestått i att åka runt på bilfirmor och hitta en vettig bil. Det ät lite svårt när vi är ute efter helt olika saker, jag vill ha en liten bil som drar lite bensin och är smidig att köra med, medan marcus är ute efter en stor SAAB som gärna ska vara diesel och automat, men vi får väl kanske mötas någonstans påvägen.  Jag förstog verkligen idag vadkillar menar med att de blir trötta i huvudet av att gå och shoppa kläder med oss tjejer, för precis så kände jag idag efter bara en bilfirma, Jag var så trött och ointresserad att jag kände mig åsiktslös, jag orkade inte ens ha en åsikt. så idag har jag mycket mer förståelse för er killar..

Nu ska jag lägga mig och glutta igenom säsong 1 av solsidan, underbart!


lördag

Ändrade planer ikvl. jag hade tänkt ladda ner gamla tjejfilmer och somnat i soffan men nu hamnar jag på en crossfest med mat och hella fadderullan nere på kåren, förmodligen utgång på det sen. trevligt trevligt.

jessica

fly on the wings of love

ÄNTLIGEN är det ordning i kaoset, dock ingen ny bil men vi har möblerna i rätt rum och det är städat precis överallt! Känns så skönt och fräscht när man välär klar med en storstädning.Hade lite press på mig att hinna klart med städningen eftersom jag fick besök av en Linda igår, vi drack gott vin och åt ost med kex innan det bar av till Maria och Anna för god mat och mer vin. En lyckad kväll helt enkelt!

Nu sitter jag här uppe med tuppen som vanligt på lördagmornar förutom när jag ska jobba, jag förstår inte varför man är död när klockan ringer vid 07.00 men på helgerna kan jag inte få en blund till. Men det är lika bra att utnyttja dagen så mycket man bara kan.

Kollar mejlen för att se om de tittat över min ansökan än, sökte ju inte in på det vanliga viset utan via posten med en jäkla massa papper, smidigt var det ju inte kan jag säga... Är en stress att inte veta vad man gör nästa termin, jobbar jag eller kommer jag att plugga?

Nu ska jag fördriva tid sen ska vi till Kopparberg och äta smörgåstårta och födelsedagsfika för mamma.


kaos

Gaaahhh det känns som att jag lever i ett stort kaos.
Har haft golvläggare här som lagt nytt golv i hall och kök så alla möbler står överallt i lägenheten.
Bilen har gått sönder såhär lagom till höstrusket så vi tvingas cykla till jobbet tills vi hittat en ny bil. Men nu kan det väl bara bli bättre säger dom? hah


afraid

Usch jag har fortfarande inte släppt drömmen som ja drömde i natt.. När man var liten och drömde mardröm så la man sig i sina föräldrars säng och sen var allting bra. Nu när jag är äldre så brukar jag bara pusta ut och somna om, ( ibland väcka marcus). men denna gång var hemsk. usch fyfan. Fick inte bort bilderna på näthinnan. Så jag har varit klarvaken sen 03.24. Tänker inte berätta vad jag drömde för det är alltis ointressant att höra på andras drömmar. Men tänk er SAW blandat med nära och kära.

Just nu roar jag och marcus oss med att sitta bredvid varandra i soffan och bråka om spotify, det är ett krig jag inte tänker förlora, han byter låt på sin data och jag byter tillbaka på min data ( samma konto)

sthlm

Känner mig riktigt gråtmild idag, vet inte vad det beror på men just nu skulle det räcka med en liten dum kommentar och min dag skulle rasa, hatar sådana dagar. Bara att piffa till sig mer och sätta på sig lite självförtroende innan man ska ut...

Nu kommer svärmor och vi ska till sthlm, senare ikvl kommer marcus och hans pappa med så ska vi fira fredrik som blir 25 i helgen.

Jessica

Du är det viktigaste i ditt liv

Nu slår jag på stort, har varit magert med inlägg hela sommaren och nu plötsligt två stycken på en kväll.
Men bara en liten uppdateringen på allt som hänt i mitt liv just nu..

I mitten på augusti som en ren impuls bestämde jag mig för att jag inte skulle plugga detta halvår. Jag var enormt skoltrött, trivdes inte med människorna runt mig, och lev osäker på vad jag ville göra med mitt liv. Att ta en paus från lärarutbildningen i Uppsala för att jobba inom äldrevården fick väl ganska många runt mig att tappa hakan, och jag kan förstå dem eftersom jag ALLTID pratat om att jag vill bli lärare.  Eftersom det kom som en impuls så kände jag direkt efter att det var bestämt att jag ångrade mig, jag kände att jag hade gjort ett misstag. Men idag är jag så himla glad att jag lyssnade på mig själv och min kropp.

Livet är för kort och skört för att må dåligt, för att umgås med folk som tar energi istället för att ge, och för kort för att inte lyssna på vad man för stunden egentligen vill göra. Jag mår så bra just nu och det var längesen jag var såhär nöjd!

Går allt som det ska nu så ska jag börja plugga efter jul igen, så ett halvår hit eller dit är ingenting när man mår såhär mycket bättre.

Så lyssna på vad ni egentligen vill göra! sluta göra saker bara för att det är så det ska vara.

Jessica

dance

Ni vet det där klassiska när man står och provar kläder och frågar kompisen/pojkvänen/mamman, - Ser jag tjock ut i den här? Står man i en provhytt och denna frågan kommer så finns fortfarande möjligheten att inte köpa varan och prova någon annan, Men när man står hemma i sovrummet och provar kldäer ur garderoben sätter man relationen på spel.

Eller relation och relation men hur svaret än blir så blir det fel, om jag ställer frågan men får till svar höra att jag inte alls ser tjock ut i klänningen så tror jag inte på det, Då tänker jag hela tiden att det är upp till mig att se om det funkar för hon/han är inte ärlig med mig. Men skulle hon/han säga att jag såg tjock ut i klänningen skulle jag bli ledsen och känna att inga andra kläder heller skulle passa, jag skulle inte bli arg men mycket svår att ta just då.

Nu till själva frågan, varför ställer vi den här frågan när vi VET att vilket svar det än blir så duger det inte. Och vilken sits sätter man inte kompisen/pojkvännen i fråga, Jag kan bara gå till mig själv, jag skulle inte vilja vara den som berättade för någon att den ser tjock ut, ( dock beror detta på omständigheterna och bra relation) men ändå.

Bara en tanke som slog mig såhär efter att ha provat halva min garderob och frågat marcus 3 gånger på varje plagg om jag verkligen inte ser 10 kr tjockare ut. Resultatet är att han nu somnat av utmattning.

ta allt med en nypa salt!

Jessica


RSS 2.0