lyckligt lottad

Min födelsedag var helt underbar, jag har så många underbara vänner och familj. så jag tänkte berätta min dag i bilder.






Min familj kom ner med frukostmackor och kladdkaka ( min favvo) och såklart kaffe!



den här finfina tröjan fick jag av rasmus i födelsedags present :)



den här lappen satt på garderobs dörren när jag kom hem till marcus, för er som inte ser vad det står p,g,a kameran.    ( Grattis på födelsedagen älskling, men här får du inte gå in förns jag kommer hem). söt!



Och jag fick den här superfiiina snowboarden av marcus, helt otroligt så nu fårjag lära mig. skiiit kul :D
obs ( den är inte så lång utan jag håller upp den i luften ) Du ÄR otrolig älskling, du är underbar och bäst av dom alla!


Josse och marcus bakade tårtorna medan jag som vanligt stressade runt men varma lockspolar i håret.



Peter och Lisa :)





Såhär ser ungefär alla bilder ut , halvsuddiga



Jag och min snygging



Haha inte direkt nå graciösa bilder, men den älskade trion var återigen samlad. vi har så sjukt jävla kuuul! :D



Sebbe och Jonte



fredrik,sally och marcus



martin och challeballe



sally och hennes erik :)



en inte skit sexig bild, men iaf



TACK ALLA för en underbar kväll som fortsatte ut på krogen, ni är underbara


My birthday

Nu så är jag nitton år. ( Kan ej skriva siffror, konstigt på tangenterna)
Men jag har på de timmarna jag varit vaken haft den bästa dagen hitills, det gör inget om resten av dagen suger nu för morgonen var helt underbar.

Mamma,pappa och rasmus kom ner med stora frukost mackor på sängen och hade med sig kladdkaka och sprutgrädde, dom trodde att jag inte hade kunnat sett den när det legat i kylen hela natten men sånt ser jag sörru, dock kopplade jag inte alls.

Sen så får jag ett kuvert av mor och far där dom ger mig en hotell natt i sthlm nästa lördag, marcus följer också med, så har vi pool och massa sånt, helt underbart mitt i sthlm. Rasmus han har rtaskat runt på gina och hittat en jätte fin tröja i precis rätt storlek och min favvo färg, blev riktigt förvånad, dock är han lite bekymrad över att han köper genomskinliga kläder till mig jämt, haha

nej så nu är jag en otroligt lycklig tjej, ha en underbar dag ni med! :)

25 februari

När ska man egentligen växa upp?
Varje år den 25 februari så sitter jag och fantiserar om hur min dag kommer att bli och att jag blir ett år äldre om en dag. vissa saker växer man aldrig ifrån.

Satt på bussen idag och började irritera mig ngt otroligt på människor. Om det är en proppfull buss så sitter man väl inte på yttersta sätet och låtsas om att man inte ser att det står en människa bredvid sig och försöker få plats någonstans.? Jag tycker det är otroligt otrevligt. men bönderna på 28:an kan man väl inte förvänta sig för mycket av.

Haha sen hände en sak i morse som jag faktiskt skrattar lite åt,
Men jag stressade som vanligt runt på morgonen för att försöka hinna med allting, sen när det är 2 minuter kvar tills jag måste gå så ser jag att mina naglar är så äckliga och ser ut att tillhöra Hilda 87. Så jag springer och tar på nagellack jätte fort och tänker att det kan torka på vägen ut.

Men när jag precis skruvat på korken så blir jag helt kall i hela kroppen.
Jag måste stoppa in en tampong innan jag går, jag får nästan panik. ahah
Man tar ju inte direkt nymålade naglar till hjälp att göra det, och jag dränker dom gärna inte i aceton heller för att sedan få i sig. ahah nej så jag missade helt enkelt bussen. hade varit lite skumt o dra den ursäkten närman kommer sent.

helvete

Nu när det verkligen gäller,
nu när jag har de sista månaderna på mig att påverka resten av mitt liv,
nu när jag borde lägga ner all min vakna tid på att studera och få bra betyg.
Nu när ingenting annat borde vara av värde för att lyckas uppnå så höga betyg man kan och har hela världen framför sina fötter


Så pluggar jag ingenting. bokstavligen ingenting. jag fattar inte vad som hänt med mig. förut kunde jag sitta i timmar dagen innan inlämning bara för att få in den i tid och få ett bra arbete,

Nu sitter jag mer och filosoferar bort tiden då jag bör plugga, bloggar och gör allt annat kvällen innan inlämningen. Sen dagen efter inlämningsdagen så fungerar mitt lilla huvud så att det tänker att " nu är den ju ändå sen, då kan jag fila lite extra på den" men tror ni jag "filar" på ngt. nej jag skjuter bara upp det.


Fuck you jessica nu får du fan ta och skärpa dig. nu ska du plugga, du ska göra en stor kopp kaffe och du ska plugga. fattarudet?


köttfärspåburk findus

Jag har fått för mig att spara på köttfärsburkar, På kort tid har det blivit att vi ätit ganska mycket köttfärs på burk ( HUR GOTT SOM HELST);

Men jag KAN bara inte kasta burkarna; jag lägger ddem i blöt; tar bort pappret runtom; diskar rent och ställer upp i skåpet; Marcus frågar varje gång vad jag ska med dem till; och varje gång tänker jag att jag ska ha en vettigt svar men jag har inget: jag KAN bara inte kasta dem.

Nästa gång sa han att han ville ha ett normalt svar för jag börjar ta upp väldigt mkt plats i skåpen. vad ska jag säga ? jag har inget vettigt svar. ska nog gömma några under sängen. haha

måndag kväll

Dagen gick på den också fastän jag inte gjort ett smack, har haft så fruktansvärt ont i halsen att jag bara legat, M kom hem med chokladglass på lunchen som kstoppade mitt halsont i några timmar sen kom det tillbaka.

Men det är såååååå tråkigt när vi går runt och är små sjuka hela tiden, vi umgås inte med folk och vi sover om varandra och har bara ont. jag tror jag ska föreslå att vi är borta ifrån varandra i ngn vecka så att vi kan tillfriskna någon gång.

eller så kör vi på M´s metod som är att inte dricka eller äta av samma saker, typ dricka ur samma glas osv. I samma mening han bestämmer att vi ska börja med den regeln så kommer han fram och pussar mig. han förstår nog fortfarande inte varför jag började gapskratta åt hans dumma tankesätt, men det kan han klura på.haha

önskar att jag hade något roligare och skriva, jag har ett rejält uppretande inlägg på G men jag tror inte att ni är beredda på det än. lugnar mig några dagar.


jessica


måndag 27 minus

Vad skönt att jag fick bra respons på mitt inlägg om att ha en pojkvän, trodde ni skulle grilla mig totalt.

Skulle vanligtvis ha sprungit till bussen nu, men efter en helg av att ha umgåtts med M så är jag sjuk, Tänkte kämpa mig iväg men när mamma sa att det var 27 minus ute så drog jag täcket över huvudet igen. Dock så hann jag såklart sminka mig och fixa hår och allt, känns så fruktansvärt onödigt, Ännu mer dumt känns det eftersom allt mitt smink håller på o ta slut. men så är livet en måndag. haha

Och på fredag är det min dag, då är det min tur att fylla år, Ska bli skönt att hoppa ifrån 18 men 19 är ju inte så speciellt. det är som 17, bara ett mellanting. Men det ska iaf firas med mina vänner och utgång, Lisen stackarn ska upp sex nästa morgon och flyga, men inte sviker hon för det. helt otroligt.

Nu ska jag lägga mig igen. ha en underbar dag


jessica

en bättre värld

Nu är det söndag kväll och min hleg har varit väldigt lung,
M mådde inge bra i fredags så vi var hemma hos mig och åt lite mat, På lördagen så tittade vi på " my sisters keeper", den var jätte bra, sorglig men bra, Han mådde fortfarande dåligt så vi spenderade kvällen själva ist för med hans kompisar,nödvändigt ibland. Och i dag så är det min tur att inte må så bra, min hals är helt igensvulllen. så det blev en hemma dag idag också, film och god mat. Nu längtar jag verkligen till nästa helg så det får bli lite fart för nu har vi vart små sjuka länge.

Nu ryckte marcus bort chips skålen av mig, man tror att när man växt upp kan äta chips innan maten men nej inte om man umgås med honom. nu ska jag gå och äta, krya på er sjuklingar ute i snön

Min och sofias vännskap



Nu ska ni få höra en kort verision om min och sofias vännskap, Hur två så olika människor kunde finna varandra och sluta upp med att faktiskt vara ganska lika varandra.

Det börjar med att vi hamnar i samma klass, 7A med Inge-Britt och Kenneth som lärare. Jag är den blonda fjortisen med glitter ögonskugga som gör allt för att synnas framför killarna och är allmänt skit jobbig om jag får säga det själv.

Sofia däremot håller sig lite i bakgrunden, hon har solklar klädsmak och väljer inte ofta att prata ut framför alla, men när hon gör det så säger hon ngt bra.

Hon såg på mig som en riktigt fjortis och jag tror nästan att hon kunde "hata" mig ibland. haha
Jag däremot såg faktiskt henne som en liten " nörd" som inte sa ngt och bara hängde med sitt gäng.

Men sen av ngn konstig anledning så börjar vi prata med varandra i skolan och rätt som det är så går vi i likadana tröjor och spenderar dagarna med att lyssna på musik och skratta. När vi lärde känna varandra så såg vi ju att jag inte var ngn fjortis utan jag hade lite själ, och jag såg direkt att sofia inte var ngn nörd utan en underbar tjej.

Men sen så efter två år så började vännskapen knaka lite, Man kan säga att skitsnacket gjorde att vi splittrades lite. Så när malin,jag och fia åkte till Västkusten så var vi alla överens om att det var våran sista sak vi gjorde tilsammans, vi bara kände på oss det.

Vi hade ju inte riktigt rätt, dock så var det de sista vi gjorde som den " trion" vi var. men vännskapena fortsatte på andra håll. kan ju vara svårt att vara tre ibland vettni.

Gymnasiet kom och vi pratade praktiskttaget inte med varandra längre. vi var absolut inte ovänner, bara två vänner som vuxit ifrån varandra,

Dagen efter power meet 2009 hittade vi tillbaka, jag vet int ehur vi lyckades men ända sedan dess så har vi bestämt att inte låta oss glida isär igen. vännskap växer inte på träd.




Bara så ni vet.

( Vet att jag är otroligt djup med tanke på tidigare inlägg också. men ikväll är jag det och då speglar det av sig här. )


Jag är trött på att be om ursäkt för att jag spenderar tid med min pojkvän

Jag är trött på att be om ursäkt att jag har en pojkvän!

Jag är trött på att behöva förklara och försvara mig varje gång jag pratar om min pojkvän eller är upptagen för att jag ska träffa honom, Jag är trött på att känna att det i andras ögon är ett förhållande som inte alls kommer hålla. Jag är trött på att blickar utbytes då man hellre har en hemmakväll med sin pojkvän än krogenrunda. Så nu säger jag ifrån, en gång för alla, ta åt dig den som vill.

Men jag läser lite överallt att folk skriver att , ( ja dom kunde ju inte följa med för dom hade en pojkvänner). eller ( nej dom vill inte flytta till norge ). Menar dom på att man skulle vara en svag människa och int ekunna göra det man vill för att man har pojkvän? det är ju helt sjukt!  Det är klart att man värderar olika när man har en pojkvän, en singeltjej ser ju allt med andra ögon än en förälskad tjej. Att välja att stanna på hemmaplan för att man är otroligt förälskad är inget dåligt. man prioriterar olika.

Att man skulle vara en svag människa för att man har en pojkvän under en längre tid förstår jagheller inte. Får man inte vara kär i det här landet? varför tycker alla singeltjejer att tjejer med killar är så tråkiga och att dom skulle vara " fångade" i ett förhållande? Har ni tänkt på att tjejen faktiskt trivs jävligt bra med hur livet ser ut.
Att vara kär och älska en annan människa är något som är värderat till tusen och man önskar ju alla människor det.

Jag är väldigt trött på att jag får blickar och kommentarer om att ett förhållande inte skulle hålla hela vägen, för det första, vem FAN vill höra det när man pratar om sitt liv?`för det andra, så blir livet som det blir, det finns ett öde för oss alla. och jag har aldrig i hela mitt liv älskat någon som jag gör med M. Vi kompletterar varandra och jag får inte nog av det, Vi firar två år i mars och planerar att fira många till, De som väljer att tro att det inte skulle funka, varsågod att tro det, Ni får tro det hur jäkla mkt ni vill och jag bara längtar tills jag kan spotta er i ansiktet när ni sitter där och ser att ni hade jävligt fel! men spara era kommentarer för er själva tack!

Men jag tycker att singeltjejerna ska ta och sluta se ner på dem som har en pojkvän, jag säger absolut inte att alla singel tjejer gör det. för jag har levande bevis nära mig som visar att alla inte tycker så. men väldigt många gör det och jag har tänkt på det, varför dom har ett sånt hat mot dem som faktiskt ibland väljer sin kile framför sin kompis. Och det beror på ren jävla avundsjuka. Dom har ingen kille och dom vill att du ska spendera tiden med dem, att du då har en kille får dem att vilja tycka illa om det för att det höjer dem själva, i deras egna ögon alltså.


Men är det inte dags att växa upp? Vi tar studenten i år och tar det stora klivet ut i vuxen världen, det kommer bli allt vanligare att tjejer hittar en pojkvän som de känner att de vill leva med. Det blir allt vanligare att man flyttar tillsammans med killen ganska fort då man faktiskt räknas som vuxen. Så är det inte lite löjligt att fortfarande leva i högstadie världen ? att klaga på dem med killar? Jag kan inte försvara alla tjejer med killar för många tjejer kan säkert vara " slav" under killen. men i normala förhållanden. Alla märker ju ändå att det är avundsjuka.


Så från och med nu tänker jag sluta känna att jag måste försvara mig när jag ska vara med min pojkvän, jag tänker inte hitta på ursäkter till att vi måste ses. jag tänker stolt visa er att jag älskar min M och jag skiter fullständigt i vad ni tycker. antingen accepterar ni att jag väljer att leva mitt liv med en pojkvän. Eller så fortsätter ni se alla pojkvänner som något ont och så lever ni själva i eran patetiska värld.  Var glad för andras skull.

Det finns något jävligt positivt med singellivet och något jävligt positivt med ett förhållande. Njut av erat eget liv och sluta hacka ner på den andres,


Så, nu är jag klar, ni får ta detta hur ni vill, Min gräns bl

my blue town

Idag märkte jag hur underbara vänner jag har!

Var ute på en åktur med lisen idag, tror aldrig vi skrattat så mkt som i parkeringshuset, mkt kan vara roligt ibland. Sladda gjorde vi också, jävla snö den är helt otrolig. haha  Sen kom sofia ut en stund och vi bara satt och pratade, är så skönt för jag känner mig så avslappnad i vårat sällskap. Inga trams eller stress, vi bara finner oss liksom. Tycker dock att det är lite tråkigt att hon lämnar mig här hemma, jag kommer såklart sakna henne men när hon kommer hem kommer jag vara som ett plåster på henne! I love you girl, even if we have our fight´s somethimes!

Nu sitter jag med datan i mitt knä och lyssnar på Gavin Degraw- Belife. Den var väldigt bra faktiskt.
Marcus ligger bredvid mig, han verkar insjukna igen, han var ju sjuk för bara en helg sedan, låg i 40 graders feber och bara kved. så jag hoppas verkligen inte att han insjuknar igen. men jag sitter här och har det bra, lugna fredag kvällar.

Nu säger jag hejdå för min del och återkommer nog i morgon, ha en bra fredakväll

jessica




tadadada

Vaknade upp med en känsla att jag inte alls känner för fredag idag, så jag tror att jag tar och skippar sista lektionen och gör något annat istället, Så nu sitter jag och lyssnar på UNDERBAR musik och ska snart springa till bussen för att träffa lisa i skolan. hon åker in tidigare i dag, det tycker vi är trevligt.

Sen får vi hoppas på att det blir att träffa sofia ikväll och sen ska jag åka snowboard, Ska försöka ladda kameran innan, då kan det bli riktigt härliga bilder. haha


Nu ska jag springa iväg. heej

jessica

envanligonsdag

Jag fullkomligt hatar/älskar esteten, det är riktigt blandade känslor, läraren är så tråkigt att det dammar om henne, men vi spenderar våran tid i ett litet " teater" rum som tillslut blir fullkommligt flummigt.

Iaf så åkte jag hem till Sara där kevin var sjuk, vi drack kaffe och snackade en jävla massa skit som vanligt.
Och nu så sitter jag och inväntar Lisa som ska komma ut och gå med mig. Får väl se om det blir ngn promenad eller bara fläsk vi tv:n.

Och fresten är det ngn av er som planerar att gå på 100 dagars festen? dom flesta jag har pratat med är bortresta eller väljer att inte gå. jag kan fortfarande inte bestämma mig men känner ändå att det skulle vara jäkligt roligt att gå. hmm.

seeyou

träningträningträning

Nu har jag vaknat med tuppen igen bara för att jag ska träna, känner mig riktigt duktig må jag säga, funderar dock fortfarande på om jag ska ut och gå i en timme eller träna uppe i gymmet.? Tror Rasmus föredrar det förstnämnda då han sover i rummet bredvid gymmet. men ngn payback ska han ha för att övertala dom att flytta upp gymmet på övervåningen.


future

Det här med att kolla intagningspöängen från förra året var inte alls bra för min del, jag har totalt slappnat av då jag insett att jag skulle kunna skaffa g i alla restrerande ämnen och ändå ha goda chanser.
Vilket är resultatet av att jag sitter nu några timmar innan samhällsprovet och pluggar in 50 sidor ekonomi.

Till helgen blir det förmodlifgen skidor med marcus kompisar och flickvänner, jag ska prova mig på snowboard. hah kan bli en syn att minnas.


min alla hjärtans dag

Vi tog lördagen som en alla hjärtans dag, och jag är super nöjd med hela dagen!

Vi började med att åka hem till mig och äta en god frukost med hela min familj, mycket skratt och matkastande som vanligt vid helg frukostarna. sen så åkte vi till * trumvirvel* Uppsala!

Vi åkte till ett köpcentrum och shoppade lite och var sådär äckligt romantiska och gick och pussade på varandra hela tiden. Sen åkte vi in till stan där vi direkt märkte att uppsala är precis så som Sofia berättat, tråkigt och depprimerande. det enda som var roligt var att marcus körde i bussfilen hela tiden och förstod inte riktigt hur det kunde vara så lite folk i den filen.

Vidare ut mot IKEA, den är mkt mysigare än den vi har i västerås. så vi tog en lunch där och gick och shoppade loss. vi plockade på oss saker som att vi vore rikaste människorna i världen. det var hur kul som helst. vi kom hem med en bil fullproppad med nya och säkert helt onödiga saker,

Meningen var att vi skulle äta på grekiska men vi var så trötta så vi färgade håret på varandra, efteråt så blev jag så sjukt grinig för jag fick inte isär köttfärsen och allt gick åt skogen. men vad gör då marcus? jo han smyger ner till affären och köper alla hjärtans dag godis. jag var bara tvungen att berätta det.

Nu ska jag nog ägna dagen åt att träna och plugga, kulkul:)




jag älskar oss <3


lycka

Det finns nästan inget bättre när man tar fram en gammal väska som man inte haft på ett riktigt bra tag.
och så hittar man 350 kronor i innerfacket. jag fullkommligt ÄLSKART!


resturanger och skit

Efter att ha sett på kniven mot strupen och sett "tusen och en natts" hygien i köket så tror jag att vi inte väljer den resturangen på lördag, tror dock att vilken resturang man än kollade upp så är det snuskigt längst in i köket. hmm.

Nu säger jag godnatt för mig, jag ska sova och packa för en halv helg hos mackepackan. blir att dra ut på äventyr på lördag för att fira " alla hjärtans dag" det känns trevligt. sen ut och äta på kvällen.

GODNATT!

vem hade kunnat ana?

Kroppen är en bra uppfinning, när huvudet bara kör på och stressar runt så säger kroppen nej!
Jag har inte märkt att jag på något sätt är stressad, jag tycker ju aldrig att jag pluggar, dock kan det ju vara en stress i sig att inte plugga och bara tänka på det.

Men jag vaknade i morse och kände mig jätte dålig. Blödde näsblod som en galning hela förmiddagen och hade feber. det fick helt enkelt bli en hemma dag för mig i dag. och det sjukaste är att jag inte gjort ett skvatt.
Dagen bara sprang förbi där jag satt i soffan och stirrade på tv:n. skönt att få huvudet bort ifrån plugg och framtidsplaner. Tror jag ska dra till paris efter studenten. meloveit!

nej nu ska jag plugga lite, projektarbetet glider mig ur händerna.

seeyou

visste ni

Visste ni att Claudia Gali är moster till Josephine Bornebosch?
Nej visste inte jag heller, sån info man bara ramlar på ibland.

ojojoj ;)

Vet ni vad jag ska göra nu ?

Jag ska nämligen ställa mig i gymet, sitter här med träningskläderna på, seeyou!

underbara tisdag

Jag ska försöka att se alltin utifrån en positiv synvinkel från och med nu.

så jag tycker att det är väldigt roligt att jag vaknade upp med en finne på hakan, lite mode inspirerande sådär, så jag väljer att matcha det med något rött i dag.  en rejäl mode hit!

Jag tycker även att det är väldigt trevligt att ha på mig samma kläder tre dagar i rad ( tvättade of course) har sovit hos marcus så har inte haft nå ombyten, jag kommer ju vara så snygg i mina vanliga tre dagars kläder.

Att vakna 05.40 av M´s väckarklocka när jag börjar 14.05 är UNDERBART, då slipper jag sova bort dagen så jag kan istället vara vaken och bara älska tisdagen.

Mitt nya positiva liv fungerar perfekt! love it!

måndagmorgon

God morgon God morgon God morgon på er!

Jag har drömt mardrömmar och inte alls sovit bra, kan bero på att jag sovit 35 timmar denna helg. vilket är helt sjukt för att vara jag. Så nu gäller det att tvinga sig själv att vara vaken.

Helgen har ju kanske inte varit så fartfylld precis, dock har jag en skvätt dåligt samvete när jag gett marcus en rejäl fläskläpp! Tydligen har jag vänt mig om i sömnen och smockat till honom. hela hans underläpp är som ett hus. men någonstans ska man väl få ut för sin ilska. och jag gör det tydligen i sömnen. haha

Har inte bestämt mig om man sleepar kvar hos marcus i natt, jag ska iaf iväg och kika på när mamma byter frisyr. alltid lika spännande. sen väntar ett och annat i dag oxå, kanske inte lika kul. därav mardrömmar.

men nu ska jag till aros kongress och ha lektion. mm jätte roligt verkligen.

jessica



Tror jag ska shoppa ett par rejält snygga braller idag, får se vart humöret styr mig

hm

Sitter och kollar in vimmelbilder, säg inte att konrad people flytt till silk?

idontwannaknow

jag är så trött nu, har varit det i några dagar nu. behöver sova ifatt.

Började dagen med att åka till skolan och äta med lisa och killarna. sen var det estet där vi blandade allvar med att på riktigt flumma sönder. men jag älskart, dagarna man skrattar så magen värker.
Blev lite jobb med psykologin som jag tyckte blev riktigt bra. vi tre kan sammarbeta trots allt :).

Nu ska jag kika på högskolor och försöka mig på att plugga lite så jag inte glömmer bort mina nuvarande studier. då är det illa när jag ska söka in sen. haha

nu ska jag kila, hatar att jag inte bor närmare josse och lisa, då skulle jag tvinga med er ut på så många promenader att ni raderar mitt telefonnummer  ;)

jessica

tidsfördriv

Har suttit vid datan i två timmar nu, jag vet egentligen inte vad jag gör av den tiden.
Sitter bara och kollar runt på massa onödiga bloggar och bryr mig inte ett skit om vad dom skriver egentligen.
Men om 40 minuter går min buss och jag sitter fortfarande i en tofs på huvudet och underkläder så jag lär nog lägga på ett kol.

Esteten följs utav två timmars hets skrivande för att vi ska hinna bli klara med uppsattsen. ses efter fyra.

jessica

one last try

Kim tycker jag blitt bitter, idag kan jag nog hålla med honom.

Var så fruktansvärt trött och jag och lisen bara trissade varandra att vara negativa hela tiden så det slutar med att jag nästan gråter av ilska när skolans skrivare inte  fungerar, I-lands problem? - javisst!

Har iaf kollat upp utbildningar nu, blir nog sthlm universitet, mest lockande för tillfället. tror det blir kul med en ny stad och lite nya människor. så småningom flyttar jag nog dit. ( men bara under tiden jag pluggar). Tillhör dom som ogillar snobbiga stockholmare som tror att -08 är det enda rätta. idiots.

Becka stannade idag och hälsade lite snabbt, det slog mig att det är helt sjukt att man kunnat glida isär så mkt att man knappt hejjar på varandra längre,, vi var verkligen som "ett" och sen helt plötsligt så glider man isär. men jag tror att livet alltid kommer att vara så. ibland är man lite mer och ibland är man lite mindre.

Men becka jag tycker verkligen vi ska ta en fika snart, vore jätte trevligt :)

Nu ska jag träna, positiv energy


mångatankarsomsnurrar120



Men jag är inte konstig, jag är dock inte som alla andra. jag har alltid kännt det . ( jag är inte lesbisk).
Men jag har alltid kännt att jag inte riktigt passar in någoonstans. jag har underbara kompisar men har alltid kännt att jag inte passar in på samma sätt som dom gör. idag för första gången i mitt liv så känner jag att det inte är mig det är fel på, inte dom andra heller. men jag är inte konstig, jag är inte fel. jag bara är på mitt sätt och det är okej. jag är målmedveten och har länge vetat vad jag vill. men jag är inte tråkig och ointressant för det. dom som tkr det behöver ju inte ha ngn plats i mitt liv. en vacker dag ska jag visa er vad det blev av mig.

RSS 2.0