swan

Sitter här i bh och trosor och har inte alls planer eller lust på att dra på mig kläder och åka till kontoret. men om bara några minuter kommer det dunka tre gånger i taket ( bot i källaren) så då får jag tok slänga på mig kläderna och dra iväg. men jag trivs med att lura mig själv sådär i några minuter. att man inte alls behöver åka någonstans. haha

Och i dag insåg jag att mitt smink håller på att ta slut. håller ni inte med om att allt verkligen tar slut samtidigt? okej om man fick slut på rough ena månaden och puder den andra. men nu tar verkligen allt slut på en gång. det blir verkligen ett hål i plånboken kan jag säga. skulle vara kul att räkna ut hur mkt pengar man spenderat på smink. hur värt är det egentligen att sminka sig ? Jävligt värt faktiskt!

nu hörde jag de tre magiska dunken. så nu drar jag till jobbet och sen ska jag försöka lura med sally ner på staan.

<3

Halloween

Planeringen av festen tar slut på mig. inte en ledig stund och nya nummer som skriver hela tiden. men det blir bra det här. synd bara att jag inte kommit på vad jag ska vara än :P.

Iaf så är stackars marcus sjuk i dag! Och han måste typ jobba nu för det är så mkt på jobbet så han kan inte ta ledigt heller. så jag önskar att jag kunde vara hos honom nu och plåstra om honom. han låter sådär riktigt ämlig som killar gör när dom är sjuka. men det väcker mina känslor som bara vill ta hand om honom ännu mera! sötnöt.




latero!

wooork

GUD VAD JAG ÄR DÅLIG!

jag skriver många inlägg men har glömt att publicera alla utan bara sparat dom. men nu är dom blasé så jag kommer med nya. Sitter på jobbet som jag ska göra nu ända till på fredag. Och i mina små egna raster så tänker jag så det knakar på vad jag ska klä ut mig till. Vill inte vara ful och inte helt konstig, utan något annat,
Paniken kommer lite krypande för om jag vill ha ngt från buttericks så måste jag bestämma mig i dag för att sedan fjäska för fredrik och be honom svänga förbi där i morgon då han e i sthlm.
Blir ju pris för bästa utklädnad. dock får inte jag vinna så det spelar ju inte mig ngn roll ;) mohah

Men det är grymt kul att så många kan komma.


update

Nu är jag hemma igen.

Eller rättare sagt så kom jag hem i förrgår sent på kvällen. men jag har legat dunder sjuk så har inte orkat uppdatera mig alls. Men det går åt rätt håll.
Jag har så mycket jag vill skriva ner.
Kevin och fredrik har fyllt så förra veckan firade vi dem båda.
Sen har vi varit på VMK festen som var sjukt kul. där ska ni få se bilder.
Och sen har vi ju ÅLAND. därifrån finns det många sexiga bilder.
Men dom får komma upp i kväll eftersom jag inte ska göra ngt allt denna fredagkväll.

Nu ska jag ner och lägga mig igen!

ha det bra!


fia ring mig när du kommer hem!

Torsdag

Jag är en riktigt sucker på att uppdatera.
Sitter hemma hos marcus och tvättade nyss hans fönster. förstår inte varför alla säger att det är så tråkigt, jag tyckte det var riktigt roligt, iaf när man ser resultat! hah

Och i april blir det studentkryssning, jag ,josse . lisa och pernilla skulle dela hytt men det blir någ två hyttar ist. skit samma vem vill vara i hytten hela kvällen. nej det kommer bli riktigt riktigt roligt.!

Och i morgon fyller hon år! äntligeeen 18 Lisa <3

Helgen

Min helg har varit helt perfekt !

I fredags så var det överaskningsfest för Lisa :).
Jag gick på sminkkurs och köpte en ny fin klänning. Vi drack vin och hade riktigt trevligt alla tjejer!
Sen blev det krogen! en lyckad kväll!

På lördagen blev det cross hela dagen. Marcus var så jävla grym så det är sjukt! riktigt bra kört!
Tindra och Kevin var där så jag var lit ebarnvakt åt dom med. så söta! Sen var meningen att jag skulle ha gjort lite nytta och pluggat och marcus skulle gå på krogen, men båda var jätte trötta så vi drog en hemma kväll med pizza och film. Somnade gjorde vi redan vid halv tio. haha

Och så vaknar vi nu i dag och det regnar och är trist väder ute, så då åker marcus ner till affären och köper grejer så vi kan göra pannkaka till frukost. synd bara att jag använde sista mjölken till att göra fel så dom blev inte så goda. men lika glada är vi ändå.

Så i dag ska jag faktiskt plugga. eftersom jag är borta i Åland i början av nästa vecka så måste jag denna vecka hinna med.

Naturkunskap hemprov i elektrokemi
Räddningstjänst uppsats på scandinavian star
Plugga till matteprov
Engelska uppsatts plus redovisning.

så nu är det bara att börja !


RSS 2.0