pain

Dagen har spenderats med Sofia som är hemkommen från Thailand, alltid trevligt. Drog på vår vanliga shoppingrunda och sedan lagade vi lite mat. mysigt.
Dock bara en halvtimme efter att hon åkt så började det göra ännu ondare i ryggen och bara nån minut senare var jag sängliggandes. Fick åka direkt till en läkare som tog emot på kvällen och han kunde konstatera att jag hade en akut muskelknytning. Så nu har jag fått två olika starka tabletter och får absolut inte köra bil eller dricka alkohol, suck. Menmen. Bara så jävla drygt, känns som att det alltid är ngt som gör ont på mig.

Hoppas att det blir bättre till imorgon när vi ska gå på teater med klassen.

Jessica

Dance

Godmorgon.

Idag är jag på riktigt bra hunör, jag vet inte om det är för att jag är ritkigt utvilad eller om det beror på att solen skiner och jag är ledig. Nu i april månad så kommer jag bara att gå i skolan tisdagar och torsdagar, det känns ju inte helt fel. dock har vi ju jättemycket litteratur som ska läsas men det är roligt att bara kunna vara hemma och sitta på balkongen och läsa den.

I lördags var det födelsedagsfest i Uppsala för en tjej i klassen, hon hade Disneytema och vi skulle klä ut oss därefter. Och eftersom nästan alla karaktärer har långt och blondt hår så valde jag Mimmi mus. Kan lägga upp fler bilder på det här nedan. Dock så var jag ju inte alls frisk utan gick på alvedon hela kvällen men det gick iaf.

Imorgon kommer underbara Sofia hem och jag lääängtar, Har varit borta frånmig i två veckor nu och det känns som en evigheet!

Bilder från i lördags





















sjukstugan är inte över

Känner mig så sjukt ensam just nu, Sitter hemma själv och har feber och ont i hela kroppen. Marcus har inte ens kommit hem från jobbet än :( blir nog garanterat ngn köpmat ikvl då varken jag eller han kommer orka att laga något, men fyfan vad ovärt att sitta själv en fredagkväll! bläää

läste igenom mina inlägg och insåg att det alltid är ngt negativt skrivet, tror att det beror på den enkla anledningen att det är enda tillfället jag skriver av mig, när jag är glad har jag ingen lust att sätta mig och skriva här inte. Nope så det är bara stå ut med min sarkasm och negativitet ibland ;).

Nu ska jag lägga mig under täckerna och titta på ngn serie i väntan på sällskap.

Jessica

la la la la

Jag sitter och väntar på Marcus som fortfarande inte kommit hem från jobbet, jag lider verkligen med honom dom dagar hans arbetspass blir 07.00 - 20.00. usch :/. Önskar att jag kunde/orkade laga mat så att det är klart iaf men jag är helt slut i hela kroppen. men när jag var ner på ICA köpte jag en semla till honom som han kan glädja sig med iaf.

Vårt hem ser just nu ut som reklamen där en man sitter på kontoret och hela rummet är fullt av snorpapper. Det är en riktig bassilhärd här hemma, jag har dock samlat alla papper nu till marcus ska komma hem och jag fyllde en ICA-kasse full, skapligt äckligt.

Sista rycket med tentan får bli imorgon, jag lovade mig själv att inte sitta på fredagen, men det ingick inte i min planering att få 39 graders feber så det får helt enkelt bli imorgon, den ska inte in förrän 17.00 så det var ju generöst.

Jessica

Mina I-lands problem

Några få av mina enorma I-lands problem.

* När man sappar in på AFV ( americas funniest homevideos) och kommer in direkt till finalen och får då inte se klippet på den som vann? otroligt irriterande.

* När man ligger i soffan och kämpar sig upp till telefonen bara för att upptäcka att det var ännu en telefonförsäljare.

* Att vi har 100 m till vår parkering.

Det är skamligt, riktigt skamligt.

fuck

Nu går snart orken ur mig, verkar som att högre makter inte vill att jag ska träna eller klara av skolan. Idag bröt "äntligen" min förkylning ut och den gjorde det rejält. Har ont i hela kroppen och mitt huvud känns som ett bowlingklot, då känns det inte så jätteroligt att ha en tenta att sitta med, kan ju inte skita totalt i den bara för att jag får feber. suck.

ska göra ett ryck nu och se om det blir nå bra,.......


God morgon

Vad är det här? Jag har konstant drömt att jag va gravid inatt? Skit skumt!

Känner att jag börjar bli mer människa och vilja sova lite längre på morgonen men det är oundvikligt när marcus börjar jobba 07.00, jag är otroligt lättväckt och bara han tappar en strumpa är jag vaken. Så då tänkte jag passa på att skriva på tentan nu på morgonen så man kan göra ngt vettigt av kvällen sen.

Jessica

rubrik

När man sitter med en tenta såhär så tänker man på tusen saker som man annars skulle kunna göra.
Tusen jobb som man skulle kunna känna sig su gen på, Faktum är ju att om jag läser klart lärarprogrammet och sedan börjar jobba direkt så kommer jag ha spenderat iprincip hela mitt liv i skolan utan avbrott. tragiskt? haha

Nej men suget det kommer och går lite, vissa dagar vill jag bara plugga igenom allt och få börja jobba direkt. Andra dagar känner jag att jag inte alls passar som lärare och att jag förmodligen kommer bli en dålig sådan så jag borde lika gärna hoppa av. Men jag tror att det är vanligt att tveka när man läser. Jag får absolut inte tänka på att det är 5 års utb, då blir jag helt utmattad. haha

Fresten så hade jag skit tråkigt en stund på dagen idag så jag provade att sminka mig utan att titta i spegeln, helt sjukt svårt, kändes som om jag var 5 år och kladdade i mammas sminkväska. Hahah då vet ni vad jag sysslar med när jag är uttråkad.

nu DH.

Jessica

tråkig design

Jag vet att det är skittråkig design nu, men var så trött på den gamla så känner att det är bättre att bara hålla det enkelt så får vi se när lusten sätter in att ändra på det. men ha tålamod, kan nog se ut såhär ngt halvår.

tiisdag

Har varit effektiv idag, eller ja ska man börja jämföra med andra så har jag väl kanske inte varit det men för min egen skull så har det gått väldigt bra idag. har kommit igång med tentan och känner inte längre att jag kommer gå under. Tog mig även en paus och bakade bullar, jag gjorde det helt och hållet för marcus skull. I lördags 22.00 frågade han om inte jag hade lust att baka bullar eftersom jag ändå tycker det är så roligt? Jag skrattade ut honom och sedan talade vi inte mer om det. haha (22.00 en lörda kväll, nejtack). Men han var super gullig och kom hem med en stor bukett tulpaner igår så då kände jag att jag ville göra ngt för hans skull. så det har jag gjort idag.

Tänkte fortsätta skriva på tentan ikväll och kanske åka ut till björnön och gå en snabb promenad, bra att rensa huvudet lite när man sitter framför en dataskärm hela dagen. Och imorgon blir det lunch med en gammal kompis. Ska bli riktigt roligt att träffas igen.

Nej nu ska jag göra ett sista ryck innan marcus kommer för sen vet jag att det inte blir så mkt gjort.

måndag

Har hemtenta denna vecka, kändes som en rätt okej tenta men det där vet man aldrig. Har faktiskt inte börjat med den än, kände att det är dumt att stressa igång den. Istället har jag hälsat på pappa på jobbet en sväng och sedan tränat med Lisa. Tänkte väl att jag nu snart skulle sätta mig ner och börja spåna lite på den. Det är ju ganska roligt bara man kommer igång. Älskar vårt datarum med gamla vita möbler och skrivbordet ut mot fönstret så mig gör det inget att sitta här.

Ska hoppa in i duschen nu och ladda inför kvällens plugg, få se när marcus kommer hem ikvl.


min lördag

Lördag och dagen har bara sagt swiisch.

Fick reda på tentan igår, bra och dåliga nyheter på samma gång, jag behöver inte göra omprov så jag kuggade inte helt, fick en rest som jag ska göra, då är det bara någon liten del som jag inte klarat och behöver alltså bara plugga på det. Jag är så sjukt tacksam att det inte blev omprov, verkligen jätteglad, hade nog inte orkat plugga allt det igen.

Marcus och jag har haft lite myshelg, vi lagar goda middagar och tänder ljus, idag ska vi dock enas om film vilket för oss verkar vara omöjligt. Så vi har löst det på det diplomatiska viset att vi väljer en var.

Nu ska vi ta tag i maten och lyssna på nostalgi musik från 90-00 - talet.


Fredag

Fredag morgon och vad möts man av ? snööö.Det känns riktigt pissigt när man tittar ut och inser att det är snö, jag som börjat använda min skinjacka, och jag vägrar ta av den nu trotsar jag snön.

Jag vaknade upp och är otroligt lycklig idag, ska träffa mina Uppsala tjejer och äta lunch, det ger så mkt energi och jag trivs så bra med dom. helt underbart. Ska också till klassen som jag inte varit hos på en vecka. Så jag skiter fullkomligt i om det är snö för idag är jag glad.

Nejvisst ja, jag kommer nog deppa ihjäl mig ikväll för jag får veta tentaresultatet från gramatiktentan vilken jag vet att jag inte klarade för jag missade en hel del. så jag passar på att vara glad nu, haha

have a nice day

Sjukstuga

Det är sjukstuga här hemma för nu ligger även marcus sjuk. Men som vi alla vet så är det ju mycket värre när män är sjuka så det blir till att ta hand om den lilla stackaren samtidigt som jag ska kurera mig så bra som möjligt för att kunna gå till skolan i morgon.

Har trotsallt varit effektiv idag och skrivit klart en uppsats och läst klart en bok, det är alltid något. Nu ska jag ner på Steéns och inhandla lunchen sen blir det sjukstuga igen. Tråkigt bara när det är så fint väder ute.


på annan ort

Har sovit hos mamma och pappa inatt.
det var jätteskönt att få komma ut hit där det är knäpptyst utanför och allt är ett stort lugn.
Mamma och jag tog en långpromenad på kvällen som vi alltid gjorde förut. Nu när jag inväntar att åka så är det kul att se vilken skillnad det verkligen är på skallberget och tillberga, jag har redan hunnir sett tre harar som jagar varandra, en massa gamla lärare som går förbi och gamla tanter som jag alltid mötte påväg till skolan för fem år sedan.

Det här är mer jag. jag skulle nog inte må bra av att bo i typ sthlm eller ngn annan storstad utan jag måste ha det här lugnet för att ens höra mig själv. Inte alltid för då blir jag galen tillslut, men nån gång då och då.
Marcus och min lägenhet är jättemysig och faktiskt väldigt tyst så det är väl ungefär som här ute. '

nu ska vi se om atmosfären får mig att plugga.

jessica

Tisdag

Får ni ibland en känsla av att ni bara vill förändra allt med livet? Bara göra något drastiskt och se vart det leder? Precis så känner jag just nu.

Ska till läkaren idag och i morgon och fixa upp det här nu, så ska sova hemma hos mina föräldrar i natt eftersom jag ska till läkaren ute på landet. Skönt att få komma hem lite och bli lite ompysslad och gå tillbaka till att vara barn. Har lite att läsa till tentan nästa vecka också så det är bara att öppna boken och sätta igång. tänkte i lugnt tempo ta tag i lite tsädning här hemma, började att rensa min garderob i fredags men avslutade aldrig projektet så det ligger kläder i hela lägenheten.

have fun!

Onsdag

Alltid när jag sitter i någon slags telefonkö så sysslar jag med en massa annat under tiden, det gör att jag missar alla val man kan göra när man ska trycka på knapparna, så precis VARJE gång jag ringer ngt sådant så hamnar jag helt fel, inte så jättekul efter 15 minuters väntetid. haah

Igår skaffade jag kort på friskis, var och körde ett pass där och drog sedan vidare direkt till gymet, känns som det börjar flyta på nu, ska ner med lisa om bara några minuter nu . Sen ikväll blir det att träffa halva tjejerna från Uppsala, trevligt trevligt.

Fresten har jag redan hunnit göra dagens goda gärning, dom samlar in kläder till fattiga barn och lämnade en lapp i måndags att om man vill skänka så är det bara ställa ut en påse utanför dörren, så jag rensade ur mina kläder och skänkte till välgörande ändamål. bra att det finns eldsjälar som samlar in.



Nu ska jag se vart jag hamnade i denna tele2 kö, plats två just nu.

jessica


måndag

Måndag, har nog aldrig varit så svårt att komma upp ur sängen, fick gå hemmifrån 06.00 för att komma till bussen. men jag är glad att jag har nån timme där jag kan sova.

Iaf så var det en kort skoldag och jag var hemma vid 13.00 då drog jag och lisa ner en snabbis och tränade, likagärna som man sätter sig och fikar så kan man ju träna. och det var ungefär det jag hade att skriva.

nu ska jag sätta mig och läsa JÄTTEboken som vi ficktill på torsdag på oss, kuljul.

skriver mer i morgon.

Söndag

Ganska behagligt när marcus ligger och sover bredvid när jag pluggar, då känner jag inte att det finns tiotuusen andra saker som jag hellre vill göra, nyss tittade han på en film bredvid mig, blir inte så jättemkt gjort då.
Visserligen har jag ett eget pluggrum men idag kändes soffan skönare;) haha

ska snart väcka honom och åka ner och träna, vi ska anmäla oss till midnattsloppet så det är bäst att jag börjar träna redan nu eftersom jag går från NOLL kondition till midnattsloppet. men wtf en kul grej att ha som mål.

nu ska jag fortsätta plugga medan jag har flytet uppe, ska berätta mer om min helg senare,


Jessica

Fredag

fredag fredag och underbara fredag.
Vaknade 03.00 i natt och kunde inte soma om förrän 05.10, tyvärr stod klockan på 05.20 så var ju sjukt trött när den ringde.

Iaf så tog jag bilen till Uppsala idag eftersom det var tenta, tentan gick SÅDÄR men jag bryr mig inte som läget är just nu, bara göra om isåfall. Men efter tentan så ville jag unna mig ngt för den här tråkiga veckan fyllt av grammatik, så jag åkte ut till Ikea i Uppsala och shoppade, blev en impul hylla och en massa porslin,. kul!

Och nu är jag hemma hos mina föräldrar och bara myser lite, får se hur det blir med resan i helgen, marcus skulle jobba läänge idag så kanske blir nästa helg, vi får välla se, mig gåre ingen nöd på för då har jag en hylla att fixa med.

jessica

tråkigt inlägg

Idag har jag gett upp, totalt!
Jag åker till tentan med tanken att jag kommer kugga, så får jag plugga lite varje dag nu så att det verkligen sätter sig, grammatik är inget att inte min grej helt enkelt.

Ska bli väldigt skönt att åka iväg i helgen och bara ha det skönt. Koppla av och fortsätta med den andra kursen.

pluggpluggplugg....

Nu kör jag mitt race, och bara mitt race. jag är inte beroende av de andra som jag inte redan har och klarar mig därför utan problem.

Åker klockan 06.00 imorgon så ska ta och plugga det sista.....................................


onsdag

Haha nej det var ingen julklapp, ojojoj nu gåre utför. haha ( se inläggen nedan)
Är hemmkommen från uppsala, nyss suttit i fyra timmar och tretat fonotik, såå ologisk , menmen. Vad gör man inte för en tenta? Men trot eller ej, just nu är det ganska kul att plugga faktiskt, ju mer man fattar desto roligare äre ju.

Och jag är så trött och less på tjejer, varför varför kan man inte bara vara trevliga och snälla mot varandra? varför sätta krokben och trycka ner någon som man tycker verkar ha för bra självförtroende. jag fattar det verkligen inte. Jag skulle aldigt i hela livet trycka ner ngn som är jätteglad eller faktiskt mår helt sjukt bra med sig själv, ska vi inte hjälpa varandra? alla säger att killarna sätter idealen på tjejerna och gör så att vi känner att vi måste prestera bra och vara så himla perfekta, men det är helt fel! det är tjejerna som sätter kraven på varandra. Vi kan inte ta att ngn är snyggare eller bättre, då måste vi trycka ner den människan eller få oss själva att må bättre. jag blir seriöst riktigt äcklad utav detta falskspel. och det blir inte bättre med tiden. uscha.

Iaf så är det bestämt nu att vi åker till helgen, om det nu inte skulle komma upp ngt jääääätteroligt här hemma.
Trots att man bor tillsammans så kan det vara skönt att bara få umgås själva i annan miljö. ska bli så skönt!
Nej nu ska jag sätta mig och fortsätta plugga så att jag har ngn ynka liten chans att faktiskt klara tentan. moha

Jessica

My heart is refusing me

Jag blir uppriktigt ledsen, Känner mig så maktlös och det finns ingenting jag kan göra åt saken, åtminstonde inte vad jag vet själv. Livet är jävligt orättvist ska ni veta, riktigt jävla orättvist för vissa människor.

vet att jag skriver i gåtor och vet själv hur irriterande det kan vara men eftersom att så många fler har börjat läsa nu så tvivlar jag på att det bara är mina närmsta så då behöver man inte delge sig med allt privat, men allt är bara inte enkelt.

För att prata om ngt annat så funderar marcus och jag på att åka bort i helgen, bara komma bort och slippa alla måsten och sånt. känner att jag behöver komma bort ett tag, blir galen att bara tänka på alla skolgrejer och när dom är borta ur huvudet så väntar det tvätt och annat, nej nu ska vi bara bort och bara ha det skönt. destinationen är halvklar men inte riktigt bestämd än.

Nu ska jag åka till roliga Uppsala som för mig bara är laddat med skolångest, Inser nu även att jag råkade spruta på lite för mkt parfym, stinker, men det stinker iaf gott om man ska tänka positivt, för det gör vi ju denna ljuvliga tisdagsmorgon,.mums.

Jessica

tisdag

Ni anar inte hur kär jag är i min nya skrivare som jag fick i julklapp, för det första är den svart, liten och snygg. sen kan man scanna, KOPIERA och skriva ut på den. det underlättar så enoooooormt mkt i min student vardag. guldvärt!

Nu sitter jag här och hungrar smått ihjäl i soffan, ska snart gå och ta ngt att äta med har precis målat naglarna så känns bara onödigt att förstöra nagellacket då, hah ska snart åka till uppsala och ha grammatikstuga, sedan stannar jag kvar hos jenny och pluggar grammatik och lagar plättar, ska bli skönt att få lite gjort.

lala nuhar det torkat så nu ska jag ätttaaaa hallon med lättkesella. underbart!

jessica

RSS 2.0