fredag fredag fredag

Jag är helt slutkörd! fick tentan igår klockan 09.00, satt på samma ställe i sträck till 01.00 och skrev och letade i litteraturen. Somnade inte förrän vid 02.00 p.g.a otroliga mängder kaffe. Klockan stod på 05.00 och satt ifrån det och fram till tio. jag har alltså inte sovit mycket alls i natt. så nu är jag hemma och ska bara ta det lungt, inte en kraftansträngning ska jag göra. Och hur tentan gick vet jag inte, kändes verkligen inte bra men så brukar det ju kännas när jag ska lämna in något.

tänkte att jag ska börja flyttpacka lite ifrån mitt rum. känner att jag skjuter upp det lite hela tiden men nu ska jag iaf börja.


tenta dag

Nu är det en halvtimme kvar till min tenta, känner att jag ena sekunden känner mig helt lugn och inte alls är orolig och i nästa stund har jag så ont i magen så det är inte klokt.

Har iaf försökt att förbereda på bästa sätt, städat lite så jag slipper störa mig på det, ordnat upp allting på bordet så det bara är att sätta igång, hoppas hoppas att det går vägen.

Men så idag kommer jag inte svara i telefonen om det inte är ngn från arbetslaget som ringer, och jag svarar heller inte på några sms så bli inte sura om jag är helt off idag.

jessica

onsdag kväll

Har suttit på samma plats i soffan nu i snart tio timmar, gjort en avstickare för att gå ner på ICA. Vet inte men ju mer jag läser desto osäkrare blir jag så nu har jag lagt ner det! Sitter och väntar på Marcus som är på väg hem från Katrineholm, stackarn ska dit 08.00 imorrn igen.

Själv sitter jag på samma plats i soffan och äter Tom&Jerry kex. Hur längesen var det inte man åt det ? Kände direkt jag stoppade ett i munnen att massa minnen kom tillbaka från barnkalas och shit. Meningen var att jag skullr ha dom imorgon till tentan men kunde inte hålla mig för ett smakprov.

Jag och Natalie har en diskussion om DH, huruvida de har bytt ut Carlos eller om han bara minskat groteskt i vikt och rakat sig? Om ngn vet är det fritt fram att berätta,

blablabla

onsdag

Trodde inte att den här 24h hemtentamen oroade mig så mycket tills jag vaknade 09.20 och trodde jag missat släppet på tentan. Har iaf spenderat några timmar nu på morgonen med att organisera upp alla anteckningar och föreläsningar så jag har allt redo till 09.00 i morgon.

Just nu har jag lite problem med vad jag ska äta till lunch idag, har ingenting hemma så blir väl att gå ner för fem trappor till ICA vilket jag absolut inte orkar. Funderar på att köpa lax, alltid lika gott!

Nu ska jag samla kraft att fortsätta läsa lite i böckerna.


Måndag morgon

Börjar bli till tradition att måndagarna ska krångla för oss pendlare, en halvtimme stod vi och frös när dörrarna på bussen inte ville stängas, De öppnades mitt på E18 , Inte nog med det satt det en stor grön spindel på min hand.
Men trots det så har det varit en mycket bra dag. 

Vi åt lite mat och åkte sedan hem till Fredrik och Mi och pluggade lite, dom har köpt en kattunge som jag satt och kelade med, känner att jag börjar närma mig marcus i övertalandet om att köpa en katt, måste bara hitta en väldigt väldigt allegifri katt.

var med om ngt sjukt idag, när vi åkte från Fredrik så hade dom poliskontroll efter vägen, med tanke på att marcus fixat allt som ska fixas på bilen så ville han att dom skulle se det och godkänna det då han annars måste infinna sig i morgonbitti på en verkstad. vi åkte förbi 4 gånger och VILLE BLI STOPPADE men dom bara lät oss åka förbi hela tiden. Så detta ska jag komma ihåg nästa gång man blir stoppad och absolut inte vill det. Så nu blir det en tiiidig morgon imorgon.

tråkprat.

Jessica

fredag

Uppe med tuppen som vanligt. Svårt att vänja av vanorna att kliva upp tidigt på morgonen. Om några minuter kommer Rasmus och hämtar mig så ska vi ha lite syster och bror dag. Och sedan väntra jobb jobb jobb hela hela helgen! det ska bli jätte skönt att få träffa alla igen. älskar mitt jobb!

Skäms lite smått för gårdagen, Tydligen hade vi 2,7 år igår och vi har sagt att vi inte ska fira det varje månad men vi brukar bara komma ihåg det och påminna varann lite. Men när marcus kom hem efter jobbet hade han med en stor påse med mitt bästa godis. Trodde inte ens han visste vilket jag tyckte bäst om , ( vet det knappt själv). Men bara små grjer som är lite söta.

Nu kommer rasmus så ska vi glida iväg. ha en bra fredag


kallt

Vill skriva ngt men mina fingrar är så kalla att det gör ont att trycka på tangenterna. ses snart!


Gårdagen

Igår kom Sofia och förgyllde mig dag, Tanken var den att jag skulle låsa in mig och plugga hela dagen, vilket jag gjorde fyra timmar på morgonen. Men vid 12 tiden kom Sofia och vi lagade tacos och mös med nedragna persienner och tända ljus i detta ruggväder. Sedan åkte vi till seconhand på hälla och fyndade lite, därefter IKEA där jag fyndade tallrikar, - älskart-! Och sedan bar det iväg att fynda en byrå.

Det är helt sjukt, den är skitfin och med skofack som vi har letat efter, dock är jag lite försiktig med att säga till Marcus att det är från seconhand för han förstår sig inte på sånt, Då skulle han aldrig låta mig ha den i hallen. Men jag oroad mig i onödan, när jag berätta att jag hittat en bra byrå så sa han. - Ja men vad bra, hittade du den på fyndhörnan på IKEA?  Han bäddade liksom upp det själv, haha men jag kommer inte kunna hålla på detta, för jag ÄLSKAR fynd.

Har försökt lägga upp en bild men nästan helt omöjligt på denna dator, får bli ikväll.


Tisdag

Klev upp och såg hur äckligt jävla väder det var ute, och om det är riktigt vidrigt här hemma i Västerås så lovar jag att det är hundra gånger värre i Uppsala, Är alltid det men vet inte varför, Kan tänka mig att det är kaos där nu. Poängen är iaf den att vi stannade hemma idag.

Jag ska läsa ikapp alla böcker som jag bara läst halvfärdiga och organisera upp allting.
dock sitter jag här färdigsminkad och påklädd, lika bra bra att ta tag i dagen då efter 9 timmars sömn.


WOW

Var nyss ner på ICA för att köpa 1/2 liters GB glass paket, brukar göra det då och då för att liva upp den gråa vardagen. Dock fick jag känslan av att jag gjort det väldigt mycket på sistonde när kassörskan säger..

- Du vet om att detta är lakrits glas? tänkte om du trodde att det var chokladen som du brukar köpa, dom är ganska lika.

Så, nu har jag bränt mina tjockis chanser nere på ICA med. fan, haha, Nu ska jag göra eget potatismos. *vuxenpoäng* tjing!


måndag

Denna måndag har inte börjat bra alls men då ska den väl bara bli bättre?
Har iaf börjat strukturera upp saker och ting, känns som att flytten bara närmar sig och jag har redan nu börjat packa ner saker i kartonger, kommer ha otroligt lite tid sista veckorna innan p.g.a skola så lika bra att ta det med ro nu.


Lördag

Legat i sängen hela dagen och bara dragit mig, tittat på filmer och njutit av lördagen, Sedan blev det att storhandla inför veckan och nu sitter jag här med Peter och Marcus och tittar på film, såklart ligger jag i majoritet och fick inte välja film, därför spenderar jag lite tid här medan , blir en bra blandning. hah

Inatt blir det den kallaste tydligen så jag stannar här inne med mina smörpopcorn. ha


Fredag

Fredagen var ett bra resultat på en lyckad fredag!  Efter skolan mötte jag upp Theres som jag inte träffat på i princip hela sommaren, vi gick i några timmar på stan och tog sedan en lång fika.
Mot kvällen blev det mat med marcus,peter,emil,lisa och theres, Där jag nästan höll på att flippa ut på ett gäng 30 åriga tjejer som skrattade och skrek på en ljudnivå som gjorde att vi omöjligt kunde ha en konversition. haha

Sedan hamnade vi på "förfest" hemma hos marcus som tillslut blev en liten hemmafest, Lisa skulle upp och jobba stackaren och Theres skulle med tåget vid sju tiden så vi skippade krogen och var hemma. Det bästa valet hitills då förfesten alltid är roligare.

Nu ska jag snart ut i kylan och ner på stan.



Friday

FredagFredagFredag!

Klippte mig och färgade håret igår. Efter att ha suttit i tre timmar kände jag en liten ångest växa i magen över att detta skulle bli mycket dyrare än jag väntat mig, men vad unnar man sig inte? Dock blev det halva priset emot vad jag brukar betala! Så jag kommer fortsätta vara den dumma blondinen under mina fem studieår.

Nu ska jag åka till Uppsala och efter det blir det shopping med Theres som jag inte träffat på jättelänge!
Och ikväll kör vi på utgång!

Pallar inte skriva mer, måste stressa igång nu.


Onsdag

Igår när jag kom hem strax efter lunch så var jag så trött på att läsa efter att ha gjort det ända från Uppsala! och eftersom jag blev så inspirerad av att baka bröd i skolan när tjejerna snackade om det så gjorde jag det, Dock gick det lite överstyr och jag bakade för en hel armé. Vi får inte ens plats med hälften i frysen, så det v ar tur att marcus föräldrar gjorde en instickare och tog med sig ett gäng och sen ska jag ta hem till mina föräldrar med, sen hoppas jag ha en normal mängd kvar!

Orkar knappt längre skriva vad jag gör på kvällarna för igår var det till att läsa ut boken som gällde,
Nu ska jag dra mig från köksbordet och böra fixa lite, Idag åker jag hem, och i morgon är det ledighet/jobb som gäller. trevligt trevligt.


oktober

Är det bara jag som tycker man borde sattsa helhjärtat på Bröstcancer fonden i oktober och inte ha galor för världensbarn? Det finn 11 andra månader att ha det. Det är viktigt att det kommer in pengar till forskningen!

noll sovtimmar och stress!

Gör en två minuters paus i pluggandet som består i att läsa om genus i reklamsammanhang, vad har det med lärare att göra? mm det undrar jag med. men iaf ngt som är intressant!

Tog en mysig fika med tjejerna efter skolan idag, alltid lika trevligt att umgås utanför de fyra väggarna i skolan. Vi var på ett jättemysigt fik i Uppsala som heter "storken". bla,bla,bla.  

Jag har absolut inget vettigt att berätta eller skriva, imorgon blir det 6,30 bussen. Tänkte försöka gå en promenad innan om jag orkar, känns dock lite överkurs då klockan kommer stå på 04.40 då. haha

jessica


Måndag

Godmorgon.

Om en och en halvtimme åker jag till Uppsala och ska ha workshop. sedan blir det fika med tjejerna för att fira Mikaela som blir 24 idag! så jag vet inte riktigt när jag kommer hem, det beror helt på hur länge i sitter och fikar.

Igår vaknade jag upp i verkligheten lite, vi var och handlade allt inför veckan som kommer och det gick på 500 kronor. då hade vi t.o.m glömt det som kallas mat, typ korv, köttbullar, pasta och sånt trams. Man kan då undra vad som fyllde vår vagn med så mycket skit? Det är nog dags att bli mer organiserad och köpa det man behöver, det är en konst det med.

Jessica


Helgen som varit

Helgen har varit väldigt bra, i fredags vaknade jag dock med feber och hade febertoppar som välkännt från gymnasiet, men det gick över och jag kunde pallra mig till Lisa och fira hennes födelsedag, Hade inte träffat henne på en månad eftersom hon varit i USA! I lördags pluggade jag hela bilfärden till Kista galleria, där spenderade jag en shopping dag med min familj och det bjöd på mycket gott, Kom hem med ett par av mina drömskor och lite grejs till nya lägenheten.

På kvällen var det "fin"middag, tre rätters med crossfolket för att ha lite prisutdelning nu när säsongen typ är över. Så det var också väldigt trevligt. Nu sitter jag här med alla mina böcker och ska börja plugga. dock har jag ingen koll på något alls, fakturan jag fick till böckerna har jag lyckats tappa bort, det var duktigt gjort.

Nu ska jag koncentrera mig lite. ha en bra söndag!

Jessica


flytt

Nu är det såhär, vilket mina närmsta vänner redan vet så för dom är det ganska ointressant inlägg.

Men den 1 december så flyttar jag hemmifrån och in till en trea med marcus.Därför det har varit så mycket nu med allt plugg och planering av flytt i det hela. Men så ligger det iaf till. Ska bli riktigt riktigt roligt att få flytta ihop på riktigt. Springa runt på IKEA och alla ställen och leta inredning samt bara vetenskapen av att det är vi som är hemma för varandra.

Så nu är det en massa med det. men det ska bli hur kul somhelst!

jessica


Fredag

Moorning!

Sista dagen på en väldigt lång vecka, ska bli riktigt skönt att bara vara ledig,

Fredag- Uppsala, fira lisa :)! hem och läsa ut en bok som måste bli klar till lördag.
Löedag- läsa, sedan anmälde marcus mig till vmk festen, hmm, :P haha men blir bara mat där och sedan hem och plugga.

och söndag är fortfarande oplanerad, förmodligen läsa ut böckerna. Det är inget roligt liv jag har framför mig på fritiden nu ett tag framöver. Men ska iaf bli skitkul att fira lisa ikväll som äntligen kommit hem!

Jessica


Tisdag

Har sovit 10 timmar inatt, känner att jag fick sova ut nu för första gången på länge. Hra tagit en seg och skön morgon och ska inte stressa på slutet heller hade jag tänkt. Sitter och väntar på Mikaela som ska hämta mig om typ en halvtimme.

Funderar på om jag ska användamina nya skor idag eller om jag ska tänka lite mer. känner mig lite osäker, dom är bootsaktiga och jag tycker det ser ut som man går runt med tre strlekar förstora skor. men jag får väl känna mig fram lite mer tror jag.

Dagen bjuder på föreläsning om utbildning, lunch där jag har med mig fruktsallad, workshop till 17.00 och sedan hem och läsa till i morgon. Någonstans ska jag klämma in något roligt, hmm.

Jessica

Piss måndag

Med tanke på att många gått in och kollat flera gånger på min blogg är förmodligen för att jag skulle berätta en sak i bloggen idag, dock har jag inte tid eller ork att skriva just nu så det får bli lite senare i veckan.

Dagen i ära har varit en riktig förjävlig måndag kan jag säga, Ingenting går som man vill och jag kände att jag kunde gråta vilken sekund som helst och i nästa vara jättearg. Så det slutade med att jag gav upp och hoppade över sista föreläsningen och åkte bussen hem, sov hela resan. Och efter jag kom hem har den bara blivit bätte, har köpt ett par skor, ätit god mat bara haft en jättemysig eftermiddag.

Imorgon blire ingen buss, Jag ska åka med Mikaela ist. Tror inte ni förstår hur skönt det är att komma hem 18.00 ist för 20.00. haha

Not a robot

Ett resultat på min dåliga nattsömn och ingen mat under dagen blev att jag mådde skit hela kvällen. Så jag passade på att vara hemma och umgås med mamma och pappa , vi lagade mat och satt framför vedspisen och pratade länge. Jag tycker att det är underbart hur relationen till ens föräldrar förändras med åldern,

Idag är det dop som väntas, Känns lite lustigt eftersom det senaste dopet jag var på sammanförde mig och marcus, vilket jag är evigt tacksam för idag. Så det kommer bli lite nostalgi. Och efter det vet jag inte vad som händer, funderar på att bara ta det lungt, denna vecka har slitit hårt på mig, inte hunnit äta på dagarna och när man kommer hem är det bar att stress plugga.  På måndag ska jag berätta en sak i bloggen som några av er närmaste redan vet, inget jätte intressant för er kanske, men ändå 

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas att frukosten står framdukad sen.


sömnlös

Vet faktiskt inte vad jag har för problem. Men den senaste veckan har nästan alla nätter varit sömnlösa.
Jag brukar vakna vid typ 05.00 vilket är på tok för tidigt om man ska med bussen 10.00, Men den här natten var värst, jag vaknar prick 02.00. OCH KAN INTE SOMNA OM?!?

Jag prövar med alla slags knep, tittar på dålig tv, läser bok, tidning, räknar får osv. Så nu när klockan är 04.30 kan jag säga att jag varit vaken ett bra tag, hoppas jag kan sova hela bussresan, vilket kanske inte är så kul för Mikaela men väldigt välbehövligt. Har två föreläsningar idag så det är inte så farligt. Men får se vad kvällen bjuder på, känner att jag om ca tolv timmar kommer ligga däckad av sömnlöshet.

Om 1,5 timme går min buss nu, dags att börja ladda med mackor.

ha en bra fredag!

jessica

RSS 2.0