shoppoholic

Igår fick jag nå ryck och åkte till IKEA och storshoppade helt själv. Det var faktiskt väldigt skönt att strosa runt själv för då behövde jag inte ta hänsyn till någon när jag står i tio minuter och väljer om jag ska en speciell detalj  på gardinerna eller inte. Iaf så blev marcus trött på mig när han släppte iväg mig själv och kommer hem med saker till hans lgh för 500 kronor. men jag kan inte hjälpat! : )

Idag ska jag njuta för fullt av min lediga dag,

<3

gottochblandat

Som sagt, var på bio i måndags med Anna Larsson och Emma Kjörning, kollade på tredje twilight filmen ( vet att den inte heter så men skit samma). den var iaf jätte bra trots att mina nerver är lika med 110.
Och nu i helgen så väntar jobbjobbjobb med Anna Larsson. kommer bli en toppen härlig helg. Plus att jag tänker packa min väska och bosätta mig hos min kära vän sofia! hon är nog inte riktigt beredd på det än men det lär hon bli varse om. haha

Nu ska jag släpa med mig bror min till IKEA och köpa saker inför framtiden!


jessica

jooobb

jag är helt slut,
Jobbade hela helgen till 21.00, sedan har jag jobbat måndag-tisdag 07.30-20-15.
Jag är som tur är ledig på torsdag så det ska bli så himla skönt att bara sooova. Men jobbar med emma och carro imorrn så dt blir kul det iaf.


lördag

fredagen var jätte härlig, började med att åka hem till Emma med Anna och fira henne. Blev kvar lite längre än planerat men skit kul ändå! Sen fixade jag allt som skulle fixas och sedan kom sofia hem till mig och vi lagade tacos 23.30 på kvällen. kul att gå upp i morse? haha nja

Nu är jag hemma på min tre timmars rast, var hem till lisa och charlie en sväng och snackade lite skit. Sedan blire jobb till 21.00 och förhoppningsvis tessan efter det,

jessica

( ps, anställ mig aldrig som kock, blev matansvarig idag och jag brände allt så vi fick laga nytt, det kallar jag flyt!


fredag

Fredagen har varit en dag blandat med, hmm allt kan man säga.

Iaf så ska jag åka och jobba nu och sedan blir det hem till EmmaK och gratta henne för nyss fyllda 22 år. Därefter blir det att köra raka vägen hem och gå ut med grannens hund p.g.a missförstånd. Och sedan upp och jobba på lördag morgon igen.

Och grabben min ska och tävla i helgen. jag håller alla tummarna!


jessica

en vanlig onsdagmorgon

Det här med att ha sovmorgon eller en ledig dag när man sover med någon som jobbar är totalt ovärt. Jag skulle likagärna kunna åkt och jobbat jag med. Nu sitter jag här, klarvaken och helt ensam. Socialade med sofia på fb ett litet tag men sedan blev jag skälv igen.

Har lite småsaker som ska fixas idag och sedan får vi se om det blir work.

nivån är på topp. haha

jessica

sexigare trosor ett måste under klänning

Jag fick en jättefin sommarklänning av min mor i förra veckan. Grejen med den är bara att den är så fladdrig nedtill att den blåser upp.

nu till poängen, Jag kilar ner från Marcus lägenhet för att lägga i några mynt i bilen så den får stå någon timme till på parkeringen. när jag sedan ska in och försöer få upp portdörren så blåser HELA min klänning upp. jag försöker förtvivlat få ner den men det blåser på alla hål och kanter och jag har ju händerna fulla. Det är fullt med människor men ingen säger ngt. ( hade kanske vart bättre om någon skrattar med?)
Iaf så hade jag inte världens sexigaste trosor på mig direkt. man tycker ju att  det hade kunnat vara ett par spets hotpants eller ngt. men nej. Dagen till ära hade jag på mig ett par bruna STORA trosor ( så osexigt det bara kan bli) men GULA ANKOR! snällla? till mitt försvar så hade vi vart i stugan och bara myst så då är det NÄSTAN okej med sånna trosor. men fuck vad pinsamt! :)

helgen och tankar

Min helg spenderade jag i marcus stuga.
Vi ville verkligen ifrån allting och då bestämde vi oss för att åka dit där det är bad och sol direkt utanför altanen.
Vi har rott ut med båten och legat på gräsmatten och solat samt sprungit nakna mitt i natten i spöregn.
En helt underbart lantis weekend skulle man kunna säga.

Och nu har tönten i mig äntligen tagit klivet och börjat skriva en bok, dels för min egen skull och dels för att det alltid har varit en liten töntdröm att göra det. Dock vet man ju inte om den hamnar i en gömd mapp i datan eller inte. Spelar egentligen ingen roll vilket det än blir.

Tankar har även börjat snurra kring hösten och att jag kommit in på högskolan. kommer det verkligen funka att pendla till Uppsala i fem år? Men om jag flyttar så lämnar jag så mkt? underbara vänner, pojkvän, och famil.
visst det är ju absolut inte långt men uppsala är inte direkt en stad jag vill bo i. Okej om jag säkt till gbg eller sthlm men inte Uppsala. Nu kom liksom verkligheten ifatt mig på ngt sätt.
Men det är riktiga I-lands problem kan jag säga. haha

jessica

kontroll

Nu efter 19 år har jag skrämts av tanken på att kunna lita på en annan människa. Jag har haft vänner som har vart rädda för detta utan att jag någon gång kunnat förstå dem eftersom jag aldrig har haft problem att lita på andra  människor.

Men sen nu helt plötsligt utan att någonting speciellt inträffat så känner jag en enorm rädsla för att öppna mig för en annan människa. att dela med sig av sig själv och veta att den här människan vid något tillfälle kan gapa ur sig allt, och vipps så är man blottad för omvärlden. Bara det att kunna lita på en annan människa i form av att tro på vad den säger. Det finns ingenting du kan göra för att få reda på om det stämmer, det enda du kan göra är att våga lite på den här människan.

All denna rädsla handlar om att man känner att man måste ha kontroll över allting och såfort du inte kan ha det så svippar det iväg. Känner man att man inte behöver ha kontroll så klarar man mycket lättare av att lite på en annan människa och kunna tro på vad den har att säga.

så släpp kontrollen nu

melon och måndag

Jag har inte orkat bloggat något alls men jobbat hela helgen fram till 21.00 så att sätte sig framför datan och skriva ihop något har inte funnits med på världskartan. Nu är jag iaf ledig måndag och tisdag :)

Jag började min dag med att åka till coop och köpa vattenmelon. ( med risk för att låta som en riktigt gammal kärring) men en vattenmelon kostade elva kronor kilo.  efter att vara van med att betala typ 4 kronor kilo så hoppade jag i taket. men jag tänkte att jag ändå skulle köpa en melon. så jag letar på den lättaste och minsta ( som nästan var för liten för att vilja ha) och den kostade 60 spänn. jag sket i melonen.

nu ska jag lägga mig och njuta av ledigheten med mina två tidningar. bye

Vakna

Igår blev det en tripp till Eskilstuna med Sofia. Vi gav varandra en halvtimme på att bli klara ( såklart kunde jag inte hålla den tiden men ändå) sen drog vi iväg. Fyndade lite små saker tills jag tar mitt pick och pack och flyttar hemmifrån om något halvår och sen en jätte fin klänning. ( såklart i svart).

Och vet ni hur tråkigt det är att vakna vid 08.00 tiden och inte ha någon annan som är vaken ? ibland funderar jag på att vara grym och ringa och väcka någon, men nej så elak är jag inte.

Nu ska jag äta frukost, jag väljer mellan glass ( och stå i vassen i sommar) eller gröt ( och stå i den kortare vassen)

svårt val!

RSS 2.0