min enormt tråkiga förmiddag

Sitter hemma och bara väntar på att få börja jobba, Jobbar mellan 14-21 idag.
Jaghar fortfarande inte lärt mig att koppla av innan jobbet, jag kan inte hitta på saker för dagen är bara en enda stor väntan på att få börja jobba. Kollar klockan fyra gånger i timmen.

Så eftersom att jag int ehar så jättemycket att göra nu så har jag gjort något som jag egentligen inte borde berätta för att inte förstöra mitt rykte ;)... Haha. Jag har skaffat mig Bigbrother LIVE!. bara en vecka dock men hur desperat är inte det? Hur tråkigt har man inte en solig dag som denna om man sitter och tittar på ett gäng människor instängda i ett hus..

Så bara för att göra min torsdag LITE roligare ska jag åka ner till bibblan och låna böcker till nästa kurs... guud så roligt.

Dock bjuder helgen på mycket mer, längtar!

Jessica

.

Är ledig denna vecka så jobbar på för fullt, därför ingen tid till uppdatering.


Student

Det är det bästa med att studera, man är ledig så himla mycket.  Visst det är skit jobbigt att ha pressen på sig hela tiden och att det alltid finns något man måste plugga när man kommer hem. men efter att ha läst nu i ungefär ett år så lär man sig verkligen hur man ska slappna av. Jag tänker ofta att jag nog ska ta en paus och jobba ett tag istället, men samtidigt så är det här fem underbara år jag har framför mig. Jag är ledig vissa dagar, går bara någon timme i skolan, får umgås med många nya människor. Jag älskar det livet.


pms

Vill ni veta något som är så ironiskt att jag spyr på det?
Varje gång vi har tenta av något slag så har jag pms. det är helt sant och slår aldrig fel.
Varje tenta blir alltså dubbelt så jobbig.bara så ni vet!

Ska försöka skriva klart skiten idag så jag kan bli människa i morgon och börja vara social igen, går in i en tenta dimma som inte försvinner förrän den är klar och så är det bara....


Sol

Söndag och jag är riktigt lycklig, är det solen som gör det ? eller är det bara rätt tid i livet?

Var iaf hemma hos Jocke och Linda igår för hemmafest, jag älskar hemmafester, dels så behöver man inte bry sig jättemycket om vad man har på sig, inte stressa för att hinna in innan det blir för mycket folk, inte behöva göra av med en massa onödiga pengar på inträde och garderob. Kom hem vid tre tiden efter att stannat med taxin på milles " dillos" för nattmat.

Nu sitter jag här på balkongen med datan i knät och njuter av solen och sonic syndicate. Jag skriver dock på tentan men jag har flyt nu så det gör mig ingenting. När uppsatsen är inlämnad så har jag påsklov läääänge!

byee

På riktigt.

Okej nu börjar det här faktiskt bli riktigt läskigt. Sedan vi flyttade till den här lägenheten så har vi upptäckt många saker som vi inte hittar någon förklaring till.

Det började med att det ofta låter i köket när vi sitter i vardagsrummet, men vi har tänkt att det kanske är grannen som hörs in. Men efter ett tag så har det börjat låta på konstiga tider. Typ som att någon plockar in i kylskåpet. Och ofta när jag är själv hemma och håller på i köket så kan plötsligt köksluckorna slås igen med en jävla smäll. Ingen förklaring.

Fjärrkontrollen kan ligga mitt på bordet och efter att ha lämnat rummet och kommer tillbaka så ligger den mitt på golvet, ingen förklaring. Marcus har även ofta hört att det är någon som går och ser sedan ett snabbt ljus som drar förbi.

Jag har aldrig sett någon, fram till igår.
Vi sitter framför spegeln i hallen och marcus färgar mitt hår, vi pratar om dittan och dattan och plötsligt ser jag ett ljus i köket som drar förbi, en kvinna med ett vitt nattlinne på sig. Först trodde jag att jag såg i syne för det var liksom ingen klar bild utav henne. Och precis när jag skulle berätta för marcus vad jag  såg så avbröt han mig
 - Jessica såg du det jag såg?

Vi såg precis samma kvinna med lika kläder.

Jag har aldrig trott på att man kan se, eller jag har väl trott på att andra kan se men varken jag eller marcus är särskilt vidskepliga.

Nu tycker jag på riktigt att det är lite halv kusligt. Och tilläggas ska att jag nu är ensam hemma. whohhoo

Nej men nu ska jag plugga,


Soul

Torsdag och bara en dag kvar till fredag, dock kan jag gärna frya tiden lite och få mer tid till ippsatsen vi ska skriva. Jag har inte ens börjat, jag bara samlar stoff hela tiden, men kanske dags att börja trycka på tangenterna.

Åkte till Uppsala idag för en halvtimmes lektion, kändes riktigt onödigt men samtidigt gav det svar på en del frågor till uppsatsen så det får väl vara värt det då :P...

Jessica

Onsdag

Vet ni vad jag gjort sedan 08.30 ?
Jo jag har suttit och lyssnat på Jane Austen som ljudbok, ska skriva uppsats om henner verk och hinner inte läsa hela så har lyssnat på boken medan jag städat och tränat. Men rösten är så fruktansvärt tråkig, att jag inte somnat är otroligt. haha

Kollade nyss in på VLT hur det går för IKEA, verkar inte som att det kom sådär jättemkt folk , tråkigt för dom, Hoppas att det kommer in mer nu under dagen.

Ska fortsätta lyssna på sista timmen,

Jessica

20 minuter kvar till tisdag

Måndag och den har varit kanon.

Gjorde klart grupparbetet i skolan och åkte sedan hem och träffade Helena som väntade på stationen, Vi gick och köpte glass i det här underbara vår väder. Sen mötte vi upp Mikaela och köpte mat och pratade bort några timmar. Får så mycket energi av att träffa dem igen, blir så glad och känner att jag får tillbaka lusten till det jag håller på med. Helt underbara tjejer.

 Helena sover på min soffa nu och jag sitter inne i sovrummet och pluggar, nästan det enda man gör nu för tiden, känner mig så stressad att jag knappt orkar/kan svara i telefonen när det ringer, Jag måste verkligen ligga i den här veckan och hela helgen så jag vill bara "varna" att jag kommer att vara världens sämsta vän under den här veckan och jag hoppas att ni har förståelse för det, så att jag i framtiden kan få ett jobb som lärare och bjuda er på glass i solen? ;) haha

Nej nu ska jag fila på det sista och sedan lägga mig och försöka läsa ut det här helvetet, gosch.

Jessica


Måndag morgon

Helgen blev fullspäckad ändå, följde med på cross på lördagen och Sofias fest på kvällen, På söndagen var det jobb och storstädning. Tycker alltid att helgen går för fort men går ju också bara två dagar denna vecka så jag ska väl inte klaga, Dock ´har jag tenta på 10 sidor men det är kuriosa.

Ikväll ska jag träffa Uppsala tjejerna här i Västerås, lite mat och bara mys.

Nu ska jag göra mig iordning....

Jessica

Friday

GODMORGON!

Det är fredag och jag är på strålande humör, solen skiner, det är någolunda varmt ute och det är FREDAG.
Jag var ju på IKEA igår, jag och resten av Västerås. Det var helt sjukt mkt folk och det tog mig tre timmar genom varuhuset, och då var det ändå bara 30 procent billigare. Men dum som jag var så fastnade jag för en sängstomme som jag tidigare tittat på och kände att det var dags att slå till, något som inte var sådär jättesmart när jag var själv. Men som tur är så har jag min underbara bror som kom och räddade mig.

Så inatt sov vi på sängmadrassen i vardagsrummet, ÄNTLIGEN har jag sovit med tv:n på hela natten, Jag sover aldrig så bra som då.

Planerna för helgen är rätt fria, Sofias fest på lördag kväll och jobb på söndag....

Snart Uppsala och sedan är det HELG.

Jessica

<3

IDAG FYLLER MIN BÄSTA SOFIA 20 ÅR. TUSEN GRATTIS TILL DIG <3


Måndag

Känns som jag sitter fast i en pluggdimma, vill unna mig andra saker att göra men det blir väldigt svårt med det ska jag säga. Men har fått ganska mycket gjort idag och t.o.m haft kära mamma på besök. Känns fortfarande lite skumt att det att ens mamma hälsar på en och att vi inte bor under samma tak.

Nu ikväll ska jag och Marcus på en lägenhetsvisning, vi ska absolut inte köpa något men är kul med lite inspiration bara, det finns för och nackdelar med att hyra respektive köpa lgh, men sålänge jag studerar så får det nog bli hyreslägenhet tror jag.

Nu kom marcus hem så nu ska jag sociala,

Jessica

happy

Kom precis hem från jobbet, tjalla är så glad att jag har världens bästa jobb och världens bästa jobbarkompisar!


APRILAPRIL

Haha jajjamensan,

APRILAPRIL!

vet inte om ni såg inslaget på unt.se om två timmar? :D haha aprilskämt! låg nivå IKNOW !

Private Party

Visst är det tråkigt att bara skriva vad man gör hela tiden, som att det är någon "koll" på att man gjort allt man ska. nej fy vad tråkigt. Hörde nyss att Uppsala ska bli test staden att vrida fram klockan 2 timmar till sommartiden, vilket ideotiskt jävla pådrag? iaf för oss som bor utanför uppsala, helt sjukt. Eller för Uppsalabor som vill kika utanför gränserna, så stort är inte landet. Förstår inte hur de ska orka 2 timmar? jag är död med bara en timme, men det blir väl bra antar jag.

Ska fixa mig nu och sedan ut och fira pappa med lite mat, något vin blire inte för min del men tanke på tabletterna för ryggen, dock ringde jag sjukvårdsupplysningen ooch kollade om man inte kunde ta bara ett glas vin, men hon snäste åt mig och tyckte dock att jag i min unga ålder måste kunna motstå en kväll. hmm!

haha

Jessica


RSS 2.0