wonder

Sitter och överväger om jags ka ta bilen idag eller bara bussen, känns som att det egentligen är onödigt att hålla på med bil när manhar gratis busskort. måste ändå tanka o grejer. boring!

Ska iaf försöka hitta något fint och vårigt idag på stan, känner att min garderob behöver ett upplyft. jag tog alla mina sommarkläder och la ner i en påse för att sedan plocka fram nu till våren. och då kan man ju fråga sig, vart fan är påsen?

tisdag

Jag har satt som ett mål att jag ska vara klar med minst två saker varje vecka för att jag ska i lugn och ro hinna klart till studenten. Dock går det inte sådär jätte bra när man glömmer alla anteckningar i skolan. Så idag blir min vilo/träningsdag så återkommer jag i pluggandet i morgon.

fresten vet vi nu vad vi ska vara på utklädnaden. inget JÄTTE roligt inget JÄTTE komplicerat, men något RIKTIGT härligt.

jessica

tanke

Ibland känner jag att när jag är glad och det går jätte bra för mig så väntar jag bara på att det dåliga ska komma för jag vet att jag inte kommer kunna glida på vågen,

Men en klok man sa till mig att det är det som gör en mänsklig, att man inte tror att man är oövervinnlig utan man är fortfarande sig själv, Så ska jag börja tänka istället för att se det som något negativt.



Hittade en jättegammal bild på mig,

ett litet tal sådär

Jag vet inte om ni i bloggen riktigt förstått det än men jag har det otroligt jävla stressigt. och jag vet att ni också har det sjukt stressigt för alla har det nu. Jag slappade till det från jul till mars skulle man kunna säga. Och gjorde inte en enda hemtenta eller uppsatts. så ni kan ju tänka er hur mycket det finns kvar. Sedan har jag slappat till det i mattekursen också för jag har hela tiden i bakhuvudet tänkt att jag ska hoppa av den, men för någon vecka sedan fick jag reda på att det inte gick så jag måste ta igen två prov.

Som pricken över detta i:et har jag haft ett kvällsjobb (ända fram till i onsdags förra veckan) som jag börjat direkt efter skolan och jobbat till nio, kom hem vid halv tio och åt mat och började plugga till 24.00. Och sen upp och göra samma visa nästa dag. Plus att jag är känslig för stress, när jag stressar ( om det gäller skolan, i arbetet är det bara roligt) så blir det ist så att jag inte gör något alls och får hjärtklappningar och ångest, allt p,g.a stressen.

Och jag vet att detta är typ precis vad ni också vart med om och ni har det alla jätte stressigt. men nu i slutet så prioriterar jag mig själv med tanke på att jag måste hinna klart med allt inom en månad och den stunden jag har kvar som jag inte pluggar på är super viktig att jag lägger på mig själv, att sova eller bara ta det lungt till tv:n.

Så om jag inte hör av mig lika ofta så beror det enbart på detta. och jag är väl medveten om det. men jag tycker att om ni är mina riktiga vänner så förstår man och man ger varandra den tiden som behövs för att klara av detta.Men om jag får mer luckor så är det självklart att jag hör av mig  för det är viktigt att vårda vännskaper. men jag tycker även att det är en viktig faktor i en vännskap att man har förståelse för vad den andra har och går igenom. Men jag ber iaf om ursäkt om ni känner att jag vart frånvarande, men berätta det för mig då att ni tycker det ist för att hålla det inom er, blir så mycket lättare då.

Mycket sagt från mig, back to study


.

Herregud


Good Friends

Vi kom iväg till valbo köpcentrum. Jag mådde dåligt som tusan i början men sen så började det lätta upp, jag vet inte om det var shoppingen eller tabletterna, haha.

Iaf hittade jag inte den jag ville ha och ringer till lisa och kollar om hon bara kan se om den finns i sthlm där dom är så jags lipper åka dit i onödan. då erbjuder hon sig att köpa den åt mig så jag slipper åka till sthlm. så hon och challe lägger utt 600 spänn för att köpa två stycken olika storlekar. helt underbart. jag vet inte om jag hars å många som hade gjort samma sak faktiskt. Så nu ska jag äta sen så fort dem kommer hem ska jag kila över med pengar och prova kläningen, jag hoppas hoppas hoppas den är lika bra som på bild.

Men ni får inte se den förrän den 11 juni :)

Jessica


lördag morgon

Igår skulle jag ha träffat lisa och bara haft en riktigt härlig kväll men sen när jag kommer hem har jag värsta migränen och feber. såklart! börjar bli lite fundersam för jag har haft såhär varje fredag nu i tre veckor. borde ta och lugna ner mig tror jag, ser inget annat tecken än att det måste vara stressen.

Iaf så tyckte marcus synd om mig så jag fick hyra min favvo film och bara ligga ner så huvudet inte skulle sprängas. Idag känns det lite bättre men är fortfarande helt seg i kroppen, men jag SKA ha en studentklänning. så är det bara.

hör av mig om jag kirrat en

lucky

Nu gör jag en sån här paus som är livsfarlig, man pluggar men sen ska man bara skriva en snabb sak på bloggen och sen är lusten borta, så jag skyndar mig att skriva,

Jag ville bara berätta att idag var en riktigt trevlig dag trots att det snöar ute.
Jag åkte med fia på bussen så vi hann träffas lite, vi bor ju så himla långt ifrån varandra så vi hinner ju aldrig ses, man får passa på ALLA dagar vi åker buss med varandra, detta var kanske tredje på alla gymnasieår. haha
Sedan väntade en heldags plugg med Joel till matten, vi lyxade till det och köpte lite godis så att det skulle vara lite roligare att räkna ut logarimten x.

Efter det åkte jag hem och var allmänt grinig för att det regnar hela tiden så ringer min telefon helt magiskt.
Och jag är så glad att jag svarade. JAG FICK JOBBET. var på intervjuv i tisdags och nu fick jag det. jag har jobb hela sommaren vilket är fantastiskt. Jag som ödslat så mycket tid åt att vara deppig och ledsen för jag inte har ngt jobb och så löste sig allt på en vecka. Ibland tror jag på högre makter alltså.

Men nu ska ni få höra min livsteori. Jag tror på karma fast på ett annorlunda sätt, jag tror att om vi lider tillräckligt mycket så kommer alltid något gott. för då har man lidit så mycket så man har gjort sig förtjänt utav det. Och när man har det för bra så kommer det alltid ngt att förstöra, för man ska inte få ha det för bra.
Helt sjukt sätt att tänka va? jag kom på mig själv med att göra det. definitivt ett beteende soms ka BORT:

Nu är jag glad och ska fortsätta plugga. hejsvejs


hmm

Såhär brukar mina mornar se ut, jag ringer och väcker marcus, Vi pratar en stund innan han måste hoppa in i duschen och säger att han ringer mig direkt efter han duschat klart. Och varje gång så hör han av sig när han sitter i bilen istället. Inget roligt egentligen bara lite vardagligt vill säga.

En annan sak som är lite läskig faktiskt är att jag sitter här hemma nu själv i det stora huset. Och jag har verkligen den där känslan av att jag inte är själv, den har jag haft många gånger när jag är hemma men då har jag liksom alltid vetat att kajsa " katten" är hemma. men nu är jag verkligen helt ensam och känner ändå av att jag inte är det.  Ni vet hur det känns jag lovar.

Jag hör småsaker som låter som att någon står och trycker i hallen och när jags tod i duschen så inbillade jag mig att någon ruckat på låset. nej jag är seriöst livrädd. Såhär mycket ska det ej låta.

Jag tror jag tar en tidigare buss in till skolan. haha

hmm

Så typiskt mig, jag lagade mat och tog in i matrummet där jag pluggar,
Glömde att ta med kniv utan tar bara med en gaffel,
Jag ORKAR inte gå fem steg och hämta så jag sitter och kämpar med att bara äta med gaffeln
Och ibland så ta jag fingret till hjälp.
nej inte sådär jätte charmerande.

helvetes måndag läs!

Nu har mitt hjärta slutat banka efter gårdagens bravader. Det känns som att någon högre makt ska testa mig och se hur mycket skit jag klarar av på en dag. På ett fucking dygn.

Det börjar med att min kvinnovecka kommer lite tidigt och jagvaknar upp helt oförberedd. * resten förstår ni själva*  Och när jag har det så kan jag inte sluta gråta, det spelar ingen roll om någon säger åt mig att skärpa till mig så bara gråter jag hela tiden.

Några timmar senare ska jag åta och leta upp stället jag ska på intervju på. och hittar det såklart inte direkt och sitter i bilen och stortjuter. Åker hem och ringer jobbet och säger upp mig, * hinner ej med skolan om jag är frånvarande 8.30-21.30 från hemmet.

Så bara det att säga upp sig SÖG kan jag säga, och hur lätt är det inte att börja gråta då?
Så jag bestämde mig för att träffa lisa och få umgås med henne och så fick hon försöka få mig på bra humör.

Sedan var det intervjuven och det gick väl bra, satt dock med svåra kramper i magen och svetten bara rann från mig, hörde inte vad hon sa ibland, så får jag det jobbet då måste jag vara övernaturlig. men jag hoppas!

Iaf åker jag för att säga upp mig och skriva papper, tvingas jobba klart dagen. så jag biter snällt ihop.

Påväg hem så är jag så irriterad över allting att jag bara vill komma hem fort, ska köra in i en rondell och tänker att jag måste nog hinna före den där bilen som redan är i rondellen. och vipps så var det en civilpolis.

Han ville bara kolla att jag var nykter och jag bad om ursäkt för att jag kört ut framför honom så det var lugnt så. men hur stor är chansen att det är en polis i en gammal volvo? fan vilken jävla måndag! slå detta om ni kan.

idag ska allt bara bli bättre bara så ni vet! haha

jessica

tanke

Ibland måste man tänka på vad man kan göra för att man själv ska må bättre, och detta är inte receptet för mig.
Dags för mig att göra något åt det!


måndag

Igår drog vi på en riktig myskväll, vi invigde grillen för årets första grillning.
Det är ju en elgrill så att det är lagligt att grilla på balkongen. men ändå grill som grill. Ingenting kan ta bort lukten från grillad mat. helt underbart!

Jag har inga tankar just nu, men det kommer nog, hejs

make belive

Inte vanligt att det tar såhär lång tid för mig att skriva, men jag har haft fullt upp hela helgen.
Fia har firats med dunder och båg och vi har hämtat bilen. min lilla pärla. haha den är så söt så man börjar nästan prata bebis språk när man tittar på den.

Igår skulle jag köra andre,fredda.peter och marcus i den, men grejen är att jag blir alltid så nervös när jag ska skjussa folk jag aldrig kört förut. så jag satte på tändningen och försökte åka iväg och fattade inte varför vi inte kom någonstans. sen försökte jag köra rakt fram fastän jag hade backen i. och lite sånna små saker. haha
Men det är jag i ett nötskal, nästa gång ska jag visa dom rallyjessica. haha

Iaf så ska min dag spenderas med skolarbete, jag har lovat mig själv att pricka av två saker idag. kommer bli kämpigt eftersom jag bara har stora uppsattser, men så är det.

ses om 12 timmar

främmande man

idag på vägen hem från skolan när jag står och väntar¨på bussen så kommer det en kille i 25 års åldern och frågar vad klockan är. jag svarar vad den är precis och han börjar små prata om att han kanske skulle ta 18 ist för 17 till bussen. (buss nr alltså) Iaf så spårar det lilla samtalet på något sjukt jävla sätt in på hur jag ser ut. på att han tyckte att jag klädde mig helt perfekt för hur en tjej ska se ut och att jag var otroligt vacker.

Tänk er själva att ni står på en busshållplats med andra människor runt er och dom hör ju allting, att en helt främmande kille börjar prata om hur jag ser ut. och vad svarar man på det?  Jag kan ju inte ens ge ett bra svar om marcus säger ngt och nu kommer det fram en random kille.

Iaf så blir det hela väldigt påfrestande när han går på samma buss som mig och sätter sig ner bredvid mig och fortsätter samtalet om mina kläder och mitt hår. jag försökte låtsas lite upptage i att knappa på mobilen men han fortsatte på och prata. Som tur är hoppade han av hållplatsen innan mig. hah

Nu ska jag äta keso och lax, varva ner efter esteten. alltid lika många kockar i grytan ;p

Jessica

08.21

Nu glömde jag berätta det viktigaste.
Nu har vi köpt en bil till R och mig. en söt liten röd bil som vi får på fredag. ME LOVE!


Onsdag 08.17

Sol Sol Sol

Visst blir man gladare bara det är fint väder? även om man inte är ute något så blir man bara gladare. härligt.
Jag sitter som vanligt uppe med tuppen och vet inte riktigt hur jag ska spendera min tid, funderar på att träna lite. men vi får se hur det går med det. väntar på ett samtal idag som jag verkligen hoppas på att få!

Kom typ aldrig i säng igår, Vi blev båda två helt övertrötta när klockan närmade sig tolv så vi var så sjukr flummiga att vi låg och skrattade hela tiden, kul igår men drygt idag. haha


Jessica

21.30

Dagen har väl varit iprincip ganska händelselös. Men om vi ska summera den så har jag...

färgat håret
tränat hårt pass
pluggat
lunchat med paulina
och kommit hem

så var min dag. nu säger jag hejdå för mig för jag ska sjunka ner i soffan och kika DH.

jessica

13.40

Nu laddar jag upp lite kort, jag har lovat det läääääääänge nu men äntligen är dom här. och det börjar vid att jag och marcus är i sthlm. Jag skulle ha lagt upp studentkryssningen också men jag återkommer med det i den här veckan. funny pics on the boat






































13.25

Jag ska ladda upp en massa observera MASSA kort nu, MEN jag måste bara berätta en sak. haha så skrattretande. M kom hem på lunchen idag och åt och lite sådär. sen helt plötsligt så blir han tyst och står i skafferiet och bökar med ngt. så jag går fram och ser till min förfäran att han har ett hemligt godisförråd:O haha

Han har haft det sen i julas för att han ska få ha sitt godis för sig själv. Jag kan ju säga att nu är det krig! haha det är inte normalt. MYCKET godis vare också:P


10.52

Jag är helt slut efter träningspasset, man kör så hårt man bara kan och det är så jävla roligt. Jag älskar att känna hur det bara bränner i kroppen och svetten rinner. kanske inte så jätte mysigt men ändå.

Sen så berättade ju jag tidigare att marcus förgade mitt hår i morse, ( all cred till honom) MEN färgen var lite för ljus och min utväxt lite mörk. så ja ni förstår själva vad det resulterar i. Det är inte gult så att jag ser ut som en påskkyckling. det är mer smygande gula nyanser och det känner jag inte alls för att gå runt med. Jag måste bara fundera ut vad mitt nästa steg blir, att färga en mörkare nyans för att ämna ut det gula ( det funkar, har testat tidigare) eller gå till frissan. Dock skulle jag helst vilja lugna mig med att gå till frissan till strax innan studenten.
Men man uppfann inte silverschampo för att den ska stå och samla damm eller hur? haha

Nej men skämtåsido så vettefan om jag går till skolan idag, jobbet klarar jag av att gå till det gör mig inget men jag vet inte om jag har lust att vistas i en skolmiljö i denna frilla. det återstår helt o se faktiskt.

jessica

Självkänsla VS Självförtroende

Vet ni vad skillnaden är mellan självkänsla och självförtroende?
Jo det är att självkänsla handlar om att älska sig själv, sin själ så att säga.
Självförtroende handlar om tron på sig själv och vad man tycks tro klara av.

Ett tecken på dålig självkänsla är när någon alltid lyckas hitta fel på andra personer som det faktiskt går bättre för eller ser bättre ut. Genom att hela tiden tänka negativa tankar om andra människor säger mer om en själv än vad det gör om dom. Så tänk på det nästa gång ni tänker elaka saker om andra eller talar illa om varandra. Det säger mer om dig. för det är ju ingenting att skryta med att man har dålig självkänsla.

Försök istället tänka bra saker om andra och inse att alla människor är fina och bra så som dom är. du är bra som du är fastän du känner att andra kanske är bättre, men dom saknar något du har och vice versa.

Dock ganska onödigt inlägg eftersom jag vet att 40 % av mina läsare tror sig ha så bra självförtroende att de är bättre än ALLA andra. så för dom kanske det är dags att komma ner på jorden litegranna. och för er andra så tänk på detta, det underlättar lite : )


Tisdag 07.28

Ni skulle aldrig kunna gissa vad jag gör nu 07.25 en tisdags morgon.
jag sitter här med hårfärg i hela mitt hår. och hur sjukt är inte det?

Jag vaknade imorse av att marcus ruskade på mig och frågade om jag ville färga håret nu på en gång eller ikväll när jag kommer hem 21.30. Så jag hoppade upp och satte mig sömndrucken i stolen och han började frissera innan han åkte till jobbet. Jag tror han ska sattsa på ett yrke som frisör för han är riktigt duktig, bättre än mig. men vad är det för merit? haha

Sen så blir det träning med Paolo Roberto igen, behövligt och mycket roligt.

bloggar nog mkt mer idag, börjar inte förrän två, hör av er om ni har tråkigt.


16.05

Här sitter jag och drömmer mig bort som alltid, tittade nyss upp på klockan och inser att jag måste skynda mig för jag börjar jobba om en halvtimme. inte så lyckad planering, skulle ha hunnit plugga. hmm hur kommer det sig att det finns så mycket tid till annat men inget till plugg?

Nu ska jag slipa om mitt yttre och glida ner på stan,


Livet Leker

Även om det inte gjorde det imorse, om jag säger såhär, allting gick fel.
Men det är ju måndag så varför inte. haha

Iaf så planeras det inför studenten och det gör mig bara såå glad, Sen på fredags väntas UTGÅNG! right girls? :)
och på lördag är det sthlm. allt är bra.

nu ska jag ägna mig åt annat. ville bara beskriva hur glad jag är!

jessica

dåliga lärare, get out

Jag ogillar start dåliga lärare och tyvärr så finns det för många utav dem.
En av mina lärare är så fruktansvärt tråkig och dålig att man lider av att gå upp på morgonen och iväg på lektionen. det är nästan så man tror att någon ska hoppa fram i slutet och säga, " du är med i blåsningen, trodde ni verkligen att en lärare kunde hålla så tråkiga lektioner?" tyvärr har ingen hoppat fram.

Men den här läraren sitter på sin stol och filosoferar högt " ämnet är ej filosofi" och det blir jäkligt tråkigt efter en och en halv timma. När jag lämnar klassrummet känner jag inte att jag lärt mig något utan att jag suttit av min tid. Och sen i slutet på lektionen kommer en monster uppgift som behöver lektorer för att kunna förstå vad läraren vill ha ut av uppsattsen.

Och hur tror ni jag tänker nu när jag pluggar och skriver uppsattsen ? att jag tycker att det är roligt att sitta och lägga ner min själv i en tråk uppsatts eller att jag tänker på hur iriterad jag blir utav honom och att han ger oss uppgifter INGEN fattar. motivationen är NOLL

11 april

Étt lov ifrån lovet skulle inte vara fel nu, man ska hinna göra så mycket saker så vila och ta det lugnt det glömmer man verkligen. Iaf så ser det ut som att det blir sthlm på lördag, det tackar vi inte nej till för jag måste ha studentklänning och skor.

Sen håller vi på o kollar på en bil till min bror och mig, det känns inte heller helt fel, däremot väldigt behövligt för snart är vi 4 med körkort, jag och mamma ville ha en bil som var lite puderfärgad/halvrosa. jätte fin. men vi får se, det ska kännas rätt som pappa säger, men till sommaren så.

Nu ska jag snart kolla reprisen på DH och Greys som jag lyckas missa varje vecka. haha


University

Imorgon är det dags för högskoleprovet för andra gången, och tyvärr så känns det som att jag kommer ligga på ett mycket sämre resultat än förra gången, Jag testade lite smått att göra ett prov och jag kände mig helt lost, fattade ingenting nästan. så jagh ar väl tappat hjärnceller på något sätt.

Men iaf så hann jag bara halva provet innan sidan hakade sig och jag inte kom in igen. så antingen är den här datan helt psyko eller så är det så sjukt mycket folk som är inne på sidan nu och ska plugga till provet, så jag ber er alla att inte göra det för då höjert ni snitt poängen vilket ger mig mindre, hahah nej men jag tar det som det kommer, Egentligen så skulle det SUGA APA att komma in på högskolan p.g.a högskoleprovet. Vet ni varför?

Jo för att då har jag kämpat i tre jävla år för att få höga betyg för ingenting, det hade räckt med G- i allt då. så jag hoppas på att jag kommer in på mina betyg istället, skulle kännas snopet annars. haha, det kanske låter konstigt men så känner jag, men såklart jag hellre kommer in på hlgskoleprovet än inte alls:P missförstå mig inte.



Provet gör jag med min lilla  Sofia på mälardalens högskola.  ( hittade ingen nyare och snyggare bild på oss för tillfället fia, sry)

fredag

Sista dagen på sista lovet i skolan någonsin och kan man bli mer bekväm med att  vara hemma och inte plugga och annat tråk. Nej så skönt det ska bli att inte behöva plugga mer och inte behöva gå in genom dessa dörrar.

Just nu är jag hos Sara och hjälper henne med kevin eftersom hon har ont, så här finns jag idag,

finns på mobilen

fast information

Det finns inga ord för hur sjukt jävla rolig kryssningen var. jag har tagit lite bilder men hittar ingen sladd att få in dom just nu.

Sen letar jag i panik efter mitt hemprov som jag skulle lämna in i naturen, jag hittar det inte någonstans oh börjar bli smått panikartad här, får se hur vi ska lösa det här, Nu ska jag träna med paolo roberto.

hadet!

röda fula naglar

Jag målade nyss naglarna till ikväll, och helt seriöst det ser ut som att jag låtit ett litet barn måla,
det ser förjävligt ut. får nog ta och fixa dom sen. haha

nu ska jag kila ner till ICA och köpa frukost jag hungrar ihjäääääl!

jessica

Militärer skjuter ner civila

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6899971.ab

När något sånt här händer så undrar man om det är riktigt rätt att USA är det landet som ligger på mest makt i världen. fyfan!

Studenkryssning

Sitter här i soffan med datan i knät och lyssnar på när marcus duschar,
Ni anar inte hur svårt det är att åka ifrån honom, Vi har ju varit ifrån varandra mycket längre förut men den här gången är det extra jobbigt för jag är så fuktansvärt rädd för att åka båt, en rädsla som jag aldrig tididgare talat om. Och nu är det extra jobbigt när jag ska åka " själv". riktigt läskigt men det här är inget problem utan en utmaning. jag har lärt mig att det är så man ska tänka.

Iaf så har jag fortfarande inte bestämt hur jags ka ha håret, vilka kläder jag ska ha, vad jag ska köpa med mig och äta? vad jags ka dricka? ja det är många frågetecken men det ska faktiskt bli väldigt roligt.

Kommer nog skriva något mer innan jag åker, dödsångesten är nära kan jag säga, fan jag får ta lyckopiller innan för att bli kvitt bådrädslan. haha



Jessica

unstoppable

Vi spenderade helgen med att åka skidor och bo  en jättemysig skola.
Jag gjorde mina försök till att åka snowboard och dom gick sådär, jag har ett tålamod som inte liknar något annat.
Och i bilen hem så hade jag och marcus 90-tals tema och lyssnade igenom alla goa´låtar som man lyssnade på när man var mindre.

Och nu ska vi åka och meka men hans hoj, wihoo! eller? haha nej men jag gör annat under tiden.


jessica

Home Sweet Home

Nu är vi hemma igen efter att ha spenderat påsken med skidåkning och FÖR mycket god mat.
Nu ska vi kolla på " luftslottet som sprängdes" men sen blir det en uppdatering.

jessica

April

Jag har iaf bestämt mig nu, jag ska inte byta klänning på studenten.
Man tar ju bara studenten en gång om året så varför inte bäta vit klänning hela dagen/kvällen? jo så blir det för min del, men man vet aldrig. det kan alltid ändras.

Nu ska jag ringa och fortsätta mitt lilla april skämt med marcus, han är såååå såld.
Stackars calle råkade ut för ett rejält skämt i dag. haha han blev helt iskall och bara gick iväg tills han fick reda på att det var 1 april. haha!

Jessica


Done

Nu är jag äntligen klar, mitt projekt blev 33 sidor långt.
Och nu är jag HELT slut så nu går jag och lägger mig.
tack för mig, godnatt


RSS 2.0