humör?

I dag lyser solen. och jag är på strålande humör. kankse dags att slouta upp med p-pillerna som får mitt humör att svänga upp och ner i världens fart.
Nu ska jag fortsätta jobba och i kväll blir det trappor med mackan.

see you

fucking dag

just nu känns det som att hela v'ärlden går under och att det inte finns något positivt alls.
Varje gång jag känner mig arg eller ledsen så tänker jag över en stund om jag verkligen ska skriva ner det i bloggen. Dels för att andra människor inte har med det att göra och för att jag aldrig vill visa mig från en dålig sida.

Men nu skiter jag i det. jag gör verkligen det. och jag känner att jag mår riktigt piss.
dels så sitter jag instängd på ett kontor hela dagarna med tråkiga siffror. det gör mig faktiskt deppig av att sitta mer än halva mitt sommarlov på ett kontor på några små kvadratmetrar.
Att sen komma och och inse att alla är upptagna gör det inte bättre. vädret är toppen och jag skulle mer än gärna utnyttjat kvällen till att grilla eller bara mysa. Så just nu känner jag mig som världens mest ensamma människa. löjligt jag vet.

och att sen sitta och se spegelbilden på min kropp och dubbelhaka genom datan gör det verkligen inte mkt bättre.
Jag har varit duktig och tränat och iaf försökt att äta rätt. jag har tränat varje dag och kännt att jag börjar få koll på det där. sen kunde jag inte träna på två veckor. och ni som tränar nästan varje dag vet att när man har ett litet uppehåll så känns det som varenda fettbit kommer tillbaka på kroppen och man förlorar all tidigare träning.
Och då räckte det med en kommentar och allt vart kört ner i botten.  En enda liten kommentar om min kropp och min vikt som fick hela mig att rasa.

Jag blir så arg och förbannad på att jag ska låta mig må så fruktansvärt dåligt över vad en annan människa tycker om mig ? skulle jag inte skita i sånt ? eller vad kom vi överens om ?. Jo jag skulle skita i vad alla andra tycker om min kropp eller om mig i huvudtaget. bara jag är nöjd med det så är dte okej.
Och när jag kollade på min kropp nu i spegeln så ser ju jag samma sak som den som la kommentaren gör. jag ser inte en tjock människa för tjock det är jag faktiskt inte ( skit fult ord fresten) . men jag ser en mullig tjej med alldeles för små kläder för sin vikt och en grov benstomme.
När mamma och pappa åkte ut på sin lilla cykeltur för bara några minuter sen så gick jag in och grät. jag grät och grät och kunde inte få stopp på det. och den här gången visste jag precis vad det var jag grät åt.
jag hatar att glada jessica ska må såhär. och egentligen så hatar jag att blotta mig själv i bloggen också. men eftersom alla är upptagna nu så kan det ju vara bra att blotta sig för ngn, eller?

Iaf så kan man ju tycka att man bore få mer lust att gå ner och träna och verkligen visa att jag är ingen mullig och ful tjej utan en skit snygg och vältränad tjej men det enda jag har lust med är att dra täcker över huvudet.

nu ska jag sluta beklaga mig om min dåliga dag. jag känner på mig att i morgon kommer jag må mycket bättre och känna mig mycket snyggare. jag uppdaterar er om när jag känner mig bättre vilket inte lär bli på någon dag.

hejdå

semester

Den här veckan har varit helt underbar,
Jag kan ju ärligt säga att jag inte hade mycket förväntningar på en semester vecka med mina föräldrar, men jag gav dem ändå chansen.

Vi börjar med att göra ett stopp i Gränna och köpa polkagrisar i alla olika smaker för 150 kronor. haha jag kan inte fatta att vi köpte godis för 150 kronor men så var det nu.

Sen åkte vi till ullared och shoppade på gekås. marcus familj kom och var med oss där nere i två dagar. Och många säger att Gekås ( stora shopping grejen i ullared) bara har massa skit, men jag måste säga att ni som säger så har fel. det är inte ett enda skit plagg, saken är bara den som i alla andra affärer att det finns kläder för alla smaker.
Jag har köpt 7 par byxor, 10 tröjor, massa smink, 2 bh:ar, 2 st väskor och två parfymer, 2 sjalar och smycken för ingenting. det är så himla billig att jag snart inte kan gå i vanliga affärer utan att känna mig snål då jag köper en tröja för 200 kronor. ahha

Och i går åkte vi därifrån och hamnade på en camping på västkusten som är en sekt camping. vi fick konstig känsla i magen då vi rullade in eftersom att det var väldigt speciella människor här. och nu fick v det bekräftat. jag hoppas vi åker i morgon.

ha det bra puss

( hoppas ni bor bra hemma hos oss nu morbror och  kusiner, snart kommer vi hem )


mellanting?

Har vi inget mellanting i Sverige ? Antingen skiner solen så mycket att vi nästan torkar ut och det är alldeles för varmt att vara ute. eller så regnar det så mycket att man inte ens kan vara ute.

Vad hände med lite mulet ?  nej nu är ja trött på sverige. vad säger du marcus. paris?

Och nu sitter jag här och väntar på att josse ska ringa medan jag pratar med mackan i luren och charlie på datan för att planera fredagen. jag hoppas verkligen att den blir av för jag är riktigt sugen!

O R K A R inte skriva mer nu.

ha det!

under all kritik

uppdateringen är under all kritik jag vet,
Men det känns lite riskabelt att sitta och blogga på jobbet när man har kontors jobb.
Vill inte riskera att förlora det för att skriva ett sketet blogg inlägg så jag ligger lågt med det under dagarna.

Jag har jobbat som en galning i dag, tränat häcken av mig och bara tagit det lugnt. salig blanding

Men nu ska jag sova, ska upp om sju timmar.

jessica

Happy songs

När man känner sig helt nere så kan det vara ganska skönt att lyssna på en bra låt som får en glad.
Jag har tusentals death metal låtar som får mig på sjukt bra humör så fort jag hör dem,
Men en som nu toppar min happy lisat så att säga är Lenka - The show.

http://www.youtube.com/watch?v=EC76b0VZQog

Och det här är verkligen inte min stil på musik så det kan nog passa er kankse.


Geeks on their way

En kille gjorde världens tabbe i dag när han försökte börja ett samtal med mig.
Jag satt och väntade på att mamma skulle hämta min från jobbet, sitter ner på sfalten i värmen och läser en bok.
Och jag ser att en riktig tönt kille står och tittar på mig hela tiden från busshållsplatsen.
Jag tycker att det känns lite olustigt varför han hela tiden glor på mig utan uppehåll.

Sen när jag ska checka om han fortfarande står som en psykopat och glor så är han borta, Jag tittar nöjt ner i min bok igen när jag ser två fötter framför mina ögon.
Jag hoppar till och blir skit rädd av att han bara står framför mig.

Han håller sin mobil i handen och säger
- Ursäkta har du en klocka på dig ? Jag glömde min mobil hos en polare.

HAHAHA skojar han med mig ? han tänkte inte på att jag ser hans mobil i handen.

Iaf så efter jag berättat att klockan var kvart i så försöker han starta en konversition om vem jag är.
Men precis då kommer mamma vilket kändes otroligt skönt.

Men seriöst ? HAHA


bara en vanlig dag ?

Finns det inget mellanting i Sverige ? Antingen 30 grader varmt eller ösregn. Jag har gärna regn eftersom jag jobbar men jag tycker synd om alla som är lediga eller har utomhusjobb. Så jag är inte lika avundsjuk på deras jobb nu som jag var för en vecka sedan.

Och om en timme ska jag ner till läkaren. Och det är första gången som jag inte oroat upp mig helt i onödan faktiskt.  Men om man känner på den så är den glödhet,så det är nog bara en vanlig infektion. Man kan ju inte gå ute i regnet en hel natt helt ostraffat. eller ? haha

I dag är jag inge glad, jag  vet inte om det beror på vädret, läkaren eller morgonens diskussioner men jag känner att jag är nära till gråten hela tiden. det suger eftersom jag alltid är så glad och positiv och nu är allt bara down.
Jag ska försöka att muntra upp mig själv med något men jag kan inte komma på vad. Några förslag ?

Nej nu ska jag jobba ifatt tiden jag bloggat.

Jessica

Sommarplågor

Fyra timmars sömn börjar ge ut sin rätt nu. Jag tänker att jag bara ska vila ögonen lite men sen känner jag hur jag nästan börjar drömma och sen rycker jag till.
Ett tag övervägde jag starkt att gå in på toa och sätta mig coh sova så att ingen ser att jag sover. är jag konstig då?

Ja jag tror fan det. nej jag får stå ut 2 1/2 timme till.
Och alla dessa sommarplågor som dom kör sönder på radion. ahha jag dör vilket jävla måndag :O!

Nu ska jag återgå till mina fakturor.
ha en bra dag glatt folk

Orolig?

Sitter på jobbet och är helt slut.
Marcus kom till mig vid 00.00 och sen kunde vi inte somna förrän vid 01.20 och sen ringde klockan 05.45.
Så nu är jag väldigt tacksam att jag har kaffe här som jag kan överdosera tills jag kommer hem och kan somna.

Och så sitter jag här nu och är lite orolig. Jag har ett födelsemärke eller leverfläck som det heter men jag tycker det låter så jäkla fult. Som jag hela mitt liv haft på kinden. jag har inte brytt mig om att ta bort den för jag lider inte så mkt av att det är där. Nästan lite charmigt ful på ngt sätt. Men nu när jag satt här så kände jag hur ont den gör och den är helt svullen!

Hypokondricker som jag anser mig själv vara får ju såklart panik av att en leverfläck värker och är svullen så jag ska ringa och beställa snabbast möjliga tid hos läkaren och ta bort den på en gång. tro inte att jag tänker sitta här med en svullen leverfläck och blunda för att det KAN vara farligt.
Men den här gången tänker jag låta bli att gå ut på google och läsa om svullnande leverfläckar för jag skrämmer bara upp mig själv.

Fick ett monster linne av marcus när han kom hem. ska lägga ut bild på den sen för det var verkligen en perfekt present.

<3

sex timmar

Ska upp och jobba om sex timmar men sitter och väntar på att marcus ska komma hit. vet egentligen inte varför vi envisas med att ses i dag för allt som allt blir det mindre än en timme. men känns skönt och mysigt att få sova brevid honom igen.

Så nu sitter jag här med min stenåldersmobil eftersom den andra torkar. hur är det egentligen ? får man mer strålning av äldre eller nyare mobiler? ngt säger mig att det är dom äldre för då visste man inte bättre. Kanske är dumt att sitta med den i knät då ? Dock så ska jag ju sluta oroa mig för allt, det har jag lovat allt och alla så jag stoppar väl mobilen i munnen bara för att visa att jag inte är orolig för strålning och cancer.

Javisst ja. var förbi den snälla tanten med blommor och ett kort. men hon var inte hemma så jag la det på hennes trapp. hoppas innerligt på att hon fick dem så ingen tog dem.

nu ska jag sova så jag inte dör på jobbet i morgon.



längre ner finns fler inlägg och bilder från helgen

New time

Nu har jag ändrat min blogg igen för jag var så gräsligt trött på den förra bilden. och jag älskar dessa nytagna och glada bilderna så jag kör på dem. Känns som att de representerar den glada sidan av mig som jag upptäckte att jag hade i helgen. Nu tycker ni jag börjar bli djup men jag kände att det finns mer. om ni förstår vad jag menar.

Förut så har allting bara gått som i trans, man gör ingenting speciellt, jag sitter mest inne och vill faktiskt inte ut heller. men nu känner jag att sommaren hars å mkt mer att ge. Och mitt självöförtroende börjar äntligen komma tillbaka i takt med att jag tränar så jag hoppas på att sommaren har mycket mer att ge.



Ska fresten inte till marcus i kväll. dom åkte därifrån tre timmar senare än beräknat så jag orkar faktiskt inte bli väckt i natt när jag ska upp och jobba. så här sitter jag skit besviken och försöker lägga focus på annat.

har jätte tråkigt så skriv gärna

weekend

Nu förväntar sig alla att jag ska sammanfatta min power meet helg.
men vet ni vad? jag såg nästan ingenting av power meet :O
 Vi förfestade hemma hos malin vilket för övrigt var riktigt roligt och våran
cykeltur in till stan var allt annat än tråkig. vi försökte komma på massa
sommarlåtar att sjunga men vi kom inte på så många och jag tyckte det var så konstigt.

Vi lämnade Malins cykel vid marcus och gick ner på stan, vid kristiansborgs badet så öppnade sig himlen
och vi blev dyngsura, vid vega grillen så vände vi och bestämde oss för att köpa donken och sitta hemma hos
 mackan och äta och ligga och prata hela natten.

där börjar sedan kaoset när jag upptäcker att min mobil ärborta. orkar dock inte gå in mer på det men för övrigt så var det verkligen en toppen kväll vilket inte är ovanligt när jag är med er <3








Bilderna är tagna av proffsfotografen Malin Welin.  ( hoppas det var okej att jag lånade dem)
<3

´me

Nu saknar jag min marcus. fytusan när jag ser alla bilder på söta par som gosar med varandra. dock måste jag väta 24 timmar till innan jag får träffa marcus. jag saknar honom som en idiot.

Har spenderat dagen med sofia i dag. vi hade jätte mysigt och slappt och som sagt våra bilar suger. right? ;)
citerar sofia
- Känns som om jag har fel växel i när jag har backen och ska backa. haha

worse

Så nu sitter jag här och känner mig ensam. ensammast i världen för marcus har åkt.

Han ska ner till Uddevalla och supa ner sig med alla sina kompisar.

Nej  jag är inte bitter. haha ;)


nej men det är ju power meet här hemma så det känns ju helt okej, ska ha så sjukt kul så det gör ingenting.


Nu ska jag sörja lite i dag så tar vi nya tag i morgon



jesssica


så var det dags igen

Sitter på jobet i dag igen. dock så är det lite svalare nu på morgonen.
I går hade jag 30.1 grader inne ¨på mitt kontor. inte så lätt att kunna jobba i det men det fick gå helt enkelt.
Så det var väldigt svalkande att efter jobbet åka ut i ragarbilen och glida runt, dock så tog turen slut ganska snabbt men det gick ändå !:)

Javisst ja, igår när jag kom hem så pratade jag med mamma om att jag ville ha en lång kavaj. vipps så var vi uppe i hennes gamla tonnårs garderob och letade kläder. ( att jag aldrig varit där förut och snokat är sjukt) Iaf så hittade jag en lång snygg beige kavaj som jag lätt ska använda i sommar, och sen hittade jag en skit snygg jeans jacka. dock var jag lite osäker på den i början men sen så föll den mig helt i smaken.  Så jag tycker nog att det är bland den billigaste shoppingen man kan göra.

Sen blir det lugn och ro nu i helgen när marcus åker ner till uddevalla på Cross VM och super skallen av sig och alla sina kompisar. Det blir roligt för dom. kommer dock hem på söndag kväll så jag kommer sakna sönder mig på söndagen när jag ligger där helt bakis.

Men nu ska jag återgå till mitt arbete och kommer förmodligen uppdatera er under dagen. hoppas dock ingen läser för ni ska ligga ute i solen. :)

jessica

RSS 2.0