blää

Dags att börja säga ifrån när andra får lida <3

Nu sitter jag här helt äcklig och fettigt hår gamla kläder. Man går verkligen ner sig när man varit hemma i några dagar. har ju i princip inte gjort ngt på hela dagen. Så nu ska jag tvinga mig själv in i duschen och faktiskt få på min pyttelite smink och rena kläder. jag ska öppna ett fönster så att jag får in friskluft och sen ska jag vara fräsch.

Men min hosta vill inte ge sig. morgonen är värst. då står jag halvböjd över toaletten och hostar, men sen efter ngn timme när jag vaknat så går allt över och det blir en mer irriterande hosta.

haha mycket fräscht inlägg det här.

puss på er

you´ll never fall

Flera gånger om dagen så sägs saker som jag tänker " det här ska jag blogga om i kväll" .
Tror ni på fullaste allvar att jag kommer ihåg vad jag skulle skriva då ? Jag kommer inte ens ihåg situationen som uppstod. Men den här gången kommer jag ihåg situationen. som vanligt var det Marcus som råkade säga ngt lite halv dumt, ahha
I huvudet så ser jag hur hans läppar rör sig och alla detaljer men jag kommer inte ihåg vad han sa. Frustrerande.

Jag är ledig i morgon som alla andra måndagar denna termin. Dagen ska gå åt till att inte göra ngt. plugga lite och sen bara vila ut efter en veckas hosta som fortfarande inte vill ge sig. 

 

Lördag

Började tillfriskna på lördagen, dagen gick åt att skjussa runt mina föräldrar som kom på att dom måste köpa färg till huset men vågade int eköra p,g,a kräftskiva kvällen innan.
Sen skulle jag och sofia träffas, men vi är så jävla lata utan bilar att vi int ekunde ta oss till varandra. få se om vi kankse ses i kväll eller ngt :) vore roligt.

Iaf så bjöd Sara på kaffe sen och vi satt och pratade i några timmar innan jag åkte till marcus. Jag lockade håret, klädde på mig mina kläder som han tycker är finast och sen mina nya stövlar som han älskar. Sen när han kom och hämtade upp mig berättade jag att vis ka ut och äta. Jag ska bjuda honom på mat och han blev jätte glad.

Dock börjar vi med att åka hem till hans föräldrar där Tindra och Kevin är.Tindra blir lite ledsen när jag ska åka så jag frågade om hon kände att det skulle kännas bättre om vi kom och sov där och då blev hon jätte glad. haha

Iaf så sa jag att marcus fick välja vilket matställe han vill. Så min lilla älskling valde Vega grillen :O. haha
Jag trodde han skulle köra på med ngt riktigt nu när jag bjöd och vi skulle ut. haha men vega grillen ville han ha och vega grillen fick han :). Det viktigtaste är inte hur fint ett ställe är. det viktigaste är det underbara sällskapet.
Sen åkte vi och hyrde film och köpte ben&jerry och åkte hem till hans gamla rum  och la oss och kollade på slumdogg millionar * stavning*

En helt underbar lördag så att säga.

Men nu ska vi kolla klart på filmen eftersom vi somnade i går.

ppuss på er





Oh ah

Jaha då har det gått en vecka av skolan och jag tror inte jag bloggat någonting alls.
Det beror på att jag varit sjuk i typ en vecka. Min röst sviker mig fortfarande och jag kan inte beskriva hur pinsamt jag tycker det är att öppna munnen lite snabbt för att säga ngt till en okänd person och min röst sviker mig. haha

Iaf så träffades jag,josse och lisa i går, skönt att få lite kvalite tid med varandra. Vi satt och pratade om många allvarliga saker och fick oss många skratt.

Och i kväll är det marcus tur. jag svek honom i går och ska gotgöra honom i dag med att bjuda på middag nere vid hamnen. Inte jätte roligt väder men så ska det bli iaf.
Ni kanske tänker att det är dumt att skriva i bloggen vad jag ska överaska honom mer, ahah men ni förstår att min pojkvän har nog aldrig läst min blogg. Han förstår inte varför hans kulle ha ngt intresse av att läsa om mig när han redan vet allt om mig. haha lite rätt har han ju faktktiskt. så jag skulle t.o.m kunna planera våran julafton och skriva ut alla hans julklappar.

Fresten så längtar jag redan till julafton. please don´t kill me. ahha

Nu ska jag fortsätta med det jag håller på med.

jessica

Terese 18 år !

Den här veckan har jag och Sofia vandrat på stan i flera timmar. vi har gått in i samma affärer fleera gånger och provat samma saker flera gånger. Vi är väldigt veliga båda två. Och vet ni hur det slutade ?
Jo vi bestämde oss för att ta något vi hade hemma. haha

Nu ska jag börja packa mina saker och kankse t.o.m börja locka mitt hår så att det går lite fortare hos sofia sen.
Och så ser vi fram emot en underbar kväll.

Grattis Terese <3


Over the rainbow

Nu har det gått några dagar utan att jag bloggat,
Vet egentligen inte varför men jag ska berätta mina dagar och stunder i små bilder.
Men i dag iaf så ska jag snart åka med marcus till Erikslund och köpa ett par skor jag vill ha, och sen blir det stan med josse och Lisa. Och senare i kväll så ska jag träffa sofia och terese. Så det blir en fullspäckad dag för mig som inte alls tycker om att planera, men en dag får jag göra ett undantag. haha



Marcus och jag satt uppe i min säng halva natten och åt kex och ost och pratade om allt mellan himmel och jord.
Dock var det väldigt smuligt sen. men det var det värt <3



Dagens outfit då jag var hos tandläkaren, Med på nyheterna och spenderade min dag med Sofia.



Spenderat en hel dag med barnen och dom satt och pussades fleera gånger.
Hur sött är inte det ? <3



Sen har jag nästan förätit mig på all glass. Jag drömde t.o.m om glass.
Usch..


1.5 år med dig i dag marcus, Jag älskar dig <3



Jessica

my dream is to fly

Här sitter jag nu mer världens träningslust och vad stoppar mig ? jo mitt lilla lilla halsont.
Jag har en enda regel, eller nej vänta, två reglar när det gäller träning, och det är att inte träna när jag har feber eller ont i halsen. så jag får snällt sitt ahär och träna på dessa tråkiga jävla uppgifter till högskoleprovet.


models


Kom nyss hem från stan efter en lååång dag.
Först skulle jag till UM och fixa ngn jävla p-ring, men då 20 minuter innan så ringer hon och säger att min barnmorska är sjuk och jag måste ringa och boka ny tid senare under dagen.
Jag var hemma hos Marcus så vi gick och la oss igen innan jag åkte ner till tandläkaren.
Efter det så kom TV fram och skulle ställa frågor om svininfluensan till mig. haha fyfaaan säger jag. jag är så pinsam så jag döör. titta inte på det kan jag ju säga!

Sen mötte jag upp sofia och vi gick och shoppade och ett litet tag. tog hela dagen så nu känner jag mig helt död.
Min hals ger mig ingen vila.

Nu ska jag plugga till högskoleprovet!

jessica


Bild på Sofia från läängesen !

I´m happy

Försöker lägga upp en jätte rolig film som jag och tessan gjorde men jag lyckas inte. Vore bara så kul att visa den för som vanligt när det gäller mig och terese så är den helt sjuk. Haha
Och nu väntar jag på att Sofia ska jobba klart så att hon kan ringa mig. have alot to talk about :)
Och snart ska jag äntligen vara barnvakt igen. är så sjukt roligt. Kolla alla söta bilder på de små trollen.












Happy jessica


Serious

Har varit med terese hela dagen och vi har haft jätte roligt. Härligare tjej får du leta efter!
Iaf så kom vi in på samtalet gulliga pojkvänner och hon bad mig berätta allt gulligt som marcus gjort för mig.
Minner sätter såklart sprätt på allting men några saker kommer jag absolut i håg.

När jag var riktigt magsjuk en gång och spydde såfort jag bara hann lägga mig i sängen.
Meningen var då att han och jag skulle vara den kvällen men när han fick veta att jag spyddekonstant blev han inte så sugen på att bli smittad då han hade crossen i helgen. Sjuk och febrig som jag var så började jag störtgråta och ville inget annat än att ha honom här.
20 minuter senare står han vid min säng med två glasspacket och en modetidning. Och hela natten så håller han mitt hår när jag kräks. Hur romantiskt och gullig var inte det på en skala. inte själva spyan men han.

En gång när jag kom hem från jobbet så hade jag pratat med honom tidigare på dagen och sagt att jag var trött och inte alls på humör. en sådan dag man bara känner att man vill gråta.  Då har han lagat en stor middag med massa ljus och ett kärleksbrev till mig där han beskriver hur mkt han älskar mig.


Eller som kärleksbrevet jag skrev för över ett år sedan och satte på hans bil, det bär han fortfarande med sig varje dag.

Så jag tkr att det är väldigt konstigt att det snackas om att vi skulle göra slut ofta och inte ha ett bra förhållande ?


Prata inte om ni inte vet sanningen

Det är så roligt att folk vill gotta sig i andras bekymmer.
Ännu roligare är det när det inte finns några bekymmer.
Det är min blogg och jag skriver vad jag vill, jag skriver i gåtor för att jag inte vill att ni ska veta vem jag talar om för jag hatar att lämna ut folk i bloggen.

Och tydligen så tror folk att marcus och jag skulle ha gjort slut?!?
Haha jag tycker att dte är så roligt att folk vill att det ska gå dåligt.

Men nu ska jag vara helt ärlig och lämna ut folk.

Marcus och jag har inga som helst problem. Vi har väl bråkat då och då som normala människor gör och sen så blir man sams efter två sekunder.
Marcus är som min andra hälft. han förstår mig bättre än någon annan och jag trivs med honom som fisken i vattnet.
Dock så tycker jag bara att det är tråkigt att folk ska luska och faktiskt nästan gotta sig i det här.

Jag har hört från flera håll och det verkar som att det vore värsta stora grejen att jessica och marcus skulle ha gjort slut.
Rykten kan förstöra mycket och om jag inte ens ska kunna skriva ngt i min blogg utana tt det blir snack så skiter jag faktiskt i dt. Min blogg mina rules.

Mitt inlägg tidigare gjordes av helt andra skäl som jag inte känner att ngn av er behöver veta.

Men så att alla vet nu. så är jag och marcus tillsammans och vi har inte haft några planer på att göra slut.
Men om ni undrar eller skulle råka bry er om mi iaf det hade tagit slut så skulle ni ju kunnat skicka ett sms eller ngt och höra hur jag mådde. det hade varit trevligt.

Jag är inte arg som det kankse låter. jag är bara så trött på allt snack. varför inte fråga mig istället ?


puss på er alla

slogan

Jag slet mig från min glödheta dator och åkte med sally och shoppade.
Först gjorde vi hälla och sedan drog vi ut till Erikslund på tati outlet.
Jag hittade ett par braller till mackan och ett par shorts till rasse.
Och till mig själv en hög vit kjol och en vit kavaj.
Allt fick jag för 120 kronor. Det kallar jag budget shopping.

Efter det åt vi glass och pratade om allt och ingenting och nu sitter jag här med min onda hals.
Det gör inte ont så att jag är sjuk, men tillräckligt för att jag inte vill prata och inte kan träna. surt.



( lägg märke till golvet, det är riktigt illa nu. fan vad slarvig jag är)
Jessica


hmm

Sitter här och tänker på Marcus.
Usch vad jag längtar tillbaka till alla våra mysiga stunder när jag kollar igenom mappen " marcus och jag".
Och alla sjuka grejer vi gjort tillsammans. Han är helt störd. finns inga ord för honom <3



Nu ska jag hitta något att fördriva min tid med. Kan ju inte säga att jag har så himla roligt direkt..

jessica


Out of time

Mitt humör är under all kritik!

Vaknar av att halva släkten är här och målar huset, mm inte alls kul!
Och sen vet jag nog egentligen vad det är som får mig må så dåligt.
Skulle egentligen bara vilja åka bort några dagar.
Försvinna från allt och bara få vara mig.
Inte tänka en massa och bara fokusera på annat.
Frågan är bara, ska jag åka själv eller ge det en chans ? hmm,

Nu är det frulle som väntar.

Jessica

Wanted



WHERE IS THIS CRAZY HAPPY GIRL ?!?
BRING HER BACK HOME IMMEDIATELY!

Fuck

Hur snabbt växer en piercing igen ?
Jag har tappat min piercing och jag hittar ingen ny. jag är skit förbannad för det gör sjukt ont utan den.
Vet inte varför det smärtar men jag känner mig så naken utan den nu.

Ska leta vidare nu och hoppas på att ingenting växer igen.....

Driver du med mitt ansikte eller?!

Fredagens utgång var urkul.
Sally och jag fixade oss hemma hos henne och fortsatte sedan hem till ngn Jocke där han och Anton va.
Helen kommer med två kompisar var av en inte alls mådde så bra. hah

Men förfesten varade inte så länge så vi åkte ner på stan och började gå mot sjökrogen. det tog lång tid då vi stannade och pratade hela tiden men det gjorde mig inget för vi var ändå tvugna att dricka upp innan vi gick in.

Dansade och hade oss hela natten tills det var dags att ta bussen hem. Jag skulle sova hemma hos sofia och då blir vi medbjudna på bastu och pool efterfest hos Daniel gurås och Mathisen.

Och vi var inte hemma förrän sju på morgonen så nu känner vi oss helt slitna i dag, Så lördagen är helt bortkastad på att komma i kapp med kroppen. haha

Nu ska jag ringa Sofiaaaa som fresten har börjat blogga. ;)







Torsdag



Vaknade klockan sju av att byggpojkarna hammrade. men det gjorde mig inget för jag tränade lite och fick komma igång dagen tidigt. Och nu sitter jag och laddar för sjökrogen i kväll. sally och jag ska till sjökrogen..
KANSKE pluto OM vi orkar försöka men det blir med all säkerhet sjökrogen. kul kväll.

Nu kommer Sara,

Jessica

Mörkrets hemligheter



Träffade Sofia en stund nu på kvällen. vi åkte ner till hamnen och hade en mysig promenad. haha
Våran kväll bestod av massvis med äckliga spindlar och attackerande igelkottar.
Vi svänger in på hennes uppfart och hon ber mig akta mig för igelkottarna för att dom anfaller.
Jag skrattar och tror henne absolut inte. hah
Sen när vi går på uppfarten så hör jag ngt som låter som lite krafsande, jag tittar bak och får syn på igelkottarna som kommer springades efter oss. haha vi skriker som små fjortisar och springer allt vi kan. haha



Nu säger jag godnatt för mig.
Jag vet! klockan är inte mycket för att vara på sommarlovet men alla har inte turen som jag att få vakna upp på morgonen av hammrande byggarbetare. haha
Men jag ska inte klaga, dom är trevliga och det är inte heller helt fel att inte vända på dygnet, blir fruktansvärt jobbigt när skolan drar igång sen.

Och i morgon blir det hårdträning och målning. wish me good luck !

Jessica

Canon Digital IXUS 9515

Om ni läser tidigare inlägg så skrev jag om att jag inte riktigt gillade min kamera....
Jag har ändrat inställning HELT till det. fyfan vilken skarp och bra bild jag får ut av min kamera. kolla här..






Jag känner mig helt nöjd. om inte annat så kommer jag kunna lämna tillbaka den om jag inte är nöjd. haha men är man inte vacker så blir man heller inte vacker på bild ;). haha ngt jag fick höra i dag.

Nu ska jag fortsätta att lära mig menyn innan jag kommer att läsa bruksanvisningen. haha en liten topp för mitt självförtroende. hehe

canon

Nu har jag kollat kameror i flera dagar, alla är måttligt trötta på mig. med all rätt.
På slutet i dag så kände två försäljare igen mig på två olika ställen, och då tyckte pappa att nu fick jag faktiskt lov att välja kamera.
Och jag hinner inte mer än hem innan jag känner att kameran suger, inte alls en sådan som jag ville ha utan den här ser ut att vara köpt på toysRus. Men jag väntar på att batteriet ska laddas så att jag får prova kameran.
Gillar jag inte den här så skiter jag fan i det. då köper jag ingen mer kamera. haha nu orkar jag inge mer.


Och i kväll vet jag inte vad det blir. jag är faktiskt rätt slut efter min migrän attack i går.

Värsta jag vart med om, jag stod och diskade och så slog det bara till och jag kunde inte titta i ljussken eller stå upp. Så det blev en tidig och tråkig kväll i går. Så jag ska bara tat lugnt i kväll så får vi se vad morgondagen bjuder på.




06.00

Klockan är 06.00 och det är andra dagen på mitt sommarlov.
Jag ska vara barnvakt åt Tindra och Kevin i dag, Så jag måste upp dit samtidigt som Sara sticker till jobbet.
Vi ska spendera dagen med att åka till busborgen. Så vi kommer att ha en liten mysig dag i dag :).

Och jag hoppas innerligt att josse piggar på sig nu. Hon är jätte sjuk och ska åka till Turkiet på onsdag :(.
Sådan otur går nästan inte att ha, Krya på dig snuttan <3


Nu ska jag ta bilen och köra till Sara, jag är väldigt lat vid den här tiden på dygnet.


Jessica


Oväntad

En kväll som tycktes i våra ögon verka förstörd och sluta vid en tråkig film, blev istället helt perfekt och underbart rolig.
Började med att vi tog en sallad nere i hamnen i det vackra vädret. sen åkte vi hem till jocke och lindas nya lägenhet och började för festa. det bjöds på all världens dricka jag inte ens sett och vi hade jätte kul.

Efter ett tag tog vi taxi till talltorp på fest hos en kille som hette Thomas. Jätte roligt folk och super bra stämmning. Men i brist på mer dricka så bestämmde vi oss för att åka ner till Sjökrogen. haha min fot slutade tyvärr lite olyckligt, en halvtrasig flaska hamnade precis under min fot så jag fick snällt be vakterna om plåster och dom plåstrade om mig så snällt. haha usch fulla människor mer blödande fötter.

Vi befann oss på dansgolvet och i baren där det bjöds på shottar hela kvällen fram till att det stängde, då gick vi hem till min ljuva stämma av " put your hands up in the air".

Riktigt lyckad kväll om inte annat. och det måste definitivt göras om right ? :)
Och i helgen väntas Sally, äntligen :)


( satt och tänkte när jag kollade på bilderna, jag ska hädanefter bara lägga ner min tid på dem som jag känner inte bara tar min energi och som jag har roligt med,  Det är inte värt att slösa på sådana som er . Känn er borta ur min världsbild iaf)

Men bilder kommer nedan från våran händelserika och rolig kväll med b.la Linda och Jocke!



Shottar som inte smakade bra





En inte alltför attraktiv bild, men det visar hur rolig hemfärden var. haha

/ Jessica

RSS 2.0