Ä C K L I G T

Sitter och håller handen på kinden och känner min puls. är dt riktigt? tror inte man ska känna pulsen där ? usch
Iaf så har helgen flytit på. för er nyfikna så drog jag till eksjö ändå. har massa bilder därifrån som jag tog med min kassa mobil kamera men nu hittar jag inte adaptern till minneskortet så jag kan inte ladda in bilderna. som vanligt dåe.

Livet sjunger inte direkt när jag sitter här nere i mitt rum i källaren som är svinkallt då elementen är avstängda i hela huset och då har jag det kallt i typ en månad. så jag hoppas innerligt på att ingen spindel eller något ska göma sig under mina kläder på golvet eller ännu mindre i sängen. fyfan då sover jag aldrig mer här nere.  ( för er som inte fattar så dras spindlar till fuktiga miljöer vilket mitt rum är för tillfället).


help me

Jag ligger i världens val och kval! fan
Jag är hur nördig som helst som saknade sönder marcus bara över en natt, och i dag ska han åka och vara borta till söndag kväll. Jag kan inte bestämma mig om jag ska med eller inte.
För jag har ändå inte ekonomi för krogen i dag :/ och då kommer jag bara sitta hemma och tycka att mitt liv suger när det regnar ute, vilket det gör just nu.

Men jag tycker ju inte heller att de är jätte jätte roligt att kolla på cross när mackan inte kör. så då kommer jag att sitta i en kall crossbuss och tycka att mitt liv riktigt suger.

fanfanfan jagöra, vet inte alls vad jag ska göra,

hjälp mig någon ? haha jag har gjort för och nackdelar och det väger lika men att jag får träffa marcus betyder ju väldigt mkt. haha gud vad dryyg jag är-

I´m in love

Nu sticker jag, och kan ni gissa vart ? haha jag ska åka och campa med mina föräldrar. haha
men det är inte så falrigt som det låter. jag kommer hem i morgon kväll. tacka att jag har körkort. men så nu sitter jag och pluggar det som jag inte kommer hinna plugga där borta.

bye for now

weekend

Min helg som jag planerat, " ovanligt" men såhär ser den ut iaf.

Fredag ( jag tkr det är helg)

Ska jag efter skolan åka hema till marcus Vi ska stänga av våra telefoner." eller ja han får tro att jag gör det, hatar att vara okontaktbar".
Och så ska vi köpa hem alldeles för onyttiga saker och bara ha en hel mysig kväll med massor av filmer.
En mysig hemma kväll som jag längtat mycket efter kan jag säga!

Lördag

I huvudet hade jag planerat att träffa sofia men det blir i morgon så i kväll ska jag hem till sallybally och fira någon simon som fyller år:). tårta musik och dricka

Söndag

Träffa sofiaaa :) "äntligen" och vad vi gör vet jag inte men roligt kommer det att vara för det är det alltid :) <3


Hung up

Ställde klockan en timme tridigare för jag tänkte att i dag ska jag minsann vara duktig och åka till skolan en timme tidigare och gå på träningstid. Dock så kände jag inte alls så i morse när klockan ringde, då jag visste att jag kunde snooza en timme till om jag skulle vilja. mm mycket farligt.

I dag ska jag och kolla på när min kusin ska sjunga i konserthuset :) Så efter skolan ska jag åka hem til henne och fixa lite hår och smink till kvällen. ska bli jätte kul att få se har faktiskt aldrig vetat att hon kan sjunga.

Nu ska jag gå och se om det finns något man kan göra åt min toffs på huvudet. suck


are we human ?

Vad har hänt med mig ? jag bara går runt och stör mig på massa människor hela tiden. spelar ingen roll vad de gör så stör jag mig på dem. Och alla kan ju inte ha blivit så jobbiga på bara några veckor så jag tror problemet ligger hos mig. Jag har blivit för negativ. kan ni tänka er den blonda galna glada jessica som har blivit negativ ? nejfyfan ändring ska det bli.

Och första ändringen kommer i att jag måste bärja träna men vafan jag har ju ont i halsen hela jävla tiden. men jags ka klarat! ska kanske gå ner nu och köra ett snabbis pass innnan greys ? hmm lät som en bra ide.

Sen ska jag bärja skämma bort mig själv mer. jag tänker bara på andra och tillslut så måste man tänka på sig själv. Kanske stänga in sig en hel kväll och bara glo på töntiga tjejfilmer som jag älskar. " dock en hemlis"

Nej hörrni kankse göra något roligt i helgen ?


Helkul kväll

Hittade lite roliga bilder på malins bdb från i fredags. dock så togs det inga kort när vi lämnat vårat näste. Men det var verkligen en sjukt rolig kväll och ännu roligare att vi tre gjorde ngt igen. tusen tack för ni drog med mig <3

 Censurerade min enorma uringning så att ingen ska behöva chockas. haha ngt som malin kankse också skulle ha gjort ;)

 En av alla lustiga pose bilder på mig. snyggast som vanligt. hahaha


Malin vi får mötas halvvägs mellan oss och byta kjol och klänning ;)

someone

Här sitter jag vid datorn och nästan sover. Helgen har dragit på i il fart och det är först nu när vardagen börjar som man känner att man får vila ut. not normal.
Dock så ska jag träffa farfar en stund i dag och sen ska jag göra psykologin. Har inga planer alls på att sitta i regn ute i skogen och grilla korv nej fyfan vad värdelöst.

Uppdaterar senare ska sova en snabbis

WIIHOOO

JAG HADE SÅ GRYMT JÄVLA ROLIGT I GÅR.

jag är så sjukt glad att ni tvingade ut mig tjejer ni är verkligen kanon till tusen.
skriver mer sen nu ska jag se till att jag inte är med på ngn vimmel bild ;)


tears

Allt bara snurrar i huvudet nu. känns som det är så många platser som jag behöver vara med men det går inte och snart kan det vara försent. Jag känner att jag inte räcker till. och när jag väl har räckt till vem ska då räcka till till mig ?
Jag glömmer alltid att ta hand om mig och mina egna behov jag sätter alltid alla andra före och visst det kan ases vara väldigt snällt och omtänksamt men när jags jälv blir lidande så fungerar det ju inte.

Det är s jävla  mycket nu som jag bara inte orkar med, farfar ;'/ läkarna skolan allt!
I två veckor har jag varit som helt förlamad när jag kommer hem från skolan. det är som att all energi går åt att "låtasas" vara glad i skolan men sen när jag kommer hem så jagar mina problem ifatt mig.

Och jag hatar att farfar är sjuk. jag HATAR det. det är ju farfar. farfar som drar alla tråkroliga skämt och han ska bara finnas där. jag kom ihåg när han och farmor hämtade mig från marcus en gång när vi bråkat, farfar var verkligen underbar och pratade om kärlek och att det är komplicerat och massor. Han kan ju inte försvinna ? fanfanfanfan
Känns som att jag bara vill gifta mig och få barn nu så att han kommer hinna se dom. helvete jävla skit.

ALLT SUGER

Fråga olle suger!

Har suttit och pluggat och tränat och sökt jobb nu hela kvällen. Jag är helt slut i både huvudet och kroppen så det blir sängen för mig strax. Dcok hatar jag att det inte finns något bra program att somna till på kvällarna. hatar fråga olle. fattar inte hur det fortfarande kan sändas? tycker små fjortisar att det är lite vuxet att kolla på det så dom ger dem tittarsiffror?
Nej mitt hat mot fjortisar är enormt. blä!

Besviken på greys blev jag i dag med. Tyckte inte att det hände ngt förtom i slutet när han friar. men jag tycker dom är så skumma dom där. Meredhit och han är så skumma att dom liksom pratar i gåtor och inte alls gör som en annan hade gjort och bara kastat sig i armarna på dem eller skrikit ja när han friar innan operation.
Men vem vet kankse bara jag som är lättfotad på frierier.

Nu ska jag sova men vi får inte glömma att gratta Sofiaa till körkortet i dag. skit bra gjort <3


En bättre värld ?

Var hos läkaren idag igen!
Usch vissa människor borde inte få vara läkare jag blir så himla trött på att man själv ska sitta där och ställa diagnoser och biverkningar. T.o.m jag skulle ha gjort hans jobb bättre i dag än vad han gjorde. Så nu börjar mamma bli arg och pappa likaså så vi ska till en privat läkare så ska dom hjälpa mig att stå på mig så att jag inte blir lämnad igen.
Läkarens ord " ja men när du väl har kommit upp till lassarettet så släpper dom dig inte förrän du blir bra", Tyvärr är det hans lilla dream world för mig släppte dom lättare än någonsin.

Sket i skolan i dag, började klockan två men jag hade inte ett dugg lust att åka dit. lät mycket mer lockande att träffa tindra och kevin. Så det gjorde jag i dag. Och nu sitter jag och tar tag i skolarbetet. dock så tänkte jag stressa med Psykologin men hon har nyss fött ett barn så jag tror inte hon tänker så mkt på om mitt arbete kommer in några dagar senare.

Men nu ska jag plugga innan jag hoppar ner på världens tråkigaste maskin . crosstrainern.

sen blir det greys <3

Lisa

Sitter och pratar med lisa på skype,Vi har suttit och pratat konstant i två timmar och jag skulle lätt kunna prata två timmar till :) Saknar henne så otroligt mycket jag tror ingen fattar hur ont det gör att ha en av sina bästa vänner på andra sidan jorden.
Jag kan inte hjälpa att jag tänker på mobilen som första gången vi träffades slängdes i huvudet på henne. hahaha
Men inga ord kan beskriva hur mycket jag saknar henne och jag lääääääääängtar som fan till hon kommer hem.

Riktig vänskap <3



Världens vackraste kvinna btw.  :)

Over the rainbow

Nu har jag suttit i två timmar och fixat och trixat med bloggen och jag orkar inte mer!
Känns som att jag har fyrkantiga ögon och mitt huvud bara rabblar massa kodmaller. haha usch och fy.
Så nu ska jag äta och efter det så blir det filosofi och psykologi.

/J

Weekend

Valborg har gått och faktiskt hela helgen oxå men nu är jag tillbaka anledningen är att jag inte har ngt internet hos marcus så det får bli när jag kommer hem.

Helgen har varit jätte bra valborg firades med josse och marcus och hans kompisar sen träffade vi alex och hennes kompisar nere på stan och sen bra det av mot framnäs. för min del blev det ett kort besök där.

På lördagen så vaknade vi upp till all disk. suck! så vi stack så fort vi kunde hem till mig och solade hela dagen. och sen till kvällen blev det drinkar på balkongen med alexandra. och söndagen flöt på som vanligt så det har faktiskt varit en jätte rolig helg.

Dock ska jag ta tag i allvaret nu och börja plugga. sen skiter jag i operationdagsverk i morgon. jag behöver plugga!

/ J

RSS 2.0