20 årsdagen

hejhejhejhej.

Dagen efter min 20 års dag och vinet gör sig påminnt i min tomma mage som väntar på att pizzerian ska öppna 11.00. Dagen började underbart med att marcus väckte mig 05.00 ( för att hinna innan jag vaknar) och kom med tända ljus och presenter, fick en radio som jag önskat mig, stavmixer, en skitbra bok och bakgrejer. helt underbar morgon.

Sedan åkte jag såklart till systemet, kände mig lite smått skyldig när jag gick runt där, som att alla tittade på mig och undrade om jag verkligen var 20 år... haha
Sen kom släkten, vi bjöd på pasta sallad och en massa fika, var jättemysigt att ha hela tjocka släkten här, Fick helt underbara saker av dom, helt underbart jag är så tacksam!

Sen laddade vi om och taggade för fest, festen var väl rolig i någon timme innan några började spåra, tyvärr förstörde det festen för mig lite eftersom jag inte kunde "tagga till" när saker går sönder. men så kan det vara.
Jag har lärt mig att man inte riktigt slappnar av när man har festen hemma hos sig själv, men jag är allmänt nöjd med min födelsedag, är omringad av underbara människor, helt underbara <3

black sky

Godmorgon!

Sitter och väntar på att tiden ska gå. såhär 09.15 en torsdag. Ska ner till bibblan och göra ett pararbete.

Planeringen i huvudet går tusen varv i tankarna hur jag ska prioritera skolan/ planeringen till lördag.

blablabla fan vad jag inte har ngt vettigt att skriva i huvudtaget!

Jessica


ingen är perfekt

Ibland känner jag mig som ett skämt, som att jag visar en sida utåt som inte alls stämmer överens med hur jag är. Jag känner att jag ska vara miss duktig och klara av allting och att är bra på allt jag gör, alltid glad och helt enkelt perfekt till sättet. Men jag är allt utom det, jag känner mig som ett skämt.

Jag hoppar på en lärarutbildning när jag är skoltröttare än någonsin, jag kan inte ens diciplinera mig att plugga fast jag går hemma en hel dag, ett skämt helt enkelt.

Sen lugnar jag ner mig ett tag och tänker.

Jag är inget skämt, jag är normal!

onsdag

Mina dagar är fullspäckade och planerade till tusen denna vecka. Nästa fredag har jag tenta och eftersom hela denna helg försvinner så måste jag ligga på denna vecka. Så idag ska jag plugga, hjälpa min bror och vara barnvakt. Kul ! : )

Imorgon bibblan med en kille från klassen, ska göra referat och shit. sen ska jag inhandla det sista till lördag och sen är det fan helg!

Jessica

marcus



Jag älskar dig så sjukt jävla mycket! <3


BigBrother

Är det bara jag eller är den här 30 dagarslistan grymt ointressant? Den var verkligen så tråkig som jag från början tyckte att den var.

Tittade på Big Brother nyss, missade det i söndags. Måste säga att jag gillar deras nya koncept lite. De har inte BARA tagit blonda tjejer med stora byst och muskelbyggare utan det fanns en liten nörd och andra människor. Tycker att det blir ett mycket roligare socialt expriment när man blandar folk som många andra kan identifiera sig med. Ska bli kul och se hur väl paret kommer kunna hålla det hemligt för de andra, när alkohol och sånt sätter in.

Jessica

bad bad bad

Jag måste ursäkta mig att jag inte uppdaterat trots att jag sa att jag skulle bli bättre, men funkar ursäkten att jag legat magsjuk hela dagen igår? fyfan vilken dag alltså, jag är glad att jag inte åkte till skolan, förstå paniken på bussen? Nej usch för faaan!

Denna vecka är förvirrande, samtidigt som jag vill planera inför festen på lördag så är jag begravd i plugg.
Därför kommer uppdateringarna att vara sämre denna vecka igen.. men jag ska försöka.

Jessica

fy

Det är den tiden i månaden, och det är helt sjukt vad jag mår dåligt då.
Jag är inte som de flesta och får utbrott och blir sur för allt. Utan jag går ner mig totalt. Blir jättedeppig och orkar knappt ta mig ur sängen. Jag tycker inte synd om mig heller utan blir bara helt loj i hela kroppen. Skitjobbigt att spendera en vecka i månaden på detta sätt. framförallt när det faller in på veckan då jag ska plugga till tentan.

Jag är bara överlycklig att jag har en underbar pojkvän som sköter om allt medan jag mår som jag gör. helt underbar är han. alla borde ha ngn som han!.

Nu ska jag se solsidan, få skratta lite. sedan blire äntligen ÄNTLIgen bigbrother.

jessica


Mina bra sidor...

Denna lista kan göras lång eller hur? haha ne

Men alla människor har ju bra och dåliga sidor, ofta är det mycket bättre att prata om de dåliga än vad det är att prata om dom bra, helt fel.

Men några bra sidor hos mig är att jag är väldigt ofta väldigt glad, det är också väldigt lätt att få mig glad, jag kräver inga stora saker utan det räcker med en kram eller ett leende och min dag kan vara perfekt.

Jag är väldigt omtänksam, vill mer än gärna hjälpa nära och kära om det är ngt de behöver hjälp med, därför resulterar det i att jag alltid sätter mig själv i sista hand, Mig gör det inget. Jag älskar att göra saker för att få andra glada.

Jag är mkt duktigare än vad jag själv tror, jag tror alltid så lite om mig själv men sedan när jag får respons på arbeten och redovisningar så märker jag att jag är mkt duktigare än vad jag själv känner mig.

En av mina bra sidor är även att jag ser igenom människor, halva mitt liv har gått åt till att bara annalysera vilket har lett till att jag ser igenom fasader bättre än något annat. Någon som pratar om att man är så stark och inte tar ngn skit är egentligen svag innerst inne osv. en bra egenskap att bära med sig som lärare. man får mer förståelse för folk då.


Det är dom sidorna som självkritiska jag kan komma på i detta moment. vem vet det kanske finns fler eller inte.

Jessica

Vad är kärlek?

Ganska tråkig och djup fråga, vad är kärlek?

Kärlek för mig är kärleken till sin partner, när man känner att man inte klarar av att vara utan varandra och inte får nog av varann. Men också kärleken till sin familj, vänner och någon man älskar att göra..
så räcker det?

Saker jag saknar...

Jag saknar ofta saker, jag känner att det gör att man får njuta av saker dubbelt. Jag saknar ofta saker när jag lyssnar på någon speciell låt som man lyssnade på mkt under den perioden eller om jag sitter och tittar igenom gamla bilder.

Jag kan ofta sakna saker från högstadiet, allt var så oskyldigt då. Visst man hade skolan men man levde i en liten bubbla och det fanns liksom inga riktiga problem. Likadant behövde jag bara gå till skolan på den tiden, inte åka buss i en och en halvtimme .p

Ofta kan jag sakna kompisar som försvunnit med tiden, jag vet inte varför men ibland kan jag försöka att återuppleva det, men det finns en anledning till att dem försvunnit och det blir aldrig samma sak en andra gång.

Mina föräldrar

Mina föräldrar är enligt mig världens bästa, jag har varit en riktigt jobbig tonnårsdotter men dom har tacklat det riktigt bra genom alla år,  Dom finns alltid där för mig när det är något och skulle aldrig tveka på att ställa upp. När jag flyttade hemmifrån var jag orolig att det skulle göra att vi tappade våran underbara sammanhållning, men jag hade fel. Den har nästan bara blivit bättre, Nu när vi umgås eller pratar i telefonen så gör vi det med kvalité. när man bodde hemma så umgicks vi ju hela tiden så man frågade aldrig så mycket och ingående hur dagen varit, men nu är det helt annorlunda. Pratar flera gånger i telefonen och ses minst en gång i r veckan. Jag tycker det är viktigt att man ses mkt. Jag skulle kunna göra allt för dessa två underbara människor. Jag älskar hela min familj, helt underbar!


Min första kärlek

Jag kör på med dom här 30 dagarna, har så tråkigt nu så kan lika gärna bränna av några...

Min allra örsta kärlek var i en kille i min klass i femman, Jag kommer ihåg det såväl. Jag var riktigt riktigt kär i honom. Det var då som jag tänkte för mig själv, " jaha så det är såhär det känns när man är kär".
Kom ihåg att vi lekte hemma hos mig en dag, gungade i parken och spelade spel, men vi vågade aldrig hålla varandra i handen. Sen i skolan så fick jag en idé att lägga brev i hans hylla i kapprummet, tänkte att vi kunde skriva brev till varandra, men sen så svarade han aldrig och jag lämnade ännu ett brev men fortfarande inget svar, så jag ringde hem till honom *stalker?* och frågade varför han inte svarat någon gång? Och han tyckte att det var mycket konstigt att vi skulle skriva brev till varandra när vi gick i samma klass. så då gjorde jag slut med honom. vilken drama queen jag var!

Skulle ge vad som helst för att få se dom breven nu, var säkert något fyndigt skrivet. haha


Om mig.

Om mig var rubriken, känns lite löjligt att beskriva sig själv för er eftersom jag antar att ni alla känner mig.
Men jag är en tjej på SNAART 20 år och bor tillsammans med min pojkvän i en trea på skallberget. Flyttade in i december men känns som vi bott i en evighet.  Pendlar till Uppsala där jag läser till Gymnasielärare på min andra termin. går sakta men säkert frammåt. Folk frågar alltid om det är kul, och jag brukar försöka variera mina svar och tänka ut något riktigt fyndigt att säga, men just nu är svaret nej, det är inte ett dugg kul med grammatik och pluskvampperfekt. efter mars blire bättre.

Hur är jag som person? jag är impulsiv och vill ogärna planera vad som ska hända under dagen, då hinner jag lätt tröttna innan jag tagit mig för det, jag har också förändrats i utseende ganska mkt, har dock inte lagt upp bild på det eftersom jag inte alls tycker om att gå runt och ta kort på mig själv. därför får det komma något när det tas en bild, jag befinner mig oftast bakom kameran. Men iaf så är jag nu korthårig och brunett. något som n säga om alla bilder på FB talar emot...

Något jag mer kan säga om mig själv är att jag är otroligt LAAAT när det gäller plugget så att jag hellre sätter mig här och skriver? nej nu återgår jag till mitt artikel skrivande.

30 dagar

Trodde aldrig jag skulle göra detta men nu kom dagen, är ungefär som när stuprörsjeansen kom och man svor på att aldrig sätta på sig dom, tjii fick vi. Ungefär den känslan är dt nu. Jag tänkte gå med i bloggarnas 30 dagars lista där det är ett ämne för varje dag, jag gör det enbart för att jag då kommer känna press på mig att blogga varje dag, kommer absolut inte bli nå långa inlägg men något litet iaf. så följ om ni villl....

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Saker jag saknar

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Mina bra sidor

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – Om det här vore min sista dag

Dag 13 – 10 saker du inte visste om mig

Dag 14 – Mina dåliga sidor

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


hjärtan

Anledningen till att jag inte bloggar lika flitigt här längre är att jag bloggar på en annan sida också, måste dock vara medlem för att kunna läsa min blogg där och jag bloggar om ett specifikt ämne..

Men för att vara mer personlig så är det ju alla hjärtans dag idag, och jag tjuvstartade lite igår genom att baka hjärtbakelser till min familj, men nu återstår ju min kkärlek kvar, Vad ska jag göra? Eftersom att han kommer att jobba satan idag så vet jag om att det inte kommer finnas någon tid för honom att fixa något, och vi kom TYP överens om att inte köpa något till varandra, men eftersom jag är ledig idag och har all tid i världen ( egentligen inte men ändå) så vill jag fixa ngt. men jag måste komma på ngt. Planerna för ikväll är fullspäckade på varsitt håll så någon middag blire inte, jag ska nog klura på någonting, bara för att uppmärksamma dagen i ära litegranna.

Jessica

10 feb

Nu denna vecka har jag varit hemma med foten, få vila upp den ordentligt. dock så märker jag hur bekväm man blir av att bara vara hemma, sover alldeles för mycket, gör ingenting och allt blir jobbigt.
Så nu känns det oerhört jobbigt att ta sig till Uppsala och ha en muntlig argumentation. Farmor och farfar skjussar mig idag igen, hade nog inte klarat det utan dem. Att först ta sig ner till bussen och sedan gå nån kilometer dit och tillbaka, nejtack!

Jag och Marcus har börjat planera sommaren litegrann, vill bara snabbspola mig dit nunununu!


Nu ska jag gå igenom min argumentation en gång till sen får det va...

Jessica

9 feb

Nu orkar jag inte pausa längre, dock skrev jag ett stoort inlägg igår som tydligen inte kommit upp?
Suck. beskrev iaf vad som hänt med min lilla fot men det var egentligen ganska ointressant, jag halkade, foten svullnade och fick gå på kryckor, i nuläget är den bara blå och stor men kan stödjas på. punktslut!

Men som glad nyhet så klarade jag tentan! den tenta som jag seriöst haft en svart klump i magen för. min första salstenta som tog död på mig, jag klarade den! är så sjukt jävla glad för detta att ni fattar inte! WOAAAAA!

Så bara för att jag varit frånvarande så ska jag bjuda på bilder ur min kamera... mohaha



Jag och Marcus på Gräsö.



Grääsö



crossfest



peter och lisa



fredrik och jocke



Linda och Lisa



Nathalie &...



helena på våran spårade kväll.



som sagt, spårad men kul kväll!



Nyår!



marcuus



fick ett infall och började måla och tapetsera..



vilket resulterade i kaos i övriga lägenheten..



såhär blev det på väggen ist för babyblå som var tidigare.



och den här tapeten blev det.



Sen blev det klassfest!



klassfest



klassfest



sen ligger alla bilder på telefonen.

nu orkar jag inte lägga upp mer, have a sunny day

p a u s

Jag är handikappad och hoppar på kryckor efter att ha halkat, mktmktmkt bra jessica. jag kommer nog inte blogga ngt på en vecka..

onsdag

Visst suger det att klicka in på en blogg som aldrig uppdateras? Jo jag vet det suger.

Har haft tid men ingen ork eller lust, har mkt i skolan nu, läser två kurser samtidigt så det tar lite på krafterna.
Men idag ska jag till Uppsala och testa på utelivet, ska på klassmiddag och sen gå på nationen.
Börjar dock på migrän nu så ska försöka få lite sömn.


RSS 2.0