Godmorgon

Godmorgon.

Det här med att pendla kommer definitivt att visa sig på mina matvanor. Idag är jag tvungen att äta lunch strax innan klockan tio. det känns väl sådär men annars så hinner jag inte, Jag skulle kunna göra som sofia och jag gjorde att man köper en stor macka i hummelsta, men jag känner inte för att komma med spillda kläder tredje dagen. Så nu klockan tio serveras det pasta med pesto och grönsaker.

Nu har jag suttit i telefonen sen jag vaknade, ringt en massa till busscentralen, csn och skolan. Kommer aldrig bli riktigt klok på alla olika saker man ska komma ihåg, och ännu mindre alla regler för CSN och sånt.

Jessica

universitetet

Äntligen fick jag ut det jag ville av universitetet, Första dagen kändes allt skit och det var bara massa flumm och snack om allt förutom själva utbildningen. men nu fick jag det jag ville, veta vad som ingår och när min praktik är och vilka kurser jag börjar med. känns underbart!

Pendlar med bil just nu men ska köpa ett busskort i morron. jag unnade mig detta de första dagarna men rent ekonomiskt är det stor skillnad att åka buss. och lite socialt faktiskt.

Nu ska jag varva ner

äntligen igen

Festen för rasmus blev över förväntan, ungefär 20 pers stod och gömde sig i matrummet och började sjunga när han kom hem, Snacka om att killen har världens finaste vänner.

Iaf så hoppade jag och jobbade igår och efter det blev det spicy och sova för jag var helt slut, idag dock slapp jag jobba så nu blir det till att handla mat och städgrejer så ska jag köra en renovering på marcus lgh. Och efter det blire till att vara barvakt. I just love kids!

Imorrn väntar uppsala igen, mycket mycket blandade känslor.


nyhetstorka

Publicerad 13:59
Textstorlek 1 2 3
Tipsa Skriv ut

Lyktstolpsproblem i Tillberga

De senaste dagarna har det inte varit någon ljus idé att gå ut i Tillberga på kvällen. På några gator har det nämligen hunnit bli alldeles kolsvart innan gatubelysningen tänts.

Relaterat

Richard Folkebrant på Mälarenergi säger till VLT att de uppmärksammades på problemet i början av veckan och att de åkte ut till platsen på onsdagsmorgonen för att åtgärda felet.

Nu har Mälarenergi satt en klockstyrning på lyktstolparna och tanken är att Tillbergaborna ska kunna se ett ljus i mörkret från 20-tiden.



Jag vet inte vad jag skäms mest över, att VLT inte har mer att skriva om eller att det faktiskt är mörkt på gatorna i tillberga. ohhhhh! Hahah fyfan!


tisdagsmorgon

Ringde nyss och skällde ut min gamla skola, jag fattar inte hur den skolan kan gå runt med dessa inkompetenta människor. Det börjar med att jag får hem ett brev där det står att de saknas en bok utav mig och att den ska lämnas in snarast möjligt, om den är borta så ska pengarna sättas in på skolans konto och man ska ange namn och bok. sedan är det underskrivet med namnet på lärarens om boken tillhör som man inte kan utläsa.

Kruxet är bara det att det står inte någonstans vilken bok det är som de inte fått in av mig, det är ju lite lättare att veta om jag kanske t.o.m redan lämnat in den eller veta vad jag ska leta efter.

Inte heller står det hur mkt pengar jag ska sätta in om boken i fråga är borta, det står inte heller någonstans vilket kontonummer det är som de vill ha pengarna på. Inte heller ser man vilken lärare det är som skrivit under så jag kan inte för fem öre lista ut vilken bok det är dom söker. Rent juridiskt sett så måste man namnförtydliga om det inte går att utläsa på underskriften.

Sådana här saker passar mig perfekt att deala med en tisdagsmorgon, det är då som mina klor är vända utåt.

Jessica

torsdag

Fick en liten nostalgi känsla idag. Började tänka på tiden på högstadiet då vi var vårt lilla gäng " karro, fia,malin, malin och jag". Och sedan nu så ska tre stycken av oss läsa till lärare. känns faktiskt jätte roligt!

Idag har jag gjort lite allt möjligt, somliga dagar orkar man ta mer och andra mindre. men så är iaf fallet. Blev en ritkigt hemmadag för mig, och nu så lagar vi lite mat, egentligen vet jag inte vad vi ska äta för jag är så fokuserad på mina ostar,

Har inte heller vant mig vid mitt nya hår, känner väl inte riktigt att det är " jessica" men allt växer ju ut,

nog för mig

j

shake it off

Något som jag känner och vet att jag måste bli bättre på är definitivt att skaka av mig saker. Det spelar ingenroll vad det är så kan jag slösa flera timmar/dagar/veckor på att tänka och analysera eller må dåligt över någonting som hänt. om en bekant skulle slänga ur sig en kommentar i förbifarten som egentligen bara är att vifta bort så kan jag inte det, jag kan analysera denna kommentar tills det inte finns någonting utav den kvar.

Om jag skulle köra bil och göra en dum omkörning och en annan bil blir arg och tutar så skulle det kunne förstöra en hel dag för mig. För jag kan helt enkelt inte skaka av mig saker.
Jag känner mig så stabil och självsäker på alla andra plan. men när det kommer till att skaka av sig saker så går det inte. Jag vet inte hur man blir bättre på det men jag får helt enkelt öva.

Tror dock att det inom de närmaste dagarna kommer rycka några decimeter hår på mig. som en nybörjarstart på universitetet. inget bestämt än men om så blir fallet så bjuder jag på en bild.

RSS 2.0