firande av lisa

Kom nyss hem från lisa och peter, Vi åkte dit med Terese och Emil och överraskade lisa på hennes föedelsedag. Skit kul när hon blev helt paff. Iaf så köpte vi hem Kina mat och snackade en massa skit. sedan spelade vi ngt sjukt spel där man ska gissa på olika frågor vad dom andra tycker och tror om en, haha fyfan vad vi skrattade. Skenet bedrar.

Men på slutet började vi flabba åt allt och vi blev alla blöta i baken för vi suttit så länge så det var dags att kila hemmåt. men grattis igen Lisa och hoppas att du blev nöjd med din kväll.

nu ska jag försöka sova lite även om det låter som att grannarna ovan spelar fotboll med en medicinboll, hoppar hopprep när de väger 150 kg/ hammrar i golvet/ möblerar om dagligen, ja ni fattar vinken.
Idag fick jag spel efter att de började låta 06.00 och fortsatte hela jävla morgonen, så jag bankade i taket, och det blev ÄNTLIGEN tyst, iaf i en timme. Vet hur tjurigt det låter men fan irriterande det är när folk visar noll respekt så tidigt på morgonen. sådeså! ha

J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0